3/9/11

oxyro N1.538





Ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ξάνθης -1-0

Με το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ που νίκησε την Ξάνθης με 1-0 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το γκολ σημείωσε στο 71΄ ο Πέλκας.

Νίκος Κολομπούρδας

"Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα και να ανεβούμε ψυχολογικά, γιατί όταν κερδίζεις, σίγουρα είσαι καλύτερα, όμως, δεν περίμενα περισσότερα σήμερα (3/9). Είχαμε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας προβλήματα, όπως είχαμε και σήμερα (3/9) στα δύο άκρα. Μας έλειπαν οι παίκτες που αγωνίζονται στις πτέρυγες. Είδαμε παίκτες να αγωνίζονται με τη μεγάλη ομάδα απέναντι στον Πανσερραϊκό και δεν χρησιμοποιήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα σήμερα. Επίσης, έχουμε απουσίες στην Εθνική. Αυτό που μετρούσε για εμάς στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη και γι' αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Για το αν λόγω των απουσιών παίρνουν ευκαιρίες κάποιοι άλλοι παίκτες:

"Σίγουρα χρειάζονται όλοι. Για πολλά παιδιά είναι η ευκαιρία και βλέπουμε ότι βελτιώνονται και αυτοί. Σίγουρα, όμως, χρειαζόμαστε δουλειά σε κάποια πράγματα, όπως η επιθετική μας ανάπτυξη. Περιμένω περισσότερα πράγματα."

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Λαμπάκης, Χατζόπουλος, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος, Τσανδάρης, Γεωργιάδης(46' Πόποβιτς), Μπολόσης (67' Ανδριόπουλος), Πέλκας, Ταουσιάνης (56' Χαρμάνας. Μίλερ, Χαρμάνας, Παπαδόπουλος Β., Σουλεμεζόγλου, Παναγιωτούδης, Ανδριόπουλος, Πόποβιτς.

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Τουργαΐδης (85' Πασχαλάκης), Οξύζογλου, Γούτας, Κουζίκης, Τσομπανόπουλος (66' Μελισσόπουλος), Δουμάνης 58' Πασπατζής), Ελληνίδης, Ράνος, Τορομανίδης, Μπαρέτας. Αμουτζάκης, Κολλάρας, Ρότσκος, Κομήτης, Πασχαλάκης, Πασπατζής, Μελισσόπουλος.










ΦΙΛΙΚΟ

Πανσερραϊκός -
ΠΑΟΚ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με 1-0 σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο πέναλτι του Λίνο.

Λάσλο Μπόλονι


"Ήταν ένα καλά φιλικό για την ομάδα μου, συνεχίζουμε τη δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αυτό είναι θετικό. Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα.

Για τους νεαρούς παίκτες

Είδα κάποια θετικά στοιχεία, θα δούμε και στην συνέχεια"

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Λίνο, Αρίας, Τσουκαλάς, Ρομπέρ, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γκαρσία
Πάγκος: Γλύκος, Έτο, Ιντζίδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Τσανδάρης.

Πανσερραϊκός:

Γουμάγιας, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαματράκης, Ορφανός, Περπερίδης, Τσαούσης, Βουτσιάς, Στεφανίδης, Παντελιάδης
Πάγκος: Κουτζαβασίλης, Κολίτζι, Παϊζάνος, Μουσικάκης, Κυριακίδης, Κόντος, Βρούτσινα, Γκούρτσας, Καρασαλίδης.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...