27/3/08

photo N449


paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ ULTRAS
Την Κυριακή στις 16:00 η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο παλατάκι μας.
Είναι ένας αγώνας επιβίωσης, ένας αγώνας σωτηρίας, ένας αγώνας για την περηφάνια σου ΠΑΟΚτσή.

Τα τελευταία χρόνια ΠΑΟΚτσή ταπεινώθηκες, προδόθηκες και περιφρονήθηκες όσο κανείς.
Και όμως εσύ πάντοτε ήσουν δίπλα στην ομάδα. Πάντα θα είσαι. Γιατί αυτό εκφράζει η ιδεολογία του Π.Α.Ο.Κ., για αυτό έγινες Π.Α.Ο.Κ. Εκφράζει την αγνή οπαδική αγάπη, την αντίσταση ενάντια στα συμφέροντα, την υπερηφάνεια και τη συνεχή στήριξη χωρίς να περιμένεις ή να απαιτείς ανταλλάγματα.

Εσύ ΠΑΟΚτσή που υπεραγαπάς αυτήν την ιδέα, που την ακολουθείς παντού, που μάχεσαι τα συμφέροντα και το σάπιο κατεστημένο δε θα την εγκαταλείψεις τώρα στα δύσκολα.

Ποτέ δεν ήσουν λιποτάκτης, ποτέ δεν δείλιασες μπροστά στον κίνδυνο, ποτέ δεν υποτάχθηκες.

Επέλεξες να είσαι ελεύθερος στην ψυχή. Το μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. είναι κομμάτι της ψυχής σου. Αν χαθεί αυτό, τότε ποτέ δε θα είσαι πια ο ίδιος.

Οι πατεράδες σου σε δίδαξαν τι θα πει Π.Α.Ο.Κ. μέσα από τους αγώνες τους. Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει να μην εγκαταλείπεις ποτέ την μάχη, Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει να μην εγκαταλείπεις ποτέ τον σύντροφό σου στον πόλεμο, Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει να μάχεσαι μέχρι τέλους και αν είσαι τυχερός να πέσεις με ψηλά το κεφάλι.

Για αυτό θα μείνεις, όμως, και στην αιωνιότητα. Δε θα χαθείς. Πάντα θα υπάρχεις μέσα από το όνομά σου. Ήρθε η ώρα να αποδείξεις όχι στους αντίπαλους οπαδούς, όχι στους δημοσιογράφους, όχι στους παίχτες και τους διοικούντες αλλά στον εαυτό σου αν τα κατάλαβες όλα αυτά και αν θα τα εφαρμόσεις στην πράξη.

Ποτέ στο παρελθόν δεν άφησες τον Π.Α.Ο.Κ. να πεθάνει.

Εσύ τον βοήθησες να επιβιώσει, μόνο εσύ! Αν δεν υπήρχες εσύ ΠΑΟΚτσή με τη μαχητικότητα και τους αγώνες σου, αυτή ιδέα θα είχε σβήσει. Δεν το έκανες, όμως, και δε θα το κάνεις ούτε και τώρα στο χειρότερο και πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας σου.

Το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο το γνωρίζουμε όλοι. Άνθρωποι ανίκανοι, άνθρωποι διεφθαρμένοι, άνθρωποι κουρασμένοι, άνθρωποι που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της σύγχρονης εποχής, άνθρωποι εγωιστές κράτησαν τον Π.Α.Ο.Κ. εγκλωβισμένο, τον κατάντησαν ένα μίζερο και φτωχό σωματείο να ζητιανεύει, μακριά από τη δόξα, τη λαμπρότητα και το μεγαλείο του παρελθόντος.

Αργά ή γρήγορα, όμως, αυτοί οι άνθρωποι θα τιμωρηθούν. Θα τιμωρηθούν γιατί στοίχειωσαν τα όνειρά σου ΠΑΟΚτσή, θα τιμωρηθούν γιατί σε πρόδωσαν.

Αδερφέ ΠΑΟΚτσή δώσε και εσύ το παρών την Κυριακή στο ιδιόκτητο κλειστό της Πυλαίας. Μη στέκεσαι απαθής! Μην επιτρέψεις τον εαυτό σου να κάνει ένα λάθος για το οποίο θα ντρέπεται για όλη του τη ζωή. Το χρωστάς στους πατέρες σου, το χρωστάς στα παιδιά σου, το χρωστάς στον εαυτό σου.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!

Υ.Γ.1: Μπορεί σαν ΠΑΟΚτσής να μην είδα πρωταθλήματα και διακρίσεις. Μπορεί να μην είδα σπουδαίο ποδόσφαιρο, μπορεί να μην έζησα την χρυσή εποχή. Από τον Π.Α.Ο.Κ., όμως, έμαθα να μην σταματώ να αγωνίζομαι για την ελευθερία, να μην σκύβω το κεφάλι στον κατακτητή, να πολεμώ μέχρι εσχάτων. Και για όλα αυτά είμαι περήφανος που είμαι Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ.2: Καλύτερα σκλαβωμένος στο σώμα, παρά σκλαβωμένος στην ψυχή.

Υ.Γ.3: Tην Κυριακή στις 16.00 γεμάτο το ιδιόκτητο κλειστό μας, όπως και ο ναός 3 ώρες αργότερα για τα 4 ιερά γράμματα που θα ξαναφτάσουν αργά η γρήγορα εκεί που επιθυμούν τα απανταχού αδέρφια μας. Την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.ultraspaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...