4/11/08

oxyro N697


paok-oxyro - Δήλωση Δημήτρη Δρόσου
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρης Δρόσος προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνάντησης μου με τον προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Μπουντούρη, συζητήσαμε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αναζητήσαμε τρόπους αντιμετώπισης, πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ. Μετά από πολύωρη συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας υπήρχαν και διαφωνίες, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για μία οικογένεια όπως είναι ο ΠΑΟΚ, συμφωνήθηκε να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να μπει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε από την αρχή, ο καθένας από τη θέση του κι εγώ προσωπικά στηρίζω την προσπάθεια των συνεργατών μου και των παικτών,. Περιμένω δε, ότι ο κόσμος του ΠΑΟK, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας, θα συνεχίσει να είναι το μεγαλύτερό μας στήριγμα”.


Ο Damir Mulaomerovic επιστρέφει στον ΠΑΟΚ
ΑΠΟ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον Damir Mulaomerovic, ο οποίος μετά από τρεισήμισι χρόνια επιστρέφει και πάλι στον ΠΑΟΚ, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας με την εμπειρία του. Ο Damir Mulaomerovic έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και στη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Το πρωί ο Τετάρτης ο Mulaomerovic θα υποβληθεί στις απαραίτητες για την έκδοση του δελτίου του ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ο Κροάτς πλέι μέικερ θα μεταβεί στη Λάρισα, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο και τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Μπουντούρη, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Κυπέλλου Ολύμπια Λάρισας – ΠΑΟΚ.
Ο “Mula” είναι και πάλι εδώ
Ο Damir Mulaomervic γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1974 στην Tuzla, στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, έχει ύψος 1μ.93 και ξεκίνησε την καριέρα του από την KK Sloboda Dita το 1990. Το 1994 μετακόμισε στο Ζάγκρεμπ, για να αγωνιστεί για τέσσερα συναπτά έτη στην Cibona. Τη σεζόν 1998-99 αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Κροατίας. Επαιξε στην Ιταλία με την Fortitudo Bologna, ενώ τα δύο επόμενα χρόνια (1999-2001) αγωνίστηκε στην Efes Pilsen, με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, τον Απρίλιο του 2000 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Τη σεζόν 2001-02 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και με την ομάδα του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης! Τη σεζόν 2002-03 έπαιξε και στην Ιταλία (με την Snaidero Udine), αλλά και την Ισπανία (με την Real Madrid), για να έρθει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2003. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια και ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα του “Δικεφάλου”, όντας ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες της ομάδας. Τη σεζόν 2005-06 έπαιξε στον Πανελλήνιο, όπου συνεργάστηκε μάλιστα για πρώτη φορά με τον Αργύρη Πεδουλάκη, σε μία εξίσου καλή χρονιά, το τέλος της οποίας τον βρήκε πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και πρώτο στις ασσίστ!
Τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τελείωσε τη χρονιά στους “ερυθρόλευκους” και τον Ιανουάριο του 2007 υπέγραψε στην Ισπανική Bruesa. Πέρσι και μετά από δέκα σχεδόν χρόνια επέστρεψε στην Κροατία και αγωνίστηκε στην Cibona.
Διακρίσεις
Τέσσερις φορές πρωταθλητής Κροατίας με την Cibona (1995, 1996, 1997, 1998)
Δύο φορές Κυπελλούχος Κροατίας με την Cibona (1995, 1996)
Κυπελλούχος Τουρκίας με την Efes Pilsen (2001)
Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό (2002)
Πρώτος σε ασσίστ (6,4 ανά αγώνα) στο Ευρωμπάσκετ του 1997 που έγινε στην Ισπανία, με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, με την οποία συμμετείχε επίσης στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 1999, 2001 και 2003.
Συμμετείχε στο All Star Game του Ελληνικού Πρωταθλήματος τρεις φορές (2004, 2005, 2006)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...