3/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.154






Super League 26η αγωνιστική 

Λαμία - ΠΑΟΚ - 0-2

Για την 26η -και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου- ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία, επικρατώντας με 0-2 της τοπικής ομάδας

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Ότο, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Μεϊτέ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Μια ενδεκάδα αποτελούμενη από παίκτες που θεωρούνται βασικοί, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αφήνει κατά μέρος το ροτέισον αυτή τη φορά, καθώς η νίκη σήμερα ήταν επιβεβλημένη! Ο Δικέφαλος ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο ματς και θα μπορούσε να είχε τελειώσει με την αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας 45λεπτο! 

Παρά το ότι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας σε συντριπτικά ποσοστά, λίγες ήταν οι καλές στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο 12΄ ο Μεϊτέ σούταρε  άουτ, και στο 26΄ ο Σαμάτα έχασε το άχαστο, όταν βρέθηκε ολομόναχος με την εστία κενή μπροστά του, καταφέρνοντας να χάσει ένα γκολ που δε χανόταν με τίποτε! 

Στο 52΄ ο Κοσέλεφ απέκρουσε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Μεϊτέ και επτά λεπτά αργότερα το σουτ του Μπράντον από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 71΄ ο Τάισον με συρτό γωνιακό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας κάνοντας το 0-1, λυτρώνοντάς μας από την αγωνία που είχε αρχίσει να μας ζώνει!

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε με ένα σεντερφορίσιο σουτ του Μπάμπα στο 92'... Η σημερινή μας νίκη, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της χάρτινης, έφερε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και όλα θα κριθούν στα play offs, η κλήρωση των οποίων θα γίνει αύριο (4/3)...

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον μικρό Γιαννάκη Παπαστεφανάκη σε μια συγκινητική στιγμή, την ώρα που οι λίγοι φίλοι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο γήπεδο, ζητούσαν διπλό στην Κροατία...

Λαμία: Koσέλεφ, Αμαράλ (81΄ Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81΄ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29΄ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60΄ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο (75΄ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (84΄ Τσιγγάρας), Ζίβκοβιτς (75΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (84΄ Μουργκ), Τάισον, Σαμάτα (35΄ Τόμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...