25/3/08

photo N445



paok-oxyro - ANAKOINΩΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑΠ ΠΑΟΚ
Με ιδιαίτερη αγωνία παρατηρούμε όσα συμβαίνουν στα τμήματα μπάσκετ και βόλλευ της ομάδας μας. Η ιστορική ομάδα μπάσκετ των δύο Ευρωπαϊκών τίτλων και των τεσσάρων Ευρωπαϊκών τελικών, η ομάδα που χάρισε ανείπωτες στιγμές χαράς και συγκίνησης στους ΠΑΟΚτσήδες, τέτοιες που δεν έχει χαρίσει κανένα άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ, συνεχίζει την πάλη της μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μη έχοντας εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της στην Α1 κατηγορία. Παρόμοια ίσως και χειρότερη είναι η κατάσταση στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ όπου μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, η ομάδα θα αγωνιστεί στα play out για την παραμονή της στην Α' Εθνική. Υπάρχουν όμως υπεύθυνοι γι'αυτή την κατάσταση, και οι υπεύθυνοι έχουν και όνομα και επώνυμο. Είναι οι στενοί φίλοι και συνεργάτες του κ. Κατσαρή, οι αξιότιμοι κύριοι Πανελούδης και Ανδρέου που με την ανοχή, αδιαφορία, αβλεψία, της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο σκυλεύοντας πάνω στο σώμα του ΠΑΟΚ.
Συμμέτοχος και συναυτουργός σε όσα έχουν επιτελέσει και επιτελούν, διότι δεν αποτελούν ακόμη παρελθόν, οι δύο προαναφερθέντες κύριοι, είναι ο κ. Κατσαρής και η διοίκησή του.
Καλούμε τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ να αναλογιστεί τη σοβαρότητα της καταστάσεως και τις βαρύτατες ευθύνες που έχει ο ίδιος και η διοίκησή του από την διαπλοκή της στις διοικήσεις των δύο αυτών τμημάτων και να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2004 και στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Καλούμε τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, εφ'όσον προσωπικά ευθύνεται, προσωπικά να φροντίσει να βοηθηθούν με κάθε τρόπο οι ομάδες ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των υπολοίπων αγώνων και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν θα θελήσει να συνδέσει το όνομά της με δύο υποβιβασμούς ιστορικών τμημάτων του ΠΑΟΚ, τέτοιους που δεν έχουν συμβεί ποτέ μέχρι τώρα στα 82 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ. Προς την προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και με αφορμή και την πρόσφατη συνέντευξη τύπου, έχουμε να προτείνουμε να ενδιαφερθεί πρώτα για την σωτηρία της ομάδας από πτώση στην Α2 και μετά για την σωτηρία του πρώην μεγαλομέτοχου κ. Πανελούδη.
Λόγω της ιδιαίτερης κρισιμότητας της κατάστασης, δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε ή να τοποθετηθούμε αναλυτικά για τα θέματα της ΚΑΕ, πράγμα που θα το κάνουμε στην Γενική Συνέλευση του Α.Σ, αν και εφ' όσον τολμήσει να την ορίσει η απερχόμενη διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Μέχρι τότε, κάνοντας αυτό που πάντα ξέρουμε να κάνουμε καλά, ακολουθώντας τον Δικέφαλο σε κάθε γωνιά της Ελλάδος ή του εξωτερικού, σε χαρές και λύπες, θα στηρίξουμε με την μαζική παρουσία μας, τη συμμετοχή μας, την φωνή μας, σε όλους τους αγώνες και μέχρι τέλους και τα δύο αυτά τμήματα που αποτελούν κομμάτι από τη σάρκα του ΠΑΟΚ, και αυτό καλούμε να κάνουν όλοι οι φίλοι ΠΑΟΚτσήδες, προκειμένου να βοηθήσουμε από τη μεριά μας για να αποφευχθούν έστω και την τελευταία στιγμή τα χειρότερα."

Με ιδιαίτερη θλίψη και οργή
Το Δ.Σ. του Μετώπου Λαϊκής Βάσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...