22/9/11

oxyro N1.560



H ιστορία γράφει 2011 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.










paok-oxyro

Απο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου

Πρωταθλήτρια ομάδα στο πρώτο τουρνουά Συνδέσμων αναδείχθηκε ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου!!! Στον τελικό της Τετάρτης με την Περαία , πραγματοποιήθηκε ένα καταπληκτικό ματς γεμάτο πάθος αλλά και εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τελικό αποτέλεσμα 4 - 2 υπέρ μας . Το τι γινόταν λίγο πριν από το τέλος αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα δεν περιγράφεται με λόγια . Μέσα σε ένα άκρως ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ κλίμα έγινε και η απονομή του τροπαίου , που πλέον γράφει το όνομα του Συνδέσμου μας και βγήκαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες με τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο .

Το πρώτο τουρνουά Συνδέσμων Θεσσαλονίκης είχε μεγάλη επιτυχία , ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου συγχαίρει τους εμπνευστές της ιδέας αυτής και στο χέρι μας πλέον είναι να το καθιερώσουμε ως θεσμό

Το μήνυμα που βγαίνει μέσα από τέτοιες κινήσεις , όπως αυτή του τουρνουά , είναι ότι οι Σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά . Είμαστε όλοι μας οπαδοί , στρατευμένοι γύρω από την ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. και τέτοιες κινήσεις μας συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο .

ΥΓ : Παρτιζάνοι ετοιμαστείτε έρχεται το Ωραιόκαστρο

Απο www1926.gr - 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Oλοκληρώθηκε πανηγυρικά το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ με την παρουσία πολλών οπαδών του Συλλόγου και μέσα σε αδελφικό κλίμα που δημιουργηθήκε καθόλη την πορεία του τουρνουά, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός και ακολούθησαν οι βραβεύσεις και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πρωταθλήτρια ομάδα ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου ο οποίος νίκησε μετά από καταπληκτικό αγώνα με 4 - 2 του έτερου φιναλίστ της ομάδας του Σ.Φ ΠΑΟΚ Περαίας.

Την νίκη τους πανηγύρισαν έξαλλα οι συνδεσμίτες του Ωραιοκάστρου με συνθήματα τύπου "ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ" και παρόμοια.

Οταν μάλιστα απονεμήθηκε το βαρύτιμο κύπελλο είχαμε τρομερές στιγμές καθώς και γύρο θριάμβου. Άξιοι οι συνδεσμίτες της Περαίας χειροκροτούσαν τους νικητές ιπποτικά και όλοι μαζί με τα πανό τους και συνθήματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ βγήκαν αδελφωμένα τις φωτογραφίες τους.

Σημαντικό να απονείμουμε τα εύσημα και στον Σύνδεσμο ΤΟΥΜΠΑΣ ο οποίος από την αρχή του Τουρνουά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άγαστη συνέχεια και στην ψυχολογική στήριξη στον διοργανωτή στα οποία μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν.

Κοινή εκτίμηση ότι η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή σε σχέση με τον όγκο της διοργάνωσης και σίγουρα πέτυχε τον μεγάλο και σημαντικότερο σκοπό της, το αδελφικό κλίμα δηλαδή μεταξύ όλων των Συνδέσμων παρόλο το τεράστιο πάθος και τις φυσιολογικές αγωνιστικές εντάσεις σε λίγα παιχνίδια.Στην επόμενη διοργάνωση θα διορθώσουμε τα προβλήματα που αντιληφθήκαμε στην Διοργάνωση θα προσθέσουμε όλους τους Συνδέσμους της Θεσσαλονίκης και με την ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ θα το κάνουμε θεσμό.

Μετά το 2001 που πραγματοποιήθηκε ένα παρόμοιο Τουρνουά με λίγους συνδέσμους και σε μεγάλο γηπεδο, με πρωταθλητή την ΤΟΥΜΠΑ, η ιστορία γράφει 2011 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.

-Οι νικητές καθώς και η δεύτερη ομάδα της Περαίας κερδίζουν από 8 διαρκείας προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σύνολο 32 διαρκείας.

-Οι νικητές καθώς και οι δευτεραθλητές και η νικήτρια ομάδα του μικρού τελικού ΤΟΥΜΠΑ κερδίζουν απο ένα καινούριο πανό η σημαία μεγάλη (ότι θέλουν) προσφορά των τυπογραφείων Τσολάκη και Μπίσκα.

-Οι νικητές κέρδισαν επίσης ενα DVD και ενα MP3 player προσφορά του κ.Αμοιρίδη.

-Οι 3 πρώτες ομάδες έλαβαν χαραγμένα αναμνηστικά κύπελλα.

-Τέλος όλοι οι σύνδεσμοι που έλαβαν μέρος μοιράστηκαν και 400 μπλούζες ΠΑΟΚ για το Τουρνουά.

Το σημαντικότερο δώρο όλων όμως, είναι το ότι το σύνθημα ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ δεν είναι κουβέντες "να 'χαμε να λεγαμε" αλλά 100% αληθινό.

Όλοι μαζί για την ζωή μας που εκφράζεται με τα 4 ιερά γράμματα του ΠΑΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου