22/9/11

oxyro N1.559



H ΠΑΟΚτσήδες της Στουτγάρδης στηρίζουν το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

«Επιδημία στη Γερμανία. Η ασπρόμαυρη τρέλα μεταδίδεται με γρήγορους ρυθμούς από πόλη σε πόλη της γερμανικής επικράτειας. Μετά το Ντίσελντορφ και το Ρόιτλινγκεν και η Στουτγάρδη δίνει το παρών στην προσπάθεια στήριξης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.
Tα μέλη του "PAOK Club Stuttgard" έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Σαουλίδη, προμηθεύτηκε 15 εισιτήρια διαρκείας αξίας 450 ευρώ.
Μάλιστα εξέφρασαν την επιθυμία τους στον ίδιο αυτές οι κάρτες εισόδου να μοιραστούν σε σχολιαρόπαιδα της Τούμπας ούτως ώστε να αποκτήσουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τους δις πρωταθλητές.
Οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ τους ευχαριστούν και καλούν όλους τους φιλάθλους της λαοφιλούς ομάδας να μιμηθούν την πράξη τους αυτή και να βοηθήσουν για να γίνει η ομάδα μας ακόμη πιο δυνατή. ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ».



Οι ΠΑΟΚτσήδες της Ελβετίας στηρίζουν οικονομικά το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

"Η ασπρόμαυρη τρέλα τώρα και στην Ελβετία. Με ρυθμό επιδημίας μεταδίδεται η επιθυμία για στήριξη στο ανδρικό τμήμα του χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΖΥΡΙΧΗΣ, έπειτα από επικοινωνία με τον αρχηγό Αντώνη Σαουλίδη προμηθεύτηκε δέκα εισιτήρια διαρκείας συνολικής αξίας 300 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο οι ΠΑΟΚτσήδες της Ζυριχής θέλησαν να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί του ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΖΥΡΙΧΗΣ ήταν το σημείο συγκέντρωσης των ΠΑΟΚτσήδων της διασποράς, οι οποίοι μετέβησαν πέρσι στο Μπρέγκεντζ της Αυστρίας και μετέτρεψαν το γήπεδο σε... Μίκρα. Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ τους ευχαριστούν και ευελπιστούν ότι και φέτος θα είναι παρόντες στο ευρωπαϊκο ραντεβού της ομάδας στην Ταταμπάνια της Ουγγαρίας. ΠΑΟΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ"




paok-oxyro - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

"Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ για την στάση που κράτησαν στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Νέα Σμύρνη κατά την διάρκεια του προχθεσινού αγώνα κι ενώ η ΕΛ.ΑΣ προκαλούσε με την συμπεριφορά της όλους όσους ταξίδεψαν στην αθήνα για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

Υ.Γ.1 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ.2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Υ.Γ.3 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΤΕ!!!

ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης Μπέλλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...