3/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.152


Ποδόσφαιρο Σάλας 17η αγωνιστική League B'

ΠΑΟΚ - Κατενάτσιο -2-3

Για την 17η αγωνιστική της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, το Κατενάτσιο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3. 

Σ' ένα παιχνίδι δίχως κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Δικέφαλος θα παρέμενε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, δοκιμάζοντας παράλληλα νέα σχήματα και τακτικές. 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν... κλειστό επιθετικά, με το τελικό σκορ να είναι 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, 0-2, ωστόσο ο ΠΑΟΚ mαteco ανέβασε την απόδοσή του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, και με τέρματα των Αναστασιάδη και Σαραπτσή, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 2-2. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στην... κόντρα, έκαναν το 2-3, με αυτό να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Έτσι, ο ΠΑΟΚ mαteco τερματίζει στην τρίτη θέση, και προετοιμάζεται σκληρά για τους διπλούς προημιτελικούς των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κένταυρο ή Ακαδημία Λεχαίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, ο επαναληπτικός εκτός έδρας, με την πρόκριση να κρίνεται στην διαφορά τερμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...