23/3/08

photo N440





paok-oxyro - ΑΠΟ
΄Ολος ο κόσμος είναι ΠΑΟΚ

Έχει αποδειχθεί παγκοσμίως ότι η προπαγάνδα έχει πρόσκαιρα και μόνο αποτελέσματα. Στην προπαγάνδα των συμπολιτών αναφέρομαι που θα πρέπει να διαβάσουν με προσοχή τα στοιχεία που παραθέτουμε και αντλήσαμε από την παρουσία των χορηγών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πηγές ( τις αναφέρουμε στο τέλος του κειμένου ) η εμπορικότητα του ΠΑΟΚ αντανακλάται στο πολυπληθέστερο και θερμό κοινό της Β. Ελλάδας (70%) και της Θεσσαλονίκης (60%). Σε μια χρονιά που η ομάδα αποκλείσθηκε με ήττα ντροπής από το Θρασύβουλο στο Κύπελλο και δε μπορεί ούτε την είσοδο της στα πλει οφ να διεκδικήσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ καταγράφει ιστορικό ρεκόρ ποσοστών σε δυναμική μέσα στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με τις έρευνες των ίδιων εταιριών ο ΠΑΟΚ εκτός από τον τίτλο της πρώτης σε κόσμο ομάδας στη Βόρειο Ελλάδα υπολογίζεται ότι παγκοσμίως αριθμεί περίπου σε 2.000.000 οπαδούς! Τα λόγια είναι περιττά. Η δυναμική του ΠΑΟΚ αυξάνεται σε μια εποχή που η ομάδα μένει μακριά από κάθε διάκριση. Για όσους το ξέχασαν ο ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δε θα εξασφαλίσει συμμετοχή σε ευρωπαική διοργάνωση. Κι ολ΄ αυτά όταν άλλες ομάδες που υποτίθεται ότι πρωταγωνιστούν δε μπορούν να εξαντλήσουν τα 18.000 εισιτήρια του γηπέδου τους ούτε σε ευρωπαικό παιχνίδι. Η ιστορία γράφει και είναι αμείλικτη. Με όλους.
* Οι πηγές των στατιστικών στοιχείων που χρησιμοποιήσαμε αντλούνται από : GPO (2006), Bari Focus (2006), Deloite & Touch (2008)* Η συντακτική ομάδα του paokpress.blogspot.com ευχαριστεί θερμά την αναφορά της πηγής ( στο θέμα Μασμανίδη ) από τη δυναμικη και μαχητική ομάδα για τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ του http://www.paokmania.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...