27/3/08

photo N450



paok-oxyro -ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ

για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, σταθερός στις θέσεις του, για την ιεράρχιση των στόχων του μπασκετικού ΠΑΟΚ, όπως τις εξέφρασε από τον περασμένο Νοέμβριο αλλά και από την αρχή της θητείας της νυν Διοίκησης ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ προς όλους, ότι πρώτος στόχος εξακολουθεί να είναι η αγωνιστική σωτηρία της ομάδας, ειδικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα των πολλών εκπλήξεων.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Α) Την Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εντελώς άκαιρα χρονικά, επανέφερε το θέμα για το Ιδιοκτησιακό και Διοικητικό μέλλον, να αναλώσει όλες τις δυνάμεις της στον νούμερο ένα στόχο που είναι η αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

B) Την Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ να συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. με αποκλειστικό θέμα την ΚΑΕ, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, και σαν ενδεικτική ημερομηνία προτείνουμε την Δευτέρα 5 Μαϊου 2008. Η εν λόγω Γ.Σ., που ζητήθηκε από τον Χ.Δ. από τον Ιούνιο του 2005, στην τότε Γ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και επαναλαμβανόμενα στις επόμενες συνελέυσεις του 2006 και 2007, και τελευταία τον περασμένο Νοέμβριο με τις προτάσεις που καταθέσαμε, όταν αποχώρισε από την διοίκηση ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί να περιμένει τη λήξη του πρωταθλήματος.

Γ) Όλους τους υπόλοιπους φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και την ενεργητικότητα τους και να βοηθήσουν με τη στάση τους, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, το οποίο βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Τέλος με σύνθημα ΣΗΜΕΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΙΑ...

ΚΑΛΟΥΜΕ τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ, να βοηθήσει όπως αυτός ξέρει, στις υπόλοιπες αγωνιστικές εώς τη λήξη του πρωταθλήματος με αρχή τον επόμενο εντός έδρα αγώνα με τον Πανιωνιο, την Κυριακή 30/03/08 στις 16:30 μμ.



ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου