24/9/11

oxyro N1.561



Aνακοίνωση κατά τις αστυνομίας απο ΝΕΑΠΟΛΗ "ΜΠΕΛΛΟΣ", ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ "LEMMY" και ΚΟΡΔΕΛΙΟ.

«"ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η διαχρονική αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ προς τον οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Επειδή πλέον έχετε ξεπεράσει κάθε όριο, νόμιμο και μη, επειδή έχετε ξεφύγει και είστε εκτός ελέγχου, επειδή πλέον φτάσατε να μπαίνετε μέσα στα σπίτια μας , επειδή σπιλώνετε συνδέσμους ιστορίας μισού αιώνα, επειδή δημιουργείτε πρόβλημα σε γειτονιές της πόλης μας, σε οικογένειες και στις συνειδήσεις τους έχουμε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τους προστατεύσουμε όλους αυτούς γιατί Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
Θέλουμε να αναφερθούμε στα εξής, γιατί η αλήθεια είναι μία:
Μετά τα αίσχη που γίνανε την Κυριακή στην Αθήνα, με την μαρτυρία ολόκληρης της Ελλάδος και οι τυφλοί είδαν ότι ο σκοπός είναι να σταματήσετε τις εκδρομές μας αλλά αντί γι« αυτό καταφέρατε να ξεφτιλιστείτε για ακόμη μία φορά. Μετά την αποτυχημένη επιχείρηση της Κυριακής είπατε να συνεχίσετε και την Δευτέρα. Σας ενοχλεί που 40 συνδεσμίτες στην σημερινή κατάσταση της χώρας πήγαν να συμπαρασταθούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ όπως έχει γίνει πολλές φορές και θα ξανά γίνει σε κάποιους ανθρώπους που στερούνται την ελευθερία τους.
Επειδή πιστεύουμε ειλικρινά ότι είστε από άλλο πλανήτη και δεν νιώθετε , δεν ανήκετε στα ανθρώπινα όντα αυτό φάνηκε το βράδυ της δευτέρας στο Α.Μ.Θ. που προσπαθούσατε ο ένας ο μπάτσος να χώσει τον άλλον για την φύλαξή μας. ( ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.)
Ο ΠΑΟΚτσής παλεύει για την αδικία και την αλληλεγγύη απο το 1926. Είναι στο DNA μας και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι»αυτό μπάτσε. Όσο προσπαθείτε με αθέμιτα μέσα και με πουστιές ( ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DNA ΣΑΣ) να μας σπάσετε και να μας κάνετε παρτάκηδες ,εκτίθεστε , ξεφτιλίζεστε και μας συσπειρώνεται αλλά γινόμαστε και πιο πολλοί και πιο δυνατοί.
Κρατήσατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ 40 οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. χωρίς καμιά κατηγορία το οποίο το παραδεχόσασταν άλλωστε με απώτερο σκοπό σας την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Προσπαθείτε να διαλύσετε το τελευταίο οργανωμένο κίνημα στην χώρα που αντιστέκεται ακόμα. Το κίνημα των οργανωμένων οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. . Είμαστε πολλοί και ενωμένοι.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΜΑΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΤΑΓΩΔΕΣΤΑΤΑ. Πολύ PRISON BREAK βλέπετε. Είστε άρρωστοι . Χάλασε το ελικόπτερο μεσημεριάτικα και είπαμε να πάμε με τα οχήματα μας να οργανώσουμε απόδραση με 17χρονους και με μόνο όπλο την φωνή μας στις φυλακές Διαβατών. Σας ελέγχει κανένας γιατρός;
Η ξεφτίλα σας και το καραγκιοζιλίκι σας συνεχίστηκε ενώπιον της Ε.Δ. στην οποία ήταν απόντες οι μάρτυρές σας. Στείλατε δύο νέους που ιδρώνανε και δεν ξέρανε ούτε πώς είναι οι φυλακές. Άλλο τρανό παράδειγμα πως ξηγιέστε μεταξύ σας. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ γέλιο μέσα στην αίθουσα.

ΚΑΙ ΟΙ 40 ΑΘΩΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αλήθεια ποιoς θα αποζημιώσει τις οικογένειες για την ψυχολογική και οικονομική τους φθορά;
Τους συνδέσμους, τις πλατείες που αράζατε τις κλούβες σας;
Είστε ανίκανοι προκλητικοί και γι«αυτό ζητάμε και θα κάνουμε αγώνα να γίνουν κι άλλες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ γιατί όλοι βλέπουν-ξέρουν ότι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ.

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.

Υ.Γ.1: Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την ταλαιπωρία 40 αθώων οικογενειών που προκαλέσατε. Με την συμπεριφορά σας καταφέρνετε τον κοινωνικό σας αποκλεισμό. Ήδη ντρέπεστε να δηλώσετε το επάγγελμα σας και πιστέψτε μας θα συμβάλουμε κι εμείς σ»αυτό με κάθε μέσο.
Υ.Γ.2:
90 Ευρώ ένα δακρυγόνο 0.90 λεπτά η τύπωση ενός βιβλίου. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΕΟ?
Υ.Γ.3:
Ε.Δ. τα εισαγωγικά θα πέσουν αν συνεχίσεις έτσι....
Υ.Γ.4:
ΝΑΙ στις μειώσεις των αστυνομικών ( Και άλλα αναδρομικά....)
Υ.Γ.5:Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΤΕ.
Υ.Γ.6: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. : ΝΕΑΠΟΛΗ "ΜΠΕΛΛΟΣ" - ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ - ΕΥΟΣΜΟΣ "LEMMY" - ΚΟΡΔΕΛΙΟ»



H κλήρωση του πρωταθλήματος α’ κατηγορίας 2011-12 των γυναικών

1η αγων. (10η)
Βόλος 2004 – ΠΑΟΚ

2η αγων. (11η)
ΠΑΟΚ – Αίγινα

3η αγων..- (12η)
Άρης - ΠΑΟΚ

4η αγων. (13η)
Καβάλα ΄86 – ΠΑΟΚ

5η αγων. (14η)
ΠΑΟΚ- Νέοι Εργοτέλη

6η αγων. (15η )
Κρήσσες Ρεθύμνου - ΠΑΟΚ

7η αγων. (16η)
ΠΑΟΚ - Ελπίδες Καρδίτσας

8η αγων. (17η)
Οδυσσέας Γλύφάδας - ΠΑΟΚ

9η αγων. (18η)
ΠΑΟΚ - Καλλιθέα



Από την Δευτέρα (26/9) διατίθενται οι φανέλες… Πρέλεβιτς

Η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έδειξαν έμπρακτα την στήριξή και την πίστη τους στην προσπάθειά μας, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση της φανέλας-ρέπλικας του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό του 1991 στη Γενεύη, την οποία και δικαιούνται να αποκτήσουν δωρεάν μόνο οι χίλιοι πρώτοι φίλοι της ομάδας που απέκτησαν εισιτήρια διαρκείας. Η διάθεση της φανέλας θα γίνει από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τους πρώτους χίλιους που αγόρασαν διαρκείας της περιόδου 2011-2012.

Για την απόκτηση της φανέλας (που είναι δωρεάν για τους πρώτους χίλιους κατόχους διαρκείας), πρέπει να προσκομιστούν η απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου και η αστυνομική ταυτότητα του κατόχου.



Ο Marcus Goree στον ΠΑΟΚ


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Marcus Goree για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Ο έμπειρος φόργουορντ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 με την CSKA Moscow είναι ο τρίτος αμερικανός στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Ο Marcus Kenta Goree γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1977 στο Dallas, έχει ύψος 2μ.03 και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου West Virginia, στο οποίο αγωνίστηκε τέσσερις σεζόν (1996-00). Από τη σεζόν 2000-01 όταν και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, αγωνίζεται στην Ευρώπη και κατά σειρά στις εξής ομάδες…

Le Havre (2000-01)
Deutsche Bank Skyliners (2001-02)
Maccabi Tel Aviv (2002-03)
Gran Canaria (2003-04)
Benetton Treviso (2004-07)
CSKA Moscow (2007-08)
Triumph (2008-09)
New Yorker Phantoms (2009-11)

Διακρίσεις

Πρωταθλητής Ευρώπης με την CSKA Moscow το 2008
Πρωταθλητής Ρωσίας με την CSKA Moscow το 2008
Πρωταθλητής Ιταλίας με την Benetton Treviso το 2006
Κυπελλούχος Ιταλίας με την Benetton Treviso το 2006
Νικητής του Super Cup Ιταλίας με την Benetton Treviso το 2006
MVP στο Super Cup Ιταλίας το 2006
Πρωταθλητής Ισραήλ με την Maccabi Tel Aviv το 2003
Κυπελλούχος Ισραήλ με την Maccabi Tel Aviv το 2003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...