8/9/11

oxyro N1.543




Ανακοίνωση της Τότεναμ για τα εισιτήρια με Π.Α.Ο.Κ. 30/11

H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα παραλάβει 1.780 εισιτήρια και άλλα 200 για τα επίσημα.

Η διοίκηση της Τοτεναμ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω του διαδικτύου για τα χρυσά της μέλη, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 30 Νοεμβρίου.

Τη επόμενη εβδομάδα θα διατίθονται εισιτήρια για τα ασημένια μέλη και στη συνέχεια θα “ανοίξει” η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων, για όλους τους φιλάθλους.

Υπάρχει υποσημείωση που αναφέρει πως δεν θα επιτραπεί η αγορά εισιτηρίων μέσω του διαδικτύου, σε έλληνες γενικότερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τοτεναμ, ειδικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, μέχρι τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια τα χρυσά μέλη, ακόμη και από τα εκδοτήρια. Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια τα ασημένια μέλη και από τις 15 Σεπτεμβρίου και ύστερα όλοι οι υπόλοιποι.

Ακόμη μέχρι και σήμερα το βράδυ, γίνονταν οι πρώτες προεγγραφές για τα εισιτήρια που θα ξεκινήσει να διαθέτει η Τότεναμ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Και για αυτά τα εισιτήρια, τον πρώτο λόγο, έχουν όσοι φίλαθλοι της Τότεναμ είναι αναγνωρισμένοι, ως χρυσά και ασημένια μέλη της Αγγλικής ομάδας.

Βασική σημείωση που υπάρχει είναι πως δεν πρόκειται στη Τότεναμ να δεχθούν οποιαδήποτε κράτηση εισιτηρίου από την Ελλάδα, ή από το εξωτερικό, εφόσον διαπιστώσουν πως κάποιος έλληνας επιχειρεί να αγοράσει εισιτήριο.






Τιμήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι τιμήθηκε απο το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας της UEFA , Φραντισέκ Λαρινέκ, για τις 108 συμμετοχές του με την φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας. οι συμπατριώτες του δεν ξέχασαν την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας.

Λάσλο Μπόλονι
«Πρώτον χρειαζόμαστε στη Ρουμανία καλύτερα ταλέντα και καλύτερες συνθήκες για το ποδόσφαιρο. Δεύτερο τα παιδιά θα πρέπει να έχουν και καλύτερους…δασκάλους. Και τρίτον θα πρέπει να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στο ρουμανικό πρωτάθλημα…».
Ο Μπόλονι αναφέρθηκε στην παρουσία του Λάζαρ στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας:

«Ο Λάζαρ ξέρει να μιλάει μέσα στο γήπεδο και προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι ικανότητες που έχει. Μπορεί να είναι 29 ετών, αλλά ακόμη έχει περιθώρια για βελτίωση και μπορεί να γίνει καλύτερος».

Αναφέρθηκε στο ματς της Εθνικής Ρουμανίας με τη Γαλλία:

«Ήταν πολύ δύσκολο για τη Ρουμανία να κερδίσει τη Γαλλία. Ίσως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα κάποιων παικτών και να σκοράρουμε ένα γκολ, αλλά στο παιχνίδι η Γαλλία είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή της.
Ο Μούτου και Ταμάς δε θα άλλαζαν τίποτα… Κάθε παίκτης πρέπει να σέβεται πάνω από όλα την ομάδα και αυτοί οι δύο έδειξαν αρκετές φορές ότι δεν την σέβονται… Δεν πρέπει να θυσιάζεται η ομάδα για κάποιους παίκτες. Ο Μούτου είναι μόνο ένας ακόμη παίκτης…».

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου