31/3/08

photo N457





paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: 66-77 ,
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΓΡΑΜΜΗ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ (αυτοι μας διαλυσανε με την ανοχη του ερασιτεχνη)ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι ΑΑΑΑΑΑΑΑ......

ΑΠΟ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αν και με τη συγκλονιστική βοήθεια των χιλιάδων φιλάθλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο, κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι που στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου φαινόταν χαμένο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην παράταση από τον Πανιώνιο με 66-77 και μπαίνει πλέον σε περιπέτειες. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί πλέον δύο νίκες για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, γεγονός που σημαίνει ότι είναι αναγκαία και επιβεβλημένη η εγρήγορση και η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια.
Τα Δεκάλεπτα: 11-25, 30-35, 41-56, 63-63 (καν. αγώνας), 66-77
ΠΑΟΚ: Ringstrom 10, Γιαννόπουλος 2, Βεργίνης 14 (2), Diarra 14 (3), Χαριτόπουλος 2, Σφέικος 3 (1), Δεμερτζής 2, Jordan 4, Κούβελας 3, Τσιάκος 6, Rhalimi 6.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος 2, Capin, Zoroski 15 (1), Γεωργαλής 3 (1), Σάκοτα 13 (3), Καλαμπόκης 16 (2), Newley 3 (1), Baxter 10, Γιαννούλης 15.

Δηλώσεις προπονητών-παικτών

ΚΩΣΤΑΣ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ: «Υπήρχε πολλή πίεση και άγχος σε αυτό το παιχνίδι και όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν ήταν δυνατόν να την αφαιρέσουμε. Ο Πανιώνιος έκανε κι ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια (ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερά του ματς) κι αυτό το γεγονός έκανε την πίεση της ομάδας μας ακόμη μεγαλύτερη. Ηταν κακό το πρώτο δεκάλεπτο για μας και είναι ενδεικτικό το ποσοστό μας στις βολές. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν καλύτεροι και παρά την αστοχία μας, καταφέραμε να μειώσουμε στους πέντε πόντους, αλλά και το τρίτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό. Στην τέταρτη περίοδο κάναμε μία επική επιστροφή στο παιχνίδι, βρήκαμε το σχήμα με το οποίο μπορέσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα, αλλά στην παράταση ο Πανιώνιος ήταν πιο δυνατός και δίκαια πήρε τη νίκη. Όλα εξαρτώνται από μας. θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε. Ο Τζόρνταν πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει και πόντους, εκτός από την άμυνα και τις ασσίστ που έκανε και στο σημερινό παιχνίδι. Θα είναι μεγάλη βοήθεια όταν το κάνει. Θα μπορούσε βεβαίως να πετύχει και περισσότερους πόντους, αλλά περιμένουμε βοήθεια από όλα τα παιδιά σε αυτό τον τομέα. Στην τελευταία φάση θέλαμε να πάμε κοντά στο καλάθι για να εκτελέσουμε βολές ή να πετύχουμε καλάθι, αλλά ζήτησε τη μπάλα ο Βεργίνης κι έκανε την προσπάθεια».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν σήμερα στο PAOK Sports Arena και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια της ομάδας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εδωσαν, όπως πάντα, τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε. Χάθηκε μία μεγάλη μάχη, αλλά ο ΠΟΛΕΜΟΣ θα συνεχιστεί ως το τέλος. Και σε αυτό τον πόλεμο, πρέπει όλοι να είμαστε μαζί και ενωμένοι ως το τέλος.

ΟΜΑΔΕΣΒΑΘΜΟΙ
1Παναθηναϊκός42
2Ολυμπιακός41
3Αρης36
4Πανελλήνιος35
5Πανιώνιος34
6Αιγάλεω33
7ΑΕΛ32
8ΑΕΚ32
9Μαρούσι32
10Ολύμπια31
11ΠΑΟΚ30
12ΑΓΟΡ30
13Κολοσσός29
14Ολυμπιάδα25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...