2/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.148


Πόλο Ανδρών 1η αγωνιστική της Β' Φάση

Απόλλωνας Σμύρνης - ΠΑΟΚ -20-12

Για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου τον Απόλλωνα Σμύρνης, γνωρίζοντας την ήττα με 20-12. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, καθώς αντεπεξήλθε στον υψηλό ρυθμό που πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 4-4, ωστόσο στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καλύτερος, πήρε το προβάδισμα, 7-9, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, κάτι το οποίο ευνόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου είχαν το προβάδισμα, 13-12. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, με το τελικό σκορ να είναι 20-12. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 14:30, εντός έδρας, κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του G1. 

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-5, 6-3, 7-0

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος 1, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 1, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς

Πόλο Γυναικών 12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ -2-25

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΟΣΦΠ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 2-25.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου, αντιμετώπισαν την αναμέτρηση ως ένα δυνατό τεστ για τις επόμενες απαιτητικές αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται, θέλοντας παράλληλα να βρουν τα αγωνιστικά τους... πατήματα μετά την τρίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της διακοπής του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ πήγε υπολειπόμενος του αντιπάλου του στο πρώτο ημίχρονο με 0-10 για να κλείσει τον αγώνα με 2-25 εις βάρος του.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο της Χρυσούλας Χατζέλλη, το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 13:30, εκτός έδρας, κόντρα στον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-4, 2-8, 0-7

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Ταυρίδου, Ντάσιου 1, Γραικού, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Συκά-Λεριώτη, Χριστοφορίδου, Σάλεχ, Καλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...