17/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.166


Πόλο Ανδρών 3η αγωνιστική της Β' Φάση

ΓΣ Περιστέρι - ΠΑΟΚ - 8-10

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας στην Αθήνα του ΓΣ Περιστερίου με 8-10, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης. 

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα του Δικεφάλου στο πρώτο οκτάλεπτο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα, 3-1. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που σκόραραν πρώτοι, 4-1, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Με δύο γκολ του Λασκαρίδη και ένα του Ντέλιτς, ο Δικέφαλος ισοφάρισε, 4-4, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, 5-4, ωστόσο με Ντέλιτς ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκανε το 5-5, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο, 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος βγάζοντας πάθος και ενέργεια στην άμυνά του, κράτησε τον ΓΣ Περιστερίου στο μηδέν. Επιθετικά, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν ωριμότητα, υπομονή και σωστή διαχείριση, και έτσι με Ντέλιτς και Κεχαλάρη έφτασαν στο 5-7, τελικό σκορ για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το τέταρτο οκτάλεπτο, καθώς με γκολ του Κεχαλάρη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων, 5-8. Οι γηπεδούχοι μείωσαν, 6-8, ωστόσο ο Κόουπμαν έδωσε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων, 6-9. Κάνοντας εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo δεν απειλήθηκαν καθόλου, παίρνοντας σημαντικό «διπλό» με 8-10. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του G1.

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-4, 0-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...