2/3/08

photo N402




paok-oxyro - ΑΡΘΡΟ ULTRAS PAOK
Πάνω από 500 άτομα βρεθήκαμε στην Κρήτη από την Θ4, ULTRAS, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΔΥΤΙΚΕΣ, ΒΕΜ κτλ και συμπαρασταθήκαμε στην ομάδα όπως και ο Ζαγοράκης που βλέπετε στην φώτο αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά για να κάνεις ομάδα ισχυρή.

Τα κενά της ομάδας και του μέτριου υλικού φανήκανε για μια ακόμα φορά και έτσι η ομάδα μας έχασε δίκαια με 2-0.

Η ομάδα μας Θ. Ζαγοράκη χρειάζεται ουσιαστικές κινήσεις το καλοκαίρι για να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε όλοι μιας και το υλικό μας είναι μετριότατο.

Πολλοί φίλοι της ομάδας μας ταξίδεψαν Θες/νίκη – Πειραία και από εκεί με πλοίο για το Ηράκλειο…και το ίδιο και στην επιστροφή.

< ευθύνη? Έντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε άσχημη την απόδοση της ομάδας του, επισημαίνοντας πως η ήττα αυτή γύρισε το Δικέφαλο πολλές εβδομάδες πίσω. "Έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι, αυτή η ήττα μας γύρισε πολλές εβδομάδες πίσω. Παίξαμε πολύ αργά, δεν είχαμε κίνηση στο παιχνίδι μας. Γυρνούσαμε αδικαιολόγητα πίσω και μπροστά προσπαθούσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα με ατομικές ενέργειες. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό για τον ΠΑΟΚ" είπε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε: "Ο Εργοτέλης πίστεψε στη νίκη, δούλεψε πολύ, έτρεξε, κέρδισε τις δεύτερες μπαλιές, τις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες μου να πάνε πιο επιθετικά στην μπάλα, όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, άλλαξα το σύστημα, παίξαμε με τρεις πίσω και βάλαμε έναν στο κέντρο περισσότερο, χωρίς να τα καταφέρουμε. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη". "Διασπάστηκε η ομοιογένεια της ομάδας" Για την κάκιστη εκτός έδρας επίδοση του ΠΑΟΚ φέτος, ο Σάντος ανέφερε: "Πριν από τρεις εβδομάδες παίξαμε πάλι στην Κρήτη με τον ΟΦΗ. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν κερδίσαμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) όμως παίξαμε άσχημα. Δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση και χάσαμε. Πιστεύω ότι δεν ξεκινήσαμε δυνατά, με πάθος και δύναμη. Στο ποδόσφαιρο μετά από μια ήττα, η πρώτη ευθύνη είναι του προπονητή, και εγώ αυτήν την ευθύνη την αναλαμβάνω. Μετά το 1-0 η ομάδα έχασε το μυαλό, δε λειτούργησε σαν ομάδα, ο Εργοτέλης έπαιξε καλύτερα στην κόντρα. Δεν έπρεπε να χάσουμε το μυαλό και την αυτοσυγκέντρωσή μας. Οι παίκτες προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όχι όμως σαν ομάδα, διασπάστηκε η ομοιογένεια της ομάδας μας. Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε, ποτέ δεν έδωσα εντολή στους παίκτες να βγαίνουν μόνο δύο. Η φιλοσοφία μου είναι ίδια και παραμένει και έπρεπε να είχαμε την ίδια νοοτροπία και πάθος όμως στα τελευταία ματς με Άρη, Απόλλωνα και Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...