30/9/11

oxyro N1.565














paok-oxyro - Europa League

Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ - 2-2

Α..... ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ!!

Ο ΠΑΟΚ για 20 λεπτά θυμήθηκε το Παγκρήτιο και κόντεψε να χάσει το παιχνίδι, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τα Γκολ 22' Αθανασιάδης, 52' Βαλντέζ,66' Ντιάντουν ,80' Φωτάκης.
Την αποθέωση από 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ γνώρισαν οι παίκτες. Οι οπαδοί μας κατευθύνθηκαν έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στους ποδοσφαιριστές του Λάσλο Μπόλονι,
Μπράβο στο express των Βορείων που βρέθηκε στο Καζάν της Ρωσίας περίπου 4.000 χλμ και στο δρόμο 3 ολόκληρες μέρες , για να φωνάξουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ. Καλή επιστροφή τσακάλια και Μπράβο στα παιδιά και πάλι Μπράβο στα παλικάρια μας......

Λάσλο Μπόλονι

«Τώρα που τέλειωσε ο αγώνας, πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι με την Καζάν στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο και αποφασιστικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ξέραμε για την Καζάν ότι είναι δυνατή στη φυσική κατάσταση, έχουν αθλητική ποιότητα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει λίγο περισσότερη ποιότητα στην τεχνική. Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφός μου της Καζάν μπορούμε να έχουμε τα ίδια συναισθήματα και να νιώθουμε από τη μία χαρούμενοι και από την άλλη θυμωμένοι. Εκείνοι επειδή δεν έκαναν το 3-1 όταν είχαν το καλό μομέντουμ στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε θυμωμένοι που δεν κάναμε το 2-3 στο τέλος»

Για το αποτέλεσμα: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να νικάμε. Εγώ θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα. Η ισοφάρισή μας ήταν δίκαιη. Αν και πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το νεκρό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν μπορώ να το κρίνω έτσι. Εκείνη τη στιγμή βγήκαμε από τα αποδυτήρια με μία συζήτηση με τους Κοντρέρας και Αρίας για το αν θα συνεχίσουν. Ο Κοντρέρας είπε ότι μπορεί, αν και πονούσε. Η Καζάν μας πίεσε, εμείς δεν είχαμε καλό επιθετικό παιχνίδι και κατοχή μπάλας».

Για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ θα έλεγα ότι η Ρουμπίν είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα και ιδιαίτερα δυνατή. Δεν μπούμε να κάνουμε ανάλυση και σύγκριση των δύο ομάδων στις στημένες φάσεις»

Για τον τομέα στον οποίο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βελτίωση: «Παίξαμε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα και φέραμε 2-2. Είμαι ικανοποιημένος. Όμως, η δουλειά μας είναι να προοδεύουμε. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής, να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».

Στέφανος Αθανασιάδης


Για την ισοπαλία: «Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετράει πολύ ο βαθμός. Αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ήμασταν αφηρημένοι. Αν κρατούσαμε εκεί το 0-1 θα φεύγαμε με τη νίκη».

Για τον τρόπο που σκόραρε ο ΠΑΟΚ: «Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και μας βγαίνει στα παιχνίδια. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρχονται τέτοια όμορφα γκολ από όμορφες συνεργασίες».

Για τις διαφορές με τη Ρούμπιν: «Μέσα στο γήπεδο δε μετράνε τα εκατομμύρια. Την κοιτάξαμε στα μάτια και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα νικούσαμε, Αν νικήσουμε τη Σάμροκ θα είμαστε πολύ καλά για τη συνέχει».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι και το μυαλό μας από τώρα είναι μόνο εκεί…»

Μασιέλ Λίνο

Για τον αγώνα:"Δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη αν και ήμασταν με το 1-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα, δεν αντιδράσαμε καλά, νιώθαμε πολλή πίεση από τον αντίπαλο, όμως παίξαμε καλά μετά το 2-1 και πετύχαμε το 2-2".

Για την συνέχεια: "Θα παίξουμε τώρα με την ιρλανδική ομάδα στην έδρα μας και έχουμε το χρέος να κερδίσουμε. Το Γιουρόπα λιγκ είναι πιο δύσκολο φέτος και πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους βαθμούς στην έδρα μας. Από αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικότερο για μας τώρα."

Ντορβαλίνο Αλβες

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το 2-2: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μετά το δικό μας 0-1. Αντιδράσαμε καλά όμως, παρά το ότι δεχτήκαμε πολύ πίεση. Παίξαμε καλά στη συνέχεια με τη μπάλα κάτω και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Για το αν θεωρεί τη Ρουμπίν τον βασικό αντίπαλο: «Θα παίξουμε τώρα με την ιρλανδική ομάδα και έχουμε υποχρέωση να την κερδίσουμε. Το Γιουρόπα Λιγκ φέτος είναι πιο περίπλοκο αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς στην έδρα μας. Το μυαλό μας δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και από αύριο πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι το πιο σημαντικό».

Για την αντίδραση της ομάδας: «Παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους. Εχουμε εμπειρία και είμαστε χαρούμενοι για αυτούς που έπαιξαν. Μετά το 2-1 παίξαμε καλύτερα και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κούζμιν, Κασάεφ, Νάβας, Μαλεζάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)
ΒΟΗΘΟΙ : Χένρικ Άντρεν (Σουηδία) – Γιόακιμ Φλινκ (Σουηδία)

Ρουμπίν Καζάν: Ριζνίκοφ, Κουζμίν, Μποκέτι, Νάβας, Νέμοφ, Νομπόα, Νάτκο, Καραντενίζ, Κασάεφ (90 Μπιστρόφ), Βαλντές (78 Ριαζάντσεφ), Ντιάντουν.

ΠΑΟΚ:
Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54 Τσιρίλο), Λίνο, Αρίας (51 Μπαλάφας), Λάζαρ (72 Ίβιτς), Φωτάκης, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...