15/9/11

oxyro N1.552



Rixos Cup

ΠΑΟΚ - Ολύμπια Λουμπλιάνας - 79-88

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 79-88 από την Ολύμπια Λουμπλιάνας στον αγώνα κατάταξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στην Αττάλεια.

Τα Δεκάλεπτα: 18-15, 40-38, 57-69, 79-88

ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 4, Stiggers 5 (1), Καλαμπόκης 7 (2), Αράπης, Ντικούδης 20 (3), Καλαμπάκας 3 (1), Τσακαλέρης 4 (1), Wright 9 (1), Andriuskevicius 13, Καλλές 14, Λιάπης.

Ολύμπια Λουμπλιάνας: Capin 11 (3), Rothbart 1, Blazic 10 (1), Thompson 5, Woodside 17 (1), Muric 2, Salin 7 (1), Green 10 (2), Varda 11, Markota 14 (1).



Rixos Cup

ΠΑΟΚ - BB Antalya - 73-75

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην εκπνοή του αγώνα με την BB Antalya με 73-75, από ένα τρίποντο του Τζεν, στο πλαίσιο του Rixos Cup.

Τα Δεκάλεπτα: 27-20, 45-40, 63-57, 73-75

ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 3 (1), Στίγκερς 12 (2), Καλαμπόκης, Αράπης 4, Ντικούδης 18 (1), Καλαμπάκας 1, Τσακαλέρης 3, Ράιτ 13 (1), Αντριουσκεβίτσιους 15, Καλλές 4.

Antalya B.B.: Fisher 18 (2), Oner 5, Basak 5 (1), Mahmutoglu 10 (1), Gen 10 (3), Pastal 2, Dal, Castco 5, Jelovac 4, Brown 14, Pacun 2.



Rixos Cup

Tουρκ Τέλεκομ
- ΠΑΟΚ - 74-69

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τουρκία. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ηττήθηκε τελικά με 74-69 από την Turk Telekom.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 37-32, 54-52, 74-69

Tουρκ Τέλεκομ: Γκιουλέρ 1, Γιουτσέλ 7, Καραντενίζ 8, Ουάσινγκτον 19, Γιαρανγκουμέ 7 (1), Γκοκάλ, Οκούρ 15 (2), Ογκούτ 1, Αλτάι 4, Καμπάλα 12.

ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 7, Στίγκερς 7 (1), Καλαμπόκης 11, Αράπης 3 (1), Ντικούδης 11, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης 4 (1), Ράιτ 21 (2), Αντριουσκεβίτσιους 3, Καλλές 2.

Σούλης Μαρκόπουλος

"Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας στη διάρκεια του αγώνα, κάτι που μέχρι ενός σημείου είναι αρκετά λογικό για αυτή την εποχή.

Υπήρχαν διαστήματα στο παιχνίδι που παίξαμε καλό μπάσκετ και σε στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, αλλά και σημεία όπου δεν πήγαμε καλά. Είχαμε αρκετά κενά διαστήματα κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε.

Αυτή άλλωστε είναι η λογική των αγώνων στη διάρκεια της προετοιμασίας, να δούμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.

Για αυτό και πρέπει ορισμένα λάθη που κάναμε, να βρούμε τρόπο να τα διορθώσουμε. Νομίζω ότι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι, είναι το γεγονός ότι ενώ μείναμε πίσω στο σκορ. Η ομάδα δείχνει έτοιμη να παλέψει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες".



O J.R. Giddens στον ΠΑΟΚ


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή J.R. Giddens για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα του Giddens στην Ευρώπη, καθώς ο 26χρονος φόργουορντ, αγωνίστηκε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας στο ΝΒΑ. Ο J.R. Giddens γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Oklahoma City, έχει ύψος 1μ.96 και το 2008 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο New Mexico, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του ντραφτ από τους Boston Celtics. Ο Giddens ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Kansas, αλλά αποφοίτησε από το κολέγιο New Mexico. Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους Boston Celtics (2008-10), τον Φεβρουάριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τους New York Knicks, ενώ αγωνίστηκε και στο NBDL με τους Utah Flash και τους Maine Red Claws. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Asseco Prokom και στην Ισπανία με την Pamesa Valencia.



Ο Λάσλο Μπόλονι για το παιχνίδι
με Τότεναμ

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες από την ήττα από τον Εργοτέλη
: "Οχι."

Για το αν αλλάζουν τα πλάνα του με τις αλλαγές της Τότεναμ: "Γιατί είναι δεδομένο τι θα χρησιμοποιήσω εγώ αύριο; Αφενός δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε όλους τους παίκτες και δεν είναι και καλό. Δε θα βάλω ας πούμε τον Μαλεζά αύριο αριστερό εξτρέμ..."

Για το ροτέισον που έχει στο μυαλό του: "Μιλάμε ότι το ροτέισον που πρέπει να γίνει με προϋποθέσεις. Εχει να κάνει με τον αριθμό των παικτών και το επίπεδο τους. Ισως να ζητήσω κάποιους παίκτες από την Τότεναμ... Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στην ομοσπονδία. Αν δείτε το πρόγραμμα που έχουμε οταν παίζουμε στο Καζάν θα το καταλάβετε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα πρέπει να παίζουμε μόνο το Σαββατοκύριακο ενώ σε άλλα πρωταθλήματα γίνονται αγώνες και μεσοβδόμαδα. Πρέπει να το συζητήσω με τη διοίκηση".

Για το που ρίχνει το βάρος του ο ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι ο προπονητής είπε κάτι τέτοιο για αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Αργότερα όταν η ομάδα του θα είναι στις πρώτες θέσεις και θα διακρίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Κατά τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και ελπίζω του χρόνου να αντιμετωπίσω τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για τις προσδοκίες του με τον ΠΑΟΚ: "Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στους ομίλους γιατί θέλαμε να το δώσουμε σαν δώρο στους φιλάθλους. Και στο πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα".

Για τη διαφορά στην ταχύτητα και στον ρυθμό των δύο ομάδων σε συνδυασμό με τις απουσίες του ΠΑΟΚ: "Είναι ένα πρόβλημα. Ολοι οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα. Αν δούμε ποιοι έχουν πρόβλημα, είναι ο Λάζαρ που δεν έχει κάτι μυϊκό και ο Αθανασιάδης που έχει ένα μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε πως θα πάνε".

Για το πως πιστεύει ότι θα ανταποκριθούν οι νεαροί της Τότεναμ στην ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Αυτό είναι το παιχνίδι τους για να αποδείξουν. Για τον ΠΑΟΚ αύριο είναι Κυριακή γιατί την Κυριακή όλοι πάνε στην εκκλησία και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έτσι πάνε στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα μου θα έχει μία καλή... λειτουργία".

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...