20/9/11

oxyro N1.557



paok-oxyro

Kυκλοφορούν 14.000 εισιτήρια με την ΑΕΚ για την Κυριακή στις 8.30μμ στην Τούμπα


Οι τιμές τους είναι

15 ευρώ (Θύρα 4)
20 ευρώ (Θύρες 7, 8)
25 ευρώ (Θύρες 5, 6)
30 ευρώ (Θύρες 2, 3)
50 ευρώ (Θύρα 1),
Υπάρχουν εισιτήρια για τις θέσεις VIP στον 3ο όροφο (100 ευρώ) και στον 4ο όροφο (80 ευρώ).

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.



Οι ΠΑΟΚτσήδες του Ρόιτλιγκεν αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας στο χάντμπολ

«Το όνειρο συνεχίζεται. Αυτό που δεν είχε γίνει ποτέ μέχρι χθες στην ελληνική χειροσφαίριση, φαίνεται να γίνεται συνήθεια. Ένας ακόμη σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ από το εξωτερικό εκδήλωσε εμπράκτως τη στήριξή του στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι της ομάδας από το PAOK CLUB REUTLINGEN προμηθεύτηκαν συνολικά δέκα εισιτήρια διαρκείας, αξίας 300 ευρώ. Η υποστήριξη όλων αυτών των φίλων της ομάδας μας από το εξωτερικό, είναι παραδειγματική αποδεικνύοντας τη σημασία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ για όλους τους Έλληνες μετανάστες.

Οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, τους ευχαριστούν θερμά και τους περιμένουν και αυτούς στις 16 Οκτωβρίου στην Ταταμπάνια της Ουγγαρίας. ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»





Ανακοίνωση Φίλων ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ στο χώρο της ελληνικής χειροσφαίρισης, από σήμερα είναι γεγονός. Για πρώτη φορά διατέθηκαν εισιτήρια διαρκείας για αγώνες χάντμπολ σε μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Γερμανίας.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το DUSSELDORF CLUB PAOK INVADERS, Κυριάκος Κυρκης, Θανάσης Πουλάκης, Αντώνης Καρίπογλου, Δημήτρης Κυτταρίδης, Χρήστος Τσαλικίδης, Άρης Χουηλογλίδης, Νίκος Λιατροβάλης, Γρηγόρης Κατσούλας, Λεωνίδας Κόρδας, Ιωάννης Χούτας, καθώς και το ίδιο το DUSSELDORF CLUB PAOK INVADERS προμηθεύτηκαν συνολικά 22 εισιτήρια διαρκείας συνολικής αξίας 660 ευρώ.

Επίσης εισιτήρια διαρκείας αγόρασαν οι μετανάστες στη Γερμανία, φίλοι του τμήματος χάντμπολ, Δημήτρης Κυριακίδης, Μιχάλης Κουτσουνάσιος και Γεώργιος Μιτσάλας. Η κίνηση όλων αυτών των φίλων της ομάδας μας από το εξωτερικό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.

Οι αθλητές του τμήματος χάντμπολ τους ευχαριστούν από καρδιάς και δίνουν ραντεβοιύ μαζί τους στις 16 Οκτώβρη, στην Ταταμπάνια της Ουγγαρίας, για να περάσουν μαζί μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ»



Ο Σούλης Μαρκόπουλος για το διεθνές τουρνουά Rixos Cup

Για το τελευταίο τεστ με την
Olimpija Ljubljana: «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, απέναντι σε μία ομάδα που είναι σαφώς πιο έτοιμη και πιο πλήρης από μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά στο σκορ, έστω και με μικρή διαφορά, κρατήσαμε το προβάδισμα περίπου ως το 25ο λεπτό, αλλά κάναμε κακό τελευταίο πεντάλεπτο, τους δώσαμε την δυνατότητα να πάρουν μία διαφορά, την οποία κράτησαν ως το τέλος. Στην τελευταία περίοδο κάναμε προσπάθεια να γυρίσουμε στο ματς, μειώσαμε την διαφορά, αλλά ορισμένα λάθη που κάναμε δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη, ενώ χάσαμε και σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ».

Για τα συμπεράσματα από την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Rixos Cup: «Ηταν τρία πολύ δυνατά τεστ για μας, με ομάδες που παίζουν είτε στην Euroleague, είτε στο Eurocup και το γεγονός ότι βρήκαμε απέναντί μας ομάδες ισχυρές, με γεμάτο ρόστερ και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Από εκεί και πέρα όμως, οφείλουμε να σταθούμε στα λάθη μας, πρέπει να βρούμε τρόπο να τα περιορίσουμε, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να έχουμε κάτι καλό».

Για την προσπάθεια των παικτών:
«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Εχουμε δουλέψει από την αρχή, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και σε μερικά σημεία μας βγαίνει και κούραση, γιατί δεν είμαστε ακόμη πλήρεις. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ξεχωρίζει στο ένα παιχνίδι και κάποιος άλλος σε ένα άλλο ματς. Περιμένουμε να καλύψουμε και τα υπόλοιπα κενά μας, συνεχίζοντας την δουλειά και διορθώνοντας τα λάθη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...