10/3/08

photo N419



paok-oxyro - ΤΟ ΠΑΟΚ mania ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Μετά και τα αποτελέσματα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ μας έστω και με όσες κακές εμφανίσεις έχει κάνει βρίσκεται ζωντανός στην μάχη για το κυνήγι των πλέι-οφς

Μπορεί να είναι κατάντια που παλεύουμε για την πέμπτη θέση αλλά ενώ ήμασταν σε μία χρονιά χαμένη από το καλοκαίρι τώρα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος και λόγω της ανυπαρξίας και των υπολοίπων βρισκόμαστε στο πιο σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος και ακόμα... το παλεύουμε!
Αδέρφια τίποτα δεν έχει χαθεί. Η παρουσία μας και οι φωνές μας στην Ν. Σμύρνη που έδωσαν έστω αυτόν τον έναν βαθμό ίσως να μην πάνε χαμένες. Θα δείτε ότι μέχρι και τον αγώνα μέσα στην Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ έχει πιο ευνοικό πρόγραμμα και μπορεί αν παλέψει με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει 3 αγωνιστικές πριν το τέλος σε πιο ευνοϊκή θέση. Στην συνέχεια καλείτε να κάνει την… υπέρβαση!
Δείτε την βαθμολογία:Ομαδα-Βαθμοί
4. αρης 41
5. Αστέρας Τρίπολης 35
6. Πανιώνιος 35
7 . Ξάνθη 33
8. Λάρισα 32
9 ΠΑΟΚ 31
Η επόμενη αγωνιστική είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός. Είναι η αγωνιστική κλειδί! Νίκη =»Μπορώ να κάνω την τελευταία προσπάθεια μου». Άλλο αποτέλεσμα=»ΤΕΛΟΣ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ»
Με νίκη επί τους Αστέρα τον φτάνουμε στον έναν βαθμό αλλά μπορούμε να περάσουμε και Πανιώνιο ή Λάρισα ή και τους δύο. Μειώνουμε επίσης την διαφορά με τον ρούλη!
Δείτε και μόνοι σας:
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΛΑΡΙΣΑ - Ο.Φ.Η.
SKODA ΞΑΝΘΗ – βαζελοςΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Α.Ε.Κ. - αρης
Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι εξής αγωνιστικές:
Η 26Η αγωνιστική είναι αυτή που εφόσον έχουμε κερδίσει τον Αστέρα θα μας φέρει σε πλεονεκτική θέση με ένα διπλό στην Βέροια την οποία θα κατακλύσουμε! Αυτό διότι οι αντίπαλοι μας αναμετρούντε μεταξύ τους! Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ο αρης την Λάρισα! Δύσκολο εκτός έδρας για την Ξάνθη στην Κρήτη!
ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ (!)
Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ
αρης – ΛΑΡΙΣΑ
27η αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ πάλι σε πλεονεκτική θέση! Υποδεχόμαστε τον Ατρόμητο στην Τούμπα ενώ Ξάνθη και Άρης αναμετρούνται αναμεταξύ τους. Η Λάρισα θεωρητικά έχει εύκολο παιχνίδι με Καλαμαριά αλλά όχι ο Πανιώνιος που φιλοξενείτε στην Λεωφόρο με τον βάζελο !
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΒΕΡΟΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
βαζελος- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
SKODA ΞΑΝΘΗ – αρης
28η αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ έχει εκτός έδρας ματς με Λεβαδειακό. Δύσκολο για τον φετινό ΠΑΟΚ που δεν κερδίζει εκτός έδρας ούτε την… κωλοπετινίτσα! Η Λάρισα όμως φιλοξενείτε μέσα στον γαύρο. Οι υπόλοιποι έχουν ιο εύκολα ματς με τον αρούλη όμως να έχει το τοπικό ντέρμπι τον αφεντικών με την γριά εντός έδρας. Αντίθετα ο Πανιώνιος είναι το φαβορί με την Βέροια . Η Ξάνθη θα περάσει από τον Απόλλων; Δύσκολο έργο και για τον Αστέρα μέσα στο Περιστέρι!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
αρης- ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
γαύρος - ΛΑΡΙΣΑΠανιώνιος-Βέροια
29η και 30 αγωνιστική. Δύο πολύ δύσκολα ματς για ΠΑΟΚ πρώτα στην Τούμπα με ΑΕΚ και μετά μέσα στην Λάρισα. Μπορούμε όμως ως τότε αν επιτέλους παίξουμε μπάλα να χουμε υπερ μας διαφορά. Αν όχι; Ας δούμε που παίζουν οι υπόλοιποι:
Ο αρης με βάζελο εκτός και εύκολο με οφη εντός, ο Πανιώνιος δύσκολο με οφη εκτός και με Ατρόμητο εντό σχετικά εύκολο ειδικά αν είναι αδιάφορος ο ατρομητος. Η Λάρισα είναι σε πιου ευνοική θέση με δύο σερί εντός: Εργοτέλη και εμάς, αλλά ο Αστέρας παίζει με Λεβαδειακό εντός και ΑΕΚ εκτός!
Τέλος η Ξάνθη φιλοξενεί τον γαύρο και στην συνέχεια φιλοξενείται από τον εργοτέλη που μπορεί να παίζει για την σωτηρία του
29η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
30η αγωνιστική
Α.Ε.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.Από σήμερα γερά στις προπονήσεις η ομάδα, με αυτοσυγκέντρωση και πάθος όσο ποτέ για τον στόχο. Όσο για τον ΛΑΟ; SOLD OUT!
Υγ: Εκτός όλων των άλλω να σημειώσω ότι η είσοδος μας στα πλέι οφς εκτός από την δυνατότητα για έξοδο στην Ευρώπη θα δώσει σημαντική οικονομική ανάσα! (έχει αναφέρθει στον Τύπο για ένα εκατομμύριο ευρώ κέρδος)
Aparadektospaokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου