17/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.167




Ποδόσφαιρο Γυναικών 19η αγωνιστική 

Σειρήνες Γρεβενών - ΠΑΟΚ -0-3

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στα Γρεβενά των τοπικών Σειρήνων με 0-3, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Φεραντάνς, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Χέλμβαλ, Ακίντα, Γιαννακά και Παπαδοπούλου. 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Morris, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Η Γιαννακά έστρωσε την μπάλα στην Παπαδοπούλου, η οποία με μονοκόμματο δυνατό βολέ έκανε το 0-1. 

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν διαρκώς την κατοχή, με τις αντίπαλες να είναι κλεισμένες στο δικό τους μισό, ψάχνοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Μήτκου απείλησε με μακρινά σουτ στο 14ο και 27ο λεπτό. 

Στο 32ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris «εξαργύρωσε» την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο. Η Γιαννακά με νέα όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, και «έσπασε» στο σημείο του πέναλτι, από εκεί όπου η Ακίντα έκανε το 0-2. 

Στο 43ο λεπτό, ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο 0-3, ωστόσο η ατομική ενέργεια της Χέλμβαλ, η οποία πέρασε τρεις παίκτριες των Γρεβενών, σταμάτησε επάνω στην Μπουρτούνη. Αυτή ήταν η τελευταία στιγμή για το πρώτο μέρος, με το τελικό σκορ να είναι 0-2. 

Ίδια εικόνα είχε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» να κυριαρχούν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας με υπομονή και όμορφους συνδυασμούς να φτάσουν προς την αντίπαλη περιοχή. 

Με Χαλατσογιάννη, Στράντζαλη και Παπαδοπούλου απείλησε, με όλες τις τελικές να έχουν πολύ καλές προϋποθέσεις. 

Στο 57ο λεπτό, η Γιαννακά ετοίμασε την τρίτη προσωπική της ασίστ στο παιχνίδι, αφού με σέντρα βρήκε την Παπαδοπούλου, με την επιθετικό του ΠΑΟΚ Morris να πιάνει εξαιρετική κεφαλιά για το 0-3. 

Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος με Χαλατσογιάννη (64'), Χέλμβαλ (72') και Κατσάνου (85'), είχε σημαντικές στιγμές ώστε να αυξήσει τον δείκτη της διαφοράς. Το 0-3 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα, με τον Δικέφαλο να κάνει το 18Χ18 στο πρωτάθλημα. 

Σύσσωμη η ομάδα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του νεαρού αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη. 

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του Δικεφάλου, ευχαριστεί τους φίλους του ΠΑΟΚ από τα Γρεβενά, την Δεσκάτη και τη Κοζάνη, για την δυναμική παρουσία τους στο γήπεδο, κάνοντας τον ΠΑΟΚ Morris τυπικά φιλοξενούμενο, με την φωνή και τον μοναδικό παλμό τους. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 13:45, εκτός έδρας, κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Women's Football League. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους (80' Κατεργιαννάκη), Κοσκερίδου, Γκούνη (80' Ασκαρίδου), Φεραντάνς, Μήτκου (61' Σιδηροπούλου), Στράντζαλη (61' Κατσάνου), Χαλατσογιάννη, Χέλμβαλ, Ακίντα, Γιαννακά, Παπαδοπούλου (86' Μπαταούλα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...