26/9/11

oxyro N1.562
























paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Αεκ : - 3-0

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0 ....

Σήκω χόρεψε κουκλί μου, να σε δω να σε χαρώ.....

Μπραβο στους παίχτες, μπράβο στον προπονητή και μπράβο στον κόσμο...και οι τρεις ήταν άψογοι.
Ο ΠΑΟΚ εκανε περίπατος μπραστα σε 25.000 κόσμο και πάτησε κορυφή. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό πέτυχε τρία γκολ και κατέβασε ταχύτητα, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην ΑΕΚ.
Τα γκολ
οι Βιεϊρίνια 16', Αθνανσιάδης 37' και ο Σαλπιγγίδης 45+.

Λάζλο Μπόλον
«Σίγουρα είμαι χαρούμενος γιατί τον Σεπτέμβριο κερδίσαμε άλλη μία φορά, γιατί είναι η πρώτη μου νίκη επί ενός σημαντικού αντιπάλου και πάντα είναι καλό να ξεκινάς αυτά τα παιχνίδια με νίκη. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, για το καλό παιχνίδι, που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και για τους οπαδούς μας, που έφτιαξαν φανταστική ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό τώρα, είναι η αποθεραπεία η σωματική και η πνευματική, Εύχομαι καλή τύχη και στις 3 ελληνικές ομάδες, που έχουν να παίξουν ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Για το τι του άρεσε στον σημερινό ΠΑΟΚ :
«Μετά από 10 λεπτά, βγάλαμε έξω την πίεση, παίξαμε χωρίς πίεση, σε φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες και στο τεχνικό κομμάτι κάναμε πολύ ωραία πράγματα. Το παιχνίδι μας είχε κίνηση και κίνηση προς τα μπρος. Ακόμη και στο πρώτο μέρος, κάναμε λάθη, αλλά αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε τέτοια παιχνίδια εντός κι εκτός Τούμπας, οι φίλαθλοι μας θα είναι πολύ χαρούμενοι»

Για το αν περιμένει βελτίωση :
«Τον Σεπτέμβριο έχουμε καλή απόδοση : Σίγουρα περιμένω κάτι καλύτερο. Κάποιος πιο έξυπνος από μένα, είπε ότι στη δουλειά υπάρχουν μόνο δύο κατευθύνσεις. Η πρόοδος και η οπισθοδρόμηση. Όποτε σταματάς να προοδεύεις, απλά πέφτεις»

Για την στήριξη σε Αρίας και Έτο :
«Δεν δείχνω επιμονή σε συγκεκριμένους παίκτες, αλλά σε όλους που παίζουν. Αύριο ελάτε να δείτε την πολύ καλή 2η ομάδα, που έχουμε, που θα παίξει με όσους δεν έπαιξαν σήμερα. Πάντα προσπαθούμε να δίνουμε αγωνιστικό ρυθμό σε όλους τους παίκτες».

Για τον Έτο;
«Δεν νιώθω ότι οι οπαδοί μας είναι πιο αρνητικοί με κάποιον παίκτη μας. Ο Έτο είναι ένας παίκτης 28-29 χρονών, που μέχρι τώρα δεν πήρε αυτό που του αξίζει στην καριέρα του. Δεν είχε την υποστήριξη να το πάρει, Σωματικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τεχνικά είναι σε καλό επίπεδο, πρέπει να τον υποστηρίξουμε, λίγο στη νοοτροπία μέσα στο παιχνίδι. Όταν φτάσει σε ένα καλό επίπεδο σε ότι αφορά την νοοτροπία στο γήπεδο, θα είναι πραγματικά ένας πολύ καλός παίκτης».

Για το φρένο στο 2ο ημίχρονο :
«Δεν έδωσα τέτοια εντολή. Ξέραμε στο ημίχρονο ότι το 3-0 είναι καλό αποτέλεσμα, οι παίκτες ήταν χαρούμενοι. Η θετική πίεση που έχεις για το αποτέλεσμα φθίνει μετά από ένα 3-0. Τους ζήτησα απλά να μην αλλάξουμε απολύτως τίποτα στο παιχνίδι μας, να βγούμε με τον ίδιο ρυθμό, ούτε ένα χιλιοστό λιγότερο, έστω και για 20 λεπτά ακόμη. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από 3-0, οι δύο ομάδες κατάλαβαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Ακόμη κι έτσι μπορούσαμε να κάνουμε ένα δύο γκολ ακόμη. Έβγαλα τον Φωτάκη, που είχε κάποια μικροπροβλήματα, έβγαλα τον Σαλπιγγίδη, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι, γιατί δέχτηκε πολλές κλωτσιές. Ήθελα να αλλάξω και τον Γκαρσία και τον Βιεϊρίνια, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής άφησε μόνο τρεις αλλαγές, δυο μ΄ άφησε να κάνω τέταρτη».

Για τα γκολ, που βάζουν οι επιθετικοί :
«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο οι επιθετικοί που παίζουμε καλύτερα. Παίζει όλη η ομάδα καλύτερα, είναι πιο επιθετική, πιο άγρια, αυτό βέβαια στοίχισε και δεχτήκαμε κάρτες. Δεν θυμάμαι, ποιος έκανε τη σέντρα στο 3ο γκολ; Στο 2ο; Αμυντικοί τις έβγαλαν. Όλη η ομάδα είναι καλύτερη και πιο επιθετική»

Για το τα παιχνίδια με Ρούμπιν και Ολυμπιακό;
«Συνεχώς μου βάζετε δύσκολες ερωτήσεις και πρέπει να σας ντριπλάρω συνεχώς. Κάποιος μου είπε κάποτε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο»

Πάμπλο Γκαρσία
"Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα. Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε καλά τα πράγματα. Το γκολ είναι πολύ σημαντικό, αλλά πιστεύω ότι το σημαντικότερο ήταν η συγκέντρωση», τόνισε ο Ουρουγουανός

Για τους αγώνες με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: «Πρώτα θα σκεφτούμε τον αγώνα της Πέμπτης, πώς θα πάμε να νικήσουμε και την Κυριακή με ηρεμία θα δώσουμε το 100%».

Αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ σήμερα: «Μπορούσαμε, αλλά όταν το σκορ είναι 3-0 είναι φυσιολογικό να ηρεμείς στο παιχνίδι».

Αν η σημερινή νίκη έχει το χαρακτήρα εκδίκησης: «Εμείς θέλουμε να νικάμε. Τα τρία γκολ είναι σημαντικά και φτάνουν. Πέρσι είχαμε νικήσει και στο τελευταίο παιχνίδι».

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι σημαντικότατος. Πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία που πρέπει να έχουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στην Ευρώπη με τον ίδιο στη σύνθεσή του: «Δεν το ξέρω αυτό. Είναι σημαντικό να είσαι μέλος της ομάδας και στις νίκες και στις ήττες».

Βιεϊρίνια
«Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Είδαμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, και αυτό ήταν καλό για μας. Φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ήμασταν ανώτεροι. Με την ομάδα που διαθέτουμε και την ποιότητα των παικτών μας, μπορούμε εύκολα να πετύχουμε 3 γκολ σε ένα ημίχρονο. Είναι κάτι που δε με κάνει εντύπωση. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στα παιχνίδια που ακολουθούν"

Γιώργο Γεωργιάδη
«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή παράδοση με την ΑΕΚ, αλλά σήμερα τα καταφέραμε πολύ καλά. Είναι πολύ μεγάλη νίκη και ο κόσμος θα πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί είδε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά», τόνισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή. Ξεκινήσαμε με το δεξί μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Για μας από αύριο το ματς με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και έχουμε στο μυαλό μας την δύσκολη συνέχεια. Ποτέ δεν μένουμε ευχαριστημένοι, θέλουμε πάντα κάτι παραπάνω, παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θεωρώ ότι θα γίνεται καλύτερη»

Ντάριο Κρέσιτς
"Ήταν μία καθαρή νίκη με μεγάλη σημασία καθώς έρχεται στο ξεκίνημα μίας δύσκολης εβδομάδας. Απέναντι σε μία ομάδα που πέρσι μας δημιούργησε προβλήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των αγώνων με τη Ρούμπιν και τον Ολυμπιακό".

Έττο
«Ευχαριστώ τους πάντες για τα καλά τους σχόλια σήμερα. Σημασία έχει ότι έπαιξε καλά η ομάδα και ότι κέρδισε. Η δουλειά είναι συνολική. Ήταν δύσκολος αγώνας. Δείξαμε συγκέντρωση και έτσι ήρθε η νίκη. Στο δεύτερο μέρος έπεσε λίγο ο ρυθμός, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα με τον Ρούμπιν, που είναι μία πολύ καλή ομάδα»

Για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε: "Ήθελα να δείξω ότι ο αντίπαλος στόχευε εμένα και όχι τη μπάλα. Είπα τη γνώμη μου στο διαιτητή και μου έδειξε κίτρινη κάρτα".

Για τους αγώνες με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: "Είναι δύσκολοι αγώνες και γίνονται πιο δύσκολοι από τις μετακινήσεις σε Ρωσία και Αθήνα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κρέσιτς, Αρίας, Αθανασιάδης, Καράμπελας, Βάργκας, Κάλα, Μάκος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ : Ακρίβος (Αθηνών) – Τάτσης (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ :
Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης (65 Σπαντάσιο), Σαλπιγγίδης (76 Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια (84 Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης.

Αεκ :
Αραμπατζής, Γεωργέας (61 Χοσέ Κάρλος), Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Κάλα (46 Γκερέιρο), Μάκος, Βάργκας, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (46 Μπέλεκ), Γκούντιονσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00