7/9/11

oxyro N1.542



Πρώτο φιλικό τεστ του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό - 44-66

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό τεστ στη διάρκεια της προετοιμασίας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 44-66 που έγινε στο Λιτόχωρο.

Τα Δεκάλεπτα: 13-20, 31-34, 39-47, 44-66

ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 5, Stiggers 9 (1), Καλαμπόκης 7, Αμπαράς , Αράπης , Ντικούδης 3, Καλαμπάκας 4, Χρυσόπουλος , Βαρυτιμιάδης , Andriuskevicius 7, Καλλές 5, Μανωλόπουλος 4, Λιάπης

Ολυμπιακό: Hines 15, Lucas 16, Howard 4, Πελεκάνος , Gecevicius 8 (2), Γλυνιαδάκης 9, Πρίντεζης 13, Καμπούρης , Δεμερτζής, Κατσίβελης 1, Σακελλαρίου.

Σούλης Μαρκόπουλος

«Ηταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της προετοιμασίας και από τετοια παιχνίδια μπορούμε να διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα. Στο σημείο που βρισκόμαστε πάντως και με τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι, μόνο αδυναμίες μπορούμε να δούμε, αλλά ταυτόχρονα και πως πρέπει να τις βελτιώσουμε. Η ομάδα έχει αρκετά κενά και στην περιφέρεια και κάτω από τα καλάθια, είναι γνωστό ότι μας λείπουν αρκετοί παίκτες ακόμη, ενώ και αυτοί που είναι μαζί μας δεν είναι όλοι έτοιμοι ακόμη. Ο Wright για παράδειγμα, αναμένεται να μπει στην προπόνηση και πάλι την Πέμπτη, για να δούμε πότε θα μπορεί να μας βοηθήσει, ενώ και ο Ντικούδης έχει λίγες μέρες μαζί μας. Όταν θα έχουμε όλα τα παιδιά που περιμένουμε, θα είναι και καλύτερη η εικόνα μας σαν ομάδα. Αυτή την στιγμή πάντως η εικόνα μας δεν μπορεί να μας ικανοποιεί, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»




paok-oxyro - Aνακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

"Από την Τετάρτη 7/9 μπαίνει ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Ωστόσο, τα δύο πρώτα τεστ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Λιτόχωρο, την Τετάρτη 7/9 και την Παρασκευή 9/9, είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
Το φιλικό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 7.30μ.μ.

Θα ακολουθήσει το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν στην Τουρκία από 16 μέχρι και 19 Σεπτεμβρίου στην Antalya. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Rixos Cup μαζί με Antalya, Turk Telekom, KK Zagreb, Riga και Partizan.

Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια στο PAOK Sports Arena, όπου ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του 20ού τουρνουά «Μαυροσκούφεια» θα αντιμετωπίσει στις 21 Σεπτεμβρίου την Καβάλα και στις 23 Σεπτεμβρίου την τουρκική Olin Edirne".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου