6/3/08

photo N414


paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΟΚ mania gr ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ
Έχετε 26 ημέρες ακομα για να αποδείξετε στον εαυτό σαςπόσο πραγματικά θέλετε να κάνετε καλύτερον αυτόν που αγαπάτε: Τον ΠΑΟΚ μας...
Είναι ο λαός του ΠΑΟΚ μας μια ανεξάρτητη δύναμη . Είναι ο λαός που αντιστέκεται, προκαλεί, συγκρούεται, αυτοκαταστρέφεται μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα των πράξεων αλλά αποδέχεται τις συνέπειες αυτών . Δεν μπορεί να μην αντιδρά και να επαναστατεί σε κάθε μορφή συντήρησης και οπισθοδρόμησης. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα αντίστασης ενάντια σε κάθε μορφή κατεστημένου.
Ίσως όμως κάποιοι από εμάς δεν πρόσεξαν ότι στην καρδιά του σωματείου μας, στην μήτρα του Συλλόγου μας, στον ΑΣ ΠΑΟΚ, για πάνω από 15 χρόνια συντηρείται ένα καθεστώς του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν μπορούμε και δεν πρέπει από τη φύση μας ως παοκτσήδες να αποδεχτούμε.
Αναζητάμε τη διαφάνεια, απαιτούμε ισονομία, θέλουμε το δίκαιο να υπερισχύει, η τιμιότητα είναι το λάβαρό μας και είμαστε απαιτητικοί από τους άλλους όμως . Δεν κάναμε στροφή μέσα μας για να δούμε ότι στον πυρήνα του Συλλόγου μας τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ υπάρχει ένα κατεστημένο παλαιοκομματικού τύπου με αγκυλώσεις και γραφειοκρατικά κολλήματα που λειτουργεί ως τροχοπέδη στα εξελίξεις και τις προκλήσεις που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο προσεχές μέλλον.
Κανείς από εμάς δεν πιστεύει βέβαια ότι ένας αριθμός 1000 ανθρώπων (τόσοι περίπου συμμετείχαν στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση του ΑΣ) εκπροσωπεί το σύνολο του ΠΑΟΚ.
Διάβασα επίσης στην Ελευθεροτυπία ότι ¨πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ -ολυμπιακός, η διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ έκανε 32 εγγραφές νέων μελών¨ Σχεδόν ένας στους 1.000 από τους αδελφούς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Που βρίσκονται οι υπόλοιποι όμως; Μήπως δεν έχουμε αντιληφθεί ότι ο ΑΣ είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Ο ΑΣ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις .Τα επόμενα χρόνια θα κληθούμε να βρούμε λύση στο θέμα του γηπέδου είναι νομοτελειακά αναπόφευκτο. Ο Ερασιτέχνης είναι ο ρυθμιστής και αυτός που μπορεί να κινεί τις διαδικασίες.
Αν δούμε κάποιες άλλες ομάδες του πρωταθλήματος θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τον ρόλο του Ερασιτέχνη σε αυτά τα σωματεία. Ο ολυμπιακός έφτιαξε το γήπεδο του όταν ο πρόεδρος του μπόρεσε να γεμίσει τον ερασιτέχνη με δικούς του ανθρώπους. Στην αεκ εδώ και καιρό υπάρχει μια κόντρα μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου και είναι δεδομένο ότι αργά η γρήγορα θα οδηγήσει στην κατάρρευση του μοντέλου Ντέμη. Στον παο δεν είναι τυχαία η εμφάνιση της παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης του κ. Βγενόπουλου- που έχει ως στόχο την είσοδο στον ερασιτέχνη -συμπωματικά κατά την περίοδο που η ΠΑΕ τακτοποιεί το θέμα του γηπέδου.
Το κατεστημένο μέσα μας πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει νέοι άνθρωποι να μπουν στις διαδικασίες και ένας αέρας ¨φρέσκων¨ προσώπων και ιδεών να παρασύρει τον ΑΣ. Πρέπει να μπουν άνθρωποι που θ μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των επόμενων ετών. Δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς νέους ανθρώπους.
Αυτό θα γίνει μόνο με την εγγραφή μας ως μέλη και μάλιστα τώρα . ¨Έχουμε μόλις 26 ημέρες για να εγγραφούμε και να έχουμε το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Συνέλευση του επόμενου χρόνου (αυτό ορίζει το ¨ιερό¨ καταστατικό).
Μια συνέλευση που θα κρίνει και τα αποτελέσματα της ¨Επιτροπής Γηπέδου¨ και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Μπορείτε να μείνετε αμέτοχοι μερικοί όπως και το καλοκαίρι με τα εισιτήρια διαρκείας -μετά σαφώς το μετανιώσατε περιμένοντας στην ουρά για ένα εισιτήριο ή παρακαλώντας κάποιον να ¨κάνει κάτι¨.
Μπορείτε επίσης του χρόνου να βρίσκεστε έξω από τη Γενική Συνέλευση και να αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς, αυτούς που αποφάσιζαν πάντα άλλωστε, το κατεστημένο.. προσέξτε όμως να μην το μετανιώσετε πάλι.
Μπορεί να μην έχω το ειδικό βάρος, ούτε την εμπειρία, ούτε την προσφορά των ανθρώπων αυτών που συμμετέχουν στις Διοικήσεις του Ερασιτέχνη . Έχω όμως μια μοναδική ευκαιρία να σταθώ απέναντί τους στην επόμενη γενική συνέλευση ως ίσος προς ίσο. Να ψηφίσω, ακόμα και να ψηφιστώ. Να βρίσκομαι μέσα σε μια από τις ιστορικές γενικές συνελεύσεις της σύγχρονης Ιστορίας μας.
Να δω πως λειτουργούν πως σκέφτονται και πως πράττουν. Να αποφασίσω εγώ για μένα. Η δημοκρατία απαιτεί έλεγχο. Δεν πρέπει να πιστεύουμε καλόβουλα ότι όλοι αυτοί θέλουν το καλό μας και λένε μόνο την αλήθεια . ¨Άλλωστε από τότε που άρχισα και εγώ να λέω ψέματα έπαψα να πιστεύω (τουλάχιστον εύκολα) τους ανθρώπους…….
Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα.υγ: Για να έχεις δικαίωμα να ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές για ανάδειξη διοίκησης στον Α.Σ. πρέπει η αίτηση εγγραφής να κατατεθεί μέχρι 31 Μαρτίου 2008. Η συνδρομή κοστίζει πλέον 42 Ευρώ το εξάμηνο και το δικαίωμα εγγραφής 30 Ευρώ.Άρα για να γίνεις μέλος πληρώνεις αρχικά 72 ευρώ. Σίγουρα η συνδρομή είναι μεγάλη , αλλά έχει μειωθεί και μόνο αν γίνουμε μέλοι μπορούμε να καταφέρουμε να την μειώσουμε και άλλο.
JordaniosPaokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00