12/3/08

photo N421


paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ ULTRAS

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..!!!

Λίγο πριν την τελευταία στροφή και όλα κρέμονται σε κλωστή, στην προκειμένη περίπτωση σε ένα παιχνίδι, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δύο αγώνες στους οποίους πρέπει να γίνει μάχη και να κερδηθεί για να μην τελειώσει πρόωρα η χρονιά στο ποδόσφαιρο αλλά συνάμα να μην αποτελεί και αποτυχημένη. Γιατί μιλάμε ουσιαστικά για την 5η θέση που αποτελεί ντροπή για τον Π.Α.Ο.Κ αλλά λόγω της φετινής χρονιάς(εξυγίανση-βάση για το χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας) οι απαιτήσεις του κόσμου είναι προσαρμοσμένες. Ωστόσο και το πρεστίζ της ομάδας δεν επιτρέπει άλλο αυτήν την κατρακύλα ,αλλά το σημαντικότερο είναι και τα παράπλευρα έσοδα τα οποία θα έρθουν στην ομάδα από τηλεοπτικά, εισιτήρια και διαφημίσεις στην διαδικασία των play-offs, απαραίτητα για τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης.
Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κρίσιμο και σημαντικό για την μετέπειτα πορεία την ομάδας φέτος. Κερδίζεις, συνεχίζεις με μεγαλύτερες ελπίδες για την συνέχεια και αυτό αποτελεί ..ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ..Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη ξεχνώντας τον πολύτιμο έδαφος που χάθηκε έως τώρα. Τίποτα δεν χάθηκε αφού όσο έχεις ελπίδες θα πρέπει να τις εξαντλήσεις μέχρι τέλους ,ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ. Όλοι εμείς θα είμαστε κοντά στο πλευρό της ομάδας όπως κάνουμε όλη την χρονιά φέτος ,χωρίς να υπολογίζουμε καλή απόδοση, νίκη, ή οτιδήποτε άλλο. Ο ΛΑΟΣ έχει την αυτοπεποίθηση και την πίστη(άλλο ένα sold out εν όψει) πως ο Π.Α.Ο.Κ θα καταφέρει αυτόν τον ελάχιστο στόχο για φέτος. Μένει να αποδειχτεί και στο γήπεδο, αντιλαμβανόμενος πως και οι παίκτες πήραν το μήνυμα από τον κόσμο και τον προπονητή τους.
Από την άλλη, την Κυριακή η αγαπημένη μας ομάδα του μπάσκετ δίνει αγώνα ζωής και θανάτου στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο μας λίγο πριν το τέλος. Τα προβλήματα πολλά και δυστυχώς άλυτα αφού μοναδικός συμπαραστάτης και υποστηρικτής της όλης προσπάθειας είναι….. ο ΛΑΟΣ μας. Σε κανέναν δεν αρέσει η εικόνα της ομάδας, πρέπει όμως τώρα στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα στην ομάδα να την βοηθήσουμε να κατακτήσει την νίκη με όποιο τρόπο γίνεται. Κινήσεις γίνονται από την διοίκηση( μάλλον αποχαιρετά ο Γκιλέσπι που είναι αδιάφορος και δυσαρεστημένος από τα οικονομικά προβλήματα) εμείς όμως θα είμαστε ΕΚΕΙ, μαζί με Βεργίνη ,Κουτλουάϊ και τους υπόλοιπους παίκτες μας να πανηγυρίσουμε την νίκη με μια ομάδα που δεν υπήρχε πριν 5-10 χρόνια..
Ραντεβού στις εξέδρες των γηπέδων μας, να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, άλλες 2 μάχες από την δική μας πλευρά..

ΥΓ. Σε αυτήν εδώ την «γωνιά» είμαι φιλοξενούμενος. Εκφράζω την άποψη μου, πιστεύοντας πως μεγάλη μερίδα του κόσμου συμφωνεί. Μπορεί και όχι όμως. Σίγουρα όμως δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση του συνδέσμου ,η οποία ούτως η άλλως δημοσιεύεται. Το να κρύβεις την ανυπαρξία σου και τον κομπλεξισμό σου ,πίσω από μια προσωπική στήλη ,αν μη τι άλλο επιβεβαιώνεις το αλάνθαστο κριτήριο του κόσμου για σένα…Χαίρετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...