13/3/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.162












Ποδόσφαιρο Γυναικών Κύπελλο Ελλάδος 

Δόξας Δράμας - ΠΑΟΚ - 1-6

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε στην Δράμα ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 1-6.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Κοσκερίδου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Γιαννακά, Κατσάνου και Παπαδοπούλου. 

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ Morris να «ανοίγει» το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό. Η Παπαδοπούλου εκμεταλλεύτηκε την καλή τοποθέτησή της μέσα στην περιοχή, και με προβολή έκανε το 0-1. 

Στο 8ο λεπτό οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2, ωστόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Βαρδαλή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Πέντε λεπτά αργότερα, οι Χαλατσογιάννη, Μήτκου και Γιαννακά, πραγματοποίησαν εξαιρετική συνεργασία, αλλάζοντας την μπάλα όμορφα, με την τελευταία να πλασάρει ιδανικά για το 0-2. 

Στο 25ο λεπτό, η τύχη γύρισε και πάλι την πλάτη στην Βαρδαλή. Η αρχηγός του Δικεφάλου μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, βρήκε χώρο για το σουτ, ωστόσο η μπάλα κατέληξε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. 

Έντεκα λεπτά αργότερα, η άμυνα της Δόξας ένιωσε «ντεζαβού», καθώς Χαλατσογιάννη, Μήτκου και Γιαννακά συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με την τελευταία να πλασάρει και πάλι εύστοχα, διαμορφώνοντας το 0-3. 

Στο 37ο λεπτό, η Βαρδαλή έψαξε το 0-4, ωστόσο το σουτ της, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, εξουδετερώθηκε από την αντίπαλη τερματοφύλακα σε κόρνερ. 

Τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι «ασπρόμαυρες» κατέγραψαν ακόμα μία τελική, με την κεφαλιά της Γκούνη να περνάει λίγο άουτ, και το 0-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα για το πρώτο μέρος. 

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 58ο λεπτό η Χαλατσογιάννη απείλησε από μακριά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 65ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη βρήκε κάθετα την Βαρδαλή, η οποία αφού υποδέχτηκε την μπάλα, πέρασε την τερματοφύλακα, και διαμόρφωσε το 0-4. 

Στο 70ο λεπτό, η Δόξα μείωσε με πλασέ της Μπαμπαλή σε 1-4, με τον Δικέφαλο να απαντά οκτώ λεπτά αργότερα, καθώς η Παπαδοπούλου πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ της Σιδηροπούλου, «γράφοντας» στην κενή εστία το 1-5. 

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε η Χαλατσογιάννη στο 86ο λεπτό, η οποία με έξοχο αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το 1-6, το οποίο ήταν και τελικό σκορ. 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο των νεαρών αθλητριών του Δικεφάλου, οι οποίες αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ Β'. Πιο συγκεκριμένα οι Ασκαρίδου (2009), Κυρανούδη (2008) και Μπαταούλα (2009), πήραν σημαντικά λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της πρώτης ομάδας. 

Φυσικά σημαντική ήταν και η δυναμική παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ, τόσο από την Δράμα, όσο και από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. 

Στην επόμενη φάση του θεσμού, ο ΠΑΟΚ Morris θα αντιμετωπίσει το νικητή «Σκίουροι-Άρης». 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στις Σειρήνες Γρεβενών, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη (89' Κυρανούδη), Αχμέντοβα, Μήτκου, Κοσκερίδου (87΄Μαυρίδου), Στράντζαλη (46' Σιδηροπούλου), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (72' Ασκαρίδου), Γιαννακά (87' Μπαταούλα), Κατσάνου, Παπαδοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.207

Basket League  5η αγωνιστική Γ’ Φάσης  ΠΑΟΚ - Μαρούσι - 77-62  Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα...