17/3/08

photo N432



paok-oxyro - Άτυχο ήταν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΟΚ Π.Α.Ε. Racing Team, η οποία εμφανίστηκε με το νέο χορηγό της, τα RED ROCK Jeans Casual την εταιρείας ΜΕΚΕ Α.Ε., για το Κύπελλο Βόρειας Ελλάδας.

Στο πρώτο σκέλος του 12ου Ράλι Κοζάνης ο Σωκράτης Τσολακίδης, έχοντας στη θέση του συνοδηγού το Σωκράτη Παυλίδη, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση οδηγώντας το Mitsubishi Evo IX στον τερματισμό της ειδικής διαδρομής με χρόνο κατά 13 δευτερόλεπτα ταχύτερο από το δεύτερο αγωνιστικό πλήρωμα.

Μετά το service οι φίλαθλοι, που κατέκλυσαν κατά χιλιάδες το Βελβενδό, περίμεναν την τυπική επισφράγιση της αγωνιστικής ανωτερότητας της ομάδας στο δεύτερο και τελευταίο σκέλος του ράλι. Όμως κατά τη διάρκεια της εκκίνησης το αριστερό μπροστινό ημιαξόνιο του αγωνιστικού έσπασε, με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του πληρώματος. Το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας αλλά και όλων των θεατών ήταν η ελάχιστη ανταμοιβή αναγνώρισης της δυναμικής εμφάνισης και των δυνατοτήτων της ΠΑΟΚ Π.Α.Ε. Racing Team. "Οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζιάννης, team manager της ομάδας και συνέχισε: "Απομένουν πολλοί ακόμα αγώνες για το Κύπελλο Βόρειας Ελλάδας. Δείξαμε ότι η ποιότητα της ομάδας απέχει έτη φωτός από τους ανταγωνιστές μας και η ατυχία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Συγχαρητήρια στο πλήρωμα και σε όλο το τεχνικό team"

Επόμενος αγώνας της ομάδας είναι το Ολυμπιακό Ράλι, πρώτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι που θα πραγματοποιηθεί στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του νομού Ηλείας στις 29-30 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00