25/3/08

photo N446




paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ mania . VAGGT
ΜΕΝΟΥΜΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΥΜΕ;

Δυστυχώς ότι θα έγραφα αυτό το άρθρο δεν το περίμενα ποτέ να σας πώ την αλήθεια.

Να γράφω άρθρο για την μεγάλη σημασία ενός αγώνα που αφορά την σωτηρία του μπασκετικού ΠΑΟΚ μας αυτόν με τον πανιώνιο. Για ένα αγώνα χωρίς γυρισμό που δυστυχώς αποδεικνύεται ότι εκεί μας εξωθεί η κατάσταση των αποτελεσμάτων (περίεργων και μη) από τους άλλους αγώνες.

Λες και δεν είχαμε μόνο το κράτος να μας πουλάει τρέλα με τις χορηγίες τώρα κάποιοι συμπολίτες κάνουν όνειρα ότι θα μας ρίξουν στην Α2 στην τελευταία αγωνιστική!!!

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ…
Δεν θα μπώ στην διαδικασία να ζητήσω την παρουσία σας στο παλατάκι την Κυριακή στις 4.

ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ.

Φυσικά δεν περιμένω κανένα sold out από τον λαό του ΠΑΟΚ γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει να αυτοχαρακτηριστούν ως ποδοσφαιρικοί οπαδοι του ΠΑΟΚ!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!!

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ.

ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ….

Βλέπωντας την βαθμολογία και τον ΠΑΟΚ στην 11 θέση να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και με ένα απρόσμενο τραυματισμό του Κουτλουαί που θα τον αφήσει ένα μήνα έξω ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει Κουτλουάι και 6ος παίκτης μαζί.

Το κουπί της ομάδας το τραβάνε άτομα άφθαρτα με μπροστάρη τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και ένα διοικητικό team το οποίο προσπαθεί καθημερινά να κάνει τον ΠΑΟΚ πάλι το φόβητρο των ευρωπαικών ομάδων.

Σε αυτή την προσπάθεια οι διοικούντες αλλά και το αγωνιστικό τμήμα βρίσκουν πολλά εμπόδια να συμμαζέψουν το κατεστραμμένο τμήμα που άφησε ο ακατανόμαστος φουστανάτος.

Στην διοίκηση εμπόδια μπαίνουν η αναλγησία της πολιτείας και ΕΜΕΙΣ.Ναι εμείς όπως το βλέπετε.Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν έχει γεμίσει το παλατάκι ένα χρόνο τώρα.Δεν πήρε τα διαρκείας που θα μπορούσε να πάρει και έπρεπε (50 ευρώ αξία!!!) και φυσικά δεν βλέπουμε στους αγώνες του ΠΑΟΚ πάνω από τα ίδια 1000 άτομα σε κάθε ματς!!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Φυσικά στα εμπόδια να μην ξεχάσουμε και την μηδαμινή στήριξη του Α.Σ αλλά για τον ΑΣ θα τα πούμε όταν τελειώσει η σεζόν γιατί τώρα έχουμε σοβαρότερα θέματα από το να ασχολούμαστε με τον ύπνο που βαράει ο ΑΣ γενικότερα…

Στα αγωνιστικά εμπόδια τα προβλήματα πολλά.Τραυματισμοί συνεχόμενοι(υποθέτω αποτέλεσμα κακής προετοιμασίας από τον πρώην προπονητή) αλλαγές του ρόστερ(είχαμε γίνει μπουτίκ παλτών και θα συνεχίσουμε να είμαστε οσο δεν έχει έσοδα η ΚΑΕ από ΕΜΑΣ,χορηγούς και πολιτεία) και φυσικά τα περίργα αποτελέσματα στην προηγούμενη αγωνιστική.

Μετά το ματς με την αεκ οι δηλώσεις του προπονητή μας Κ.Φλεβαράκη νομίζω ότι τα λένε όλα.

«Η νίκη του Ρεθύμνου μας προβληματίζει αλλά δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να παλέψουμε».

Το διπλό του Ρεθύμνου προκάλεσε έντονη ανησυχία και προβληματισμό στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, χρειάζονται δυο νίκες για να είναι σίγουροι. Θεωρούν κλειδιά τα παιχνίδια με τους Πανιώνιο και Πανελλήνιο στην Πυλαία και το εκτός με την ΑΕΛ.

Απαραίτητη λοιπόν η στήριξη του λαού στο ματς με τον πανιώνιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4ΜΙΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 10 ΕΥΡΩ.

ΤΟ PAOKMANIA.GR ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ.

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΦΩΝΗ,ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ……

VAGGT

Paokmania.gr

Admin team

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ….

Συνεχίζοντας να σας πώ και μερικά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή την πόλη μετά από την ήττα από την αεκ.

Σάββατο βραδάκι ανοίγω το ράδιο και βγαίνουν οι ανύπαρκτοι οπαδοί φαντάσματα και μιλάνε για ΠΑΟΚ είτε μπασκετικό είτε ποδοσφαιρικό.Επειδή το θέμα μας είναι το μπάσκετ και επειδή άρχισαν να κάνουν όνειρα ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει το τελευταίο του χαρτί την τελευταία αγωνιστική με αυτούς(ονειρέυονται ότι θα μας κερδίσουν στο παλατάκι).

Επειδή ασχολούνται και μιλάνε μονο για ΠΑΟΚ και όχι για την ομάδούλα τους και λένε για να πάρουν το μπούλο τους ο Γαλατσόπουλος και ο Ζαγοράκης(ένας τον χαρακτήρισε άνεργο αλλά δεν κατάλαβε ότι όσα έχει αποκτήσει ο ΤΕΟ στην ζωή του αυτός θέλει 200 ζωές ως σκουλήκι για να αποκτήσει τα μισά) να τους ενημερώσω ότι:

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΥΛΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Α2.ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΟΚ.

ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ» ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ 3 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ 70% ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Β ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΠΟΤΑΚΙ «ΡΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ» ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 94 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΩΣ λαουτσίκος ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΥΡΕΩΣ(ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ...

ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΕΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ…ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...