13/9/11

oxyro N1.550



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την νέα μπουτίκ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι από, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας μπουτίκ, κάτω από τη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας, με αποκλειστικά προϊόντα της ομάδας.
Επίσης, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από τη νέα Μπουτίκ θα διατίθενται συλλεκτικά κασκόλ για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Tottenham Hotspur»



H ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ

H ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πέρασε από την ΔΕΘ για να επισκεφτεί το περίπτερο, που έχει στήσει η ΚΑΕ σε συνεργασία με την STAMION
Παίκτες και τεχνικό τημ είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν αυτόγραφα,να συναντηθούν με τον κόσμο, να φωτογραφηθούν με φίλους του ΠΑΟΚ και να συνομιλήσουν στο περίπτερο της ΔΕΘ από το οποίο διατίθενται προϊόντα της ομάδας μπάσκετ.





paok-oxyro - Εκδήλωση για της φανέλες του ΠΑΟΚ

Έγινε στην Τούμπα η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν που διανύουμε.
Οι φανέλες που παρουσιάστηκαν ήταν τέσσερις. Οι άσπρη και η μαύρη που έχει φορέσει και στα παιχνίδια ως τώρα η ομάδα, η μπλε του τερματοφύλακα και η άσπρη με τις τρεις μαύρες ρίγες .



Καινούριος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ στην Σκύδρα "Πάμπλο Γκαρσία"

"Ο νεοσύστατος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Σκύδρας "Pablo Garcia", ανακοινώνει την ίδρυσή του, στον ασπρόμαυρο κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Σκύδρας. Να σημειώσουμε ότι η ονοματοδοσία του Συνδέσμου μας, έγινε με την έγκριση του ίδιου του ποδοσφαιριστή!
Τα γραφεία μας βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας (Δαβάκη 1, 3ος όροφος).
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978.329.580 & 6944.916.225.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...