16/9/11

oxyro N1.553



Πώς παρουσιάζει ο αγγλικός Τύπος την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τα "σπιρούνια"

Daily Mail: "Οι πιτσιρικάδες των Σπερς έκαναν περήφανο τον Χάρι (Ρέντναπ), καθώς άντεξαν στο καμίνι".

Daily Mirror: "Οι Σπερς απέδρασαν με τον ένα βαθμό. Το ρίσκο του Χάρι Ρέντναπ απέδωσε, καθώς ο "νεανικός στρατός" του στάθηκε τυχερός και έφερε πίσω ένα βαθμό".

The Sun: "Τα παιδιά-θαύμα του Χάρι (Ρέντναπ) είναι κορυφαίας κλάσης. Οι "ρούκις" του Χάρι Ρέντναπ αναμενόταν να "θαφτούν" σε ένα γήπεδο γνωστό ως "Τάφος". Τα παιδιά, όμως, έπαιξαν σαν άντρες".

Daily Express: "Οι νεαροί κέρδισαν σπιρούνια".

Daily Star: "Γεμάτος περηφάνια ο Χάρι Ρέντναπ, αφού οι πιτσιρικάδες έκαναν δουλειά".

The Guardian: "Η Τότεναμ διατήρησε την ψυχραιμία της και πήρε την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο Europa League".

Skysports.com: "Οι Σπερς άντεξαν (σ.σ. "επέζησαν" είναι η ακριβής μετάφραση) την ελληνική εμπειρία. Οι νεαροί του Ρέντναπ εξασφάλισαν τον εκτός έδρας βαθμό".



ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ





















paok-oxyro - Όμιλοι Europa League.

ΠΑΟΚ - Τότεναμ - 0-0


Η ΤΥΧΗ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη αν και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, το πήγε στο ρυθμό που επιθυμούσε, είχε τις ευκαιρίες, δοκάρι (Ίβιτς 92'),σκόραρε με πέναλτι (31'), αλλά ο Σέρβος διαιτητής Μάζιτς του στέρησε το γκολ και ζήτησε την επανάληψη του στην οποία αστόχησε ο Βραζιλιάνος, και έτσι δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τότεναμ.

Λάσλο Μπόλονι

«Η υποστήριξη του κόσμου ήταν φανταστική. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο, με ρυθμό και ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, από την άλλη ο Κοντρέρας έσωσε μία ευκαιρία της Τότεναμ πάνω στη γραμμή. Αν και η Τότεναμ δεν έπαιζε με την καλύτερη ενδεκάδα της, πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σε μικρό διάστημα άλλαξαν την εικόνα μας. Αν συνεχίσουμε με το 50% της σημερινής μας προσπάθειας, θα μας είναι λίγο πιο εύκολο να κερδίζουμε παιχνίδια. Έχουμε έναν βαθμό, μπορεί να αποδειχθεί καλός ή όχι αρκετός, πάντως είμαστε στεναχωρημένοι. Αφού ξεκουραστούμε σήμερα, από αύριο η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα της Αθήνας με τον Πανιώνιο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Σχετικά με αυτό που έλειψε για να μπει το γκολ: «Δεν έχω απάντηση. Τα σουτ του Βιεϊρίνια πήγαν προς την εστία, το εξαιρετικό σουτ του Αθανασιάδη πήγε προς την εστία, στο σουτ του Σαλπιγγίδη βρήκε η μπάλα στο πόδι του Αρίας, η κεφαλιά του Ίβιτς ήταν καλή. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Ίσως μας λείπει λίγη φρεσκάδα για να σκοράρουμε».

Για την καλή ισορροπία που είχε ο ΠΑΟΚ σε σχέση με άλλους αγώνες: «Το κίνητρο που είχαν οι παίκτες είναι μία εξήγηση. Επίσης είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας στο χώρο του κέντρου. Ο τρίτος λόγος είναι ότι η εμφάνιση των επιθετικών και των ακραίων αμυντικών ήταν καλύτερη. Η άμυνα μας δούλεψε πιο σκληρά, μόνο μία φορά εκτεθήκαμε. Γενικά η εμφάνισή μας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα»

Για το λόγο που δεν έκανε τρεις αλλαγές: «Δεν έβλεπα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξω. Ο Βιεϊρίνια και ο Κλάους έκαναν μεγάλες ενέργειες στα τελευταία λεπτά και ο Σαλπιγγίδης ήταν πολύ καλός. Στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα μπορούσα να αλλάξω έναν από τους αμυντικούς μέσους με τον Τσουκαλά, αλλά στο μυαλό μου είχα τον αγώνα με τον Εργοτέλη και γι’ αυτό κράτησα τους δύο αμυντικούς μέσους».

Για το αν θα έπρεπε να ρισκάρει: «Δεν ήταν θέμα ρίσκου. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε δέκα φορές αυτό το παιχνίδι με αυτή την εμφάνιση, αλλά και να χάσουμε επίσης. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση».

Για το πέναλτι που ζήτησε η Τότεναμ: «Δεν έχω άποψη, ήμουν μακριά»

Για το πέναλτι: «Νομίζω ότι κατά το 99% των πέναλτι θα πρέπει να επαναλαμβάνονται, αν οι διαιτητές δείχνουν τέτοια αυστηρότητα. Με τέτοιες αποφάσεις, φαντάζομαι ότι στη Σερβία τα πέναλτι θα εκτελούνται πέντε φορές»

Λίνο
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Εκτέλεσα το πέναλτι όπως έπρεπε, αλλά ακυρώθηκε. Δεν κατάλαβα τι έγινε σε αυτήν τη φάση. Πάντως εμείς παίξαμε πολύ καλά, έχοντας πολλές και κλασικές ευκαιρίες για γκολ»
Για τη φάση του πέναλτι
«θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για αυτήν την ισοπαλία. Αν έβαζα το γκολ θα είχαμε κερδίσει».

Στέφανος Αθανασιάδης.

"Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα έτσι όπως κύλησε ο αγώνας. Είχαμε το πέναλτι, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ και δεν ξέρω γιατί. Κρατάμε την εμφάνιση
", δήλωσε ο επιθετικός του "Δικεφάλου" και πρόσθεσε για τις ευκαιρίες που έχασε ο ίδιος: "Ηταν δύο φάσεις που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο γκολ. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε".

Ντιέγκο Αρίας
«Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το πέναλτι, όμως στο τέλος δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να έρθουν οι νίκες. Αποδείξαμε σήμερα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Τότεναμ πως μπορούμε να φθάσουμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης, Κέιν, Κουντιτσίνι, Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Ντος Σάντος.
Διαιτητής:
Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Βοηθοί:
Μίλοβαν Ρίστιτς, Ιγκόρ Ραντόισιτς. Οι δύο βοηθοί πίσω από τις εστίες είναι οι Μπόσκο Γιοβάνετιτς και Μιλένκο Βουκαντίνοβιτς (Σέρβοι)
Τέταρτος:
Ο επίσης Σέρβος, Βλάντο Γκλόντγιοβιτς
Παρατηρητής UEFA:
Ο Ρουμάνος, Ντουμίτρου Μιχαλάτσε
Παρατηρητής διαιτησίας:
Ο Σουηδός Μπο Κάρλσον
Εισιτήρια αγώνα:
24.645

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Αρίας, Φωτάκης (61 Ίβιτς), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Μπασόνγκ Τσόρλουκα, Τάουνσεντ, Φαλκέ (81 Φρέντερικς), Λίβερμορ, Κάρολ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Κέιν, Παβλιουσένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00