19/9/11

oxyro N1.555





"ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΣΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"

"Έχουνε μαζέψει όλους τους ανώμαλους, και ψυχασθενείς στα ΜΑΤ της ΑΘΗΝΑΣ,
απρόκλητα και άσκοπα άσκησαν ωμή αστυνομική βία και προέβησαν σε αλόγιστη και άσκοπη χρήση χημικών ουσιών με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία των οπαδών της ομάδας μας οι άνθρωποι είναι απίστευτα κομπλεξικοί και επικίνδυνοι για την κοινωνία."

"ΑΥΤΟYΣ ΤΟΥΣ HOOLIGANS ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒH ?????"


Όποιος νομίζει ότι ζούμε σε Δημοκρατία πλανάται οικτρά.




















paok-oxyro - ΠΑNIΩNIOΣ - ΠΑΟΚ - 1-2

Ο ΠΑΟΚ πήρε διπλό μεσα στον πανιωνιο, τα γκολ του ΠΑΟΚ ο Στέφανου Αθανασιάδη στο 16΄ και ο Δημήτρη Σαλπιγγίδγη στο 64΄

Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα μπουκάλια με νερό που πέταγαν στον κόσμο, επίσης και τους ανθρώπους του πανιωνίου (φιλάθλους, πάνθηρες, security κ.τ.λ.) για την βοήθεια που μας πρόσφεραν πετώντας και αυτοί μπουκάλια με νερό, επίσης και το κυλικείο που βρίσκεται επάνω στη θυρα, καθώς και αυτούς που άνοιξαν τη θυρα και μας έκαναν χώρο στην κεντρική θυρα για να αποφύγουμε τα χημικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής στο ματς της Νέας Σμύρνης στην έκθεση του χαρακτηρίζει αναίτια την επίθεση των αστυνομικών στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι αυτή η επίθεση δεν ήταν στα πλαίσια καταστολής βίας. Με λίγα λόγια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν έκαναν κάτι μεμπτό για να δικαιολογήσει την επίθεση.

Λάσλο Μπόλονι
«Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είδα δύο φορές τον Πανιώνιο και είδα ότι είναι πολύ δυνατός στο χώρο του κέντρου με πολλές προσπάθειες από περιοχή σε περιοχή. Τέτοιες ομάδες είναι δύσκολες.
Σίγουρα ένα επιπλέον πρόβλημα ήταν ότι ερχόμασταν από ευρωπαϊκό αγώνα και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σωματικά και ψυχολογικά μέσα σε τρεις μέρες. Πρέπει να γεμίσεις τον οργανισμό σου με υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης και αυτό είναι δύσκολο. Αυτή είναι η εξήγηση για το κακό μας πρώτο ημίχρονο.
Πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή αφυπνίστηκαν στην ανάπαυλα, μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο δεύτερο και με τις ευκαιρίες που έκαναν πήραμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιχνίδια της εβδομάδας έστω και αν τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Τότεναμ δεν μας έφεραν αυτό που θέλουμε.
Είμαι ευχαριστημένος επειδή στο δεύτερο μέρος είχαμε μία διαφορετική εικόνα από εκείνη της Κρήτης και επειδή οι επιθετικοί μας σκόραραν. Η τακτική συμπεριφορά του Σαλπιγγίδη, πέρα από το γκολ, ήταν πολύ σημαντική για εμάς και νομίζω ότι οι τρεις καλύτεροι παίκτες μας ήταν οι τρεις διεθνείς, οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης, Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλός οιωνός για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν και να μας στηρίξουν. Δεν μπορώ να κατανοήσω τι έγινε στο ημίχρονο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για την βελτιωμένη απόδοση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ξέρω ότι οι παίκτες μου αισθάνονται την ευθύνη που κουβαλούν. Πολλές φορές αυτή η υπευθυνότητα δεν έχει καλά αποτελέσματα. Για να παίζεις καλά πρέπει να είσαι απελευθερωμένος. Η ευθύνη του αποτελέσματος δεν τους το επιτρέπει αυτό».

Για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Ο στόχος μας είναι να δίνουμε όλη τη δύναμή μας σε κάθε παιχνίδι»

Για τον Κοντρέρας: «Είχα τόση επιθυμία να μπει το δεύτερο γκολ, που η προσοχή μου ήταν στραμμένη στην επίθεση. Για μένα οι καλύτεροι ήταν οι τρεις Έλληνες».

Πάμπλο Γκαρσία

Για το αν ήταν μία ιδιαίτερη νίκη
: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο έκανα μόνο ένα φάουλ και ο διαιτητής μου είπε ότι στο επόμενο θα με βγάλει εκτός. Αυτά σε κάνουν να ζεσταίνεσαι παραπάνω να είσαι πιο νευρικός. Να τον ευχαριστήσω που μου το είπε και μου έδωσε περισσότερο κίνητρο για να κερδίσω. Είναι κάποιοι διαιτητές που προσπαθούν να κάνουν καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όπως ο σημερινός που σε κάνουν να παίζεις πιο ζεστά. Πρέπει να έχεις ζεστή καρδιά και κρύο μυαλό».

Για τον Εστογιανόφ: «Τον γνωρίζω πολύ καλά, έχουμε παίξει μαζί στην εθνική και στο τέλος μιλήσαμε λίγο για το παιχνίδι. Για μένα είναι αδερφός. Μακάρι να τον είχαμε μαζί μας στον ΠΑΟΚ

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την Πέμπτη, ήμασταν λίγο χαλαροί σήμερα και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο».

Για το αν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι κομβικά: «Πιστεύω πως ναι. Όλα είναι πολύ σημαντικά και ειδικά όταν παίζουμε στο σπίτι μας. Το μόνο που ζητάμε είναι να έχουμε φέτος ένα δίκαιο πρωτάθλημα και να μη σφυρίζουν εναντίον μας όπως πέρσι. Στο ποδόσφαιρο χάνεις, κερδίζεις, αλλά πρέπει πάντα να είναι δίκαιο»

Αντρε Βιεϊρίνια

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία όπως στην Ευρώπη. Και έχουμε αποδείξει ότι τα παιχνίδια που κάνουμε στην Ευρώπη τα κάνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη φάση του πρώτου γκολ: «Αυτά βγαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Εκανα ένα τακουνάκι και βγήκε πάσα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και σημειώσαμε το γκολ».

Για όσα έχουν ακουστεί για τη μεταγραφή του: «Το ακούω εδώ και καιρό. Ακόμα από΄την εποχή που έκανα διακοπές. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκομαι εδώ, θα παραμείνω εδώ και σήμερα που πήραμε το παιχνίδι.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό: Άλλο να παίζουμε στην Ευρώπη και άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Και βέβαια θα κάνουμε το ίδιο όπως σε όλα τα παιχνίδια, Θα μπούμε για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να παίζουμε παντού το ίδιο».

ΠΑNIΩNIOΣ (Λεμονής) : Ελευθερόπουλο, Κβρκέλια, Σιόβα, Τσότσαλιτς, Γιόνσον, Όμο, Κουμόρτζι, Σάμαρη, Γουνδουλάκη, Εστογιάνοφ, Κούτσι.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι) : Κρέσιτς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Βιεϊρίνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...