11/9/11

oxyro N1.547






paok-oxyro - 2η Αγωνιστική

Εργοτέλη
- ΠΑΟΚ - 2-1


Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δικό του παιχνίδι από τον Εργοτέλη 2-1, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού για 75 λεπτά, προηγήθηκε στο 68' 1-0 με τον Μπαλάφα, στο τέλος δέχτηκε δύο γκολ γκολ σε τέσσερα λεπτά και έχασε το ματς. Από το 54' ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αρίας.

Λάζλο Μπόλονι
"Πιστεύω τελικά ότι χάσαμε το παιχνίδι γιατί δεν κατορθώσαμε να εκμεταλλευτούμε τηις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όταν είχαμε τη δυνατότητα να σκοράρουμε δεν το κάναμε. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι δεν είχαμε αρκετό ενθουσιασμό για να κερδίσουμε. Και ο τρίτος λόγος είναι ότι δεν μπορείς να πάιοξεις και να κερδίσεις χωρίς επιθετικούς. Και οι επιθετικοί μας ήταν απόντες..."

Για το τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει στις επιτυχίες ο ΠΑΟΚ: "Πρέπει να αποθεραπευθούν οι τραυματίες και να επισρέψουμε με καλύτερες ιδέες"

Για το αν τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ προήλθαν από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης: "Το πρώτο ήταν πολυ καλό χτύπημα από τον Λεάλ που ξέρουμε. Πιστεύω ότι δεν του έγινε φάουλ, αλλά δεν είχε σημασία. Και για το δεύτερο γκολ ευθύνεται ότι για μεγάλο διάστημα παίζαμε με 10 παίκτες και είχαμε χάσει την ενέργειά μας"

Για την αποβολή του Αρίας: "Δεν ξέρω...Ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα, όχι κόκκινη".

Για το τι προλαβαίνει να αλλάξει ενόψει Τότεναμ: "Πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας, είναι δύσκολο να συμβεί σε λίγες μέρες. Δεν γίνεται να αλλάξουμε παίκτες, δεν μπορούμε να πάρουμε πολλά περισσότερα, πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας".

Για το γκολ του Μπαλάφα: "Δεν έχει σημασία αν αγωνίζεσαι με δέκα ή έντεκα, αφού στις στημένες φάσεις κατεβαίνουν ούτως ή άλλως επτά παίκτες. Τόσοι ήταν και σ' αυτή την περίπτωση".

Για τον μεγάλο προβληματισμό του: "Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη. Το πρόβλημά μου δεν ήταν ο αντίπαλος. Ήταν ότι δεν πάιζουμε καλά επιθετικά. Τα τελειώματά μας δεν ήταν αυτά που έπρεπε, το ίδιο και οι επιθετικοί. Σκόραρε και πάλι ο Μπαλάφας, κάτι που σημαίνει ότι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά οι επιθετικοί μας".

Κοστίν Λάζαρ
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε το πλεονέκτημα μετά το 1-0, αλλά τελικά το χάσαμε. Είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί κανείς με 10 παίκτες".

Για την ανατροπή του σκορ: "Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, γιατί ήμασταν σίγουροι για την νίκη κι αυτό ήταν λάθος που τελικά το πληρώσαμε".

Για το ότι η ομάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες: "Ήταν σίγουρα ένα πλεονέκτημα για αυτούς. Γιατί εμείς έπρεπε να παίξουμε για έναν παραπάνω στο κέντρο και αυτό ήταν πολύ δύσκολο".

Για το αν επηρεάσει αυτή η ήττα τον ΠΑΟΚ εν όψει Τότεναμ: "Όχι, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Και εκεί παίζουμε πάντα με 12 παίκτες. Έτσι γίνεται πάντα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του αγώνα."

Για το αν κρατάει κάτι θετικό από το παιχνίδι στο Παγκρήτιο: "Το τρέξιμο και την προσπάθεια που κάναμε από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες".

Πάμπλο Κοντέρας
"Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Δεν αντιδράσαμε σωστά στο παιχνίδι",

Μπερτράν Ρομπέρ
"Ήμασταν στατικοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε κίνηση. Ήταν δύσκολο στη συνέχεια γιατί αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο και αν και προηγηθήκαμε, στο τέλος δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε.
Αιφνιδιαστήκαμε! Ο Λεάλ πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και γενικά έπαιξε πολύ καλά. Δεχτήκαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, παίζαμε και με λιγότερο παίκτη και έτσι δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σε αυτό, αφού δεν υπήρχαν και τα χρονικά περιθώρια."

Εργοτέλης:
Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς (79 Κουτσιανικούλης), Βίσιο, Σαρρής (62 Ολίσε), Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο,Μπούντιμιρ, Λεάλ.

ΠΑΟΚ:
Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Αρίας, Μπαλάφας, Ιβιτς (88 Παπάζογλου), Γεωργιάδης (60 Λάζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (71 Ρομπέρ).

Διαιτητής
: Δημήτρης Στυλιάρας
Βοηθοί
:Γρηγόρης Πάνου, Δημήτρης Γκάγκας
Τέταρτος διαιτητής
:Θανάσης Γιάχος
Παρατηρητής
:Βασίλης Σκουφίτσας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ρομάνο, Μπουντιμίρ, Χίμπλινγκερ, Λεάλ, Αρίας, Λίνο.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Αρίας (53)



Κ20 του ΠΑΟΚ 2ης αγωνιστική

Εργοτέλη - ΠΑΟΚ - 2-1

Η Κ20 του ΠΑΟΚ εχασε από τον Εργοτέλη για την 2ης αγωνιστικής αν και άξιζε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα δέχτηκε δύο τέρματα πολύ γρήγορα στο 10’ με τον Μουρσελή και στο 18’ με τον Ανδρεαδάκη, στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ ο Πέλκας πέτυχε το 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή.

Εργοτέλης:Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Καρβουνιάρης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Δωμάτας(80′ Πήλος), Ανδρεαδάκης Π., Ευαγγέλου(60′ Κούρτι), Μπουρσέλης(60′ Άλλα), Μπουχαλάκης.

ΠΑΟΚ:Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Στάμου, Παπαδόπουλος(32′ Πολύζος), Κίτσιου, Ταουσιάνης(32′ Μπολόσης), Πέλκας, Πόποβιτς(32′ Ανδριόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...