9/9/11

oxyro N1.544



Ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. μετά από το αίτημα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και σε συνεννόηση μαζί του, αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου.
Δεδομένου, όμως, ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου προγραμματίστηκε για να ενημερώσουμε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και να μην αφήνουμε να αιωρούνται ερωτηματικά, φήμες και εσκεμμένη παραπληροφόρηση, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες από 15 ημέρες, διάστημα κατά το οποίο περιμένουμε να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ορκωτού λογιστή, ο οποίος έχει οριστεί από την επιτροπή διαφάνειας του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.
Αναμένουμε έως τότε να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ελέγχου, ειδάλλως θα προχωρήσουμε σε συνέντευξη Τύπου.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Επαγγελματίας ο Παναγιωτούδης


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Κώστας Παναγιωτούδης (γεν. 3/12/94) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.



Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ


Η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με σκοπό την καλύτερη δυνατή διαχείριση των χρημάτων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που στηρίζουν καθημερινά την προσπάθειά μας, ενημερώνει ότι στο διάστημα των δύο μηνών που βρίσκεται ουσιαστικά στη διοίκηση της ΚΑΕ, έχουν καταβληθεί περισσότερα από 150.000€ για διευθέτηση τρεχόντων υποχρεώσεων και παλαιότερων οφειλών προς ΙΚΑ και εφορία, όπως επίσης και για λοιπές υποχρεώσεις μεταξύ των οποίων και η αποπληρωμή οφειλομένων προς καλαθοσφαιριστές που συνεργάστηκαν κατά το παρελθόν με την ομάδα.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου