23/11/08

oxyro N717


"Δικέφαλος του Βορρά"
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ 6ο ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Προσθήκη  εικόνας
paok-oxyro - ΑΠΟ ULTRAS PAOK
Μπορεί σήμερα στην πόλη μας να έχει ψοφόκρυο, μπορεί να παίζουμε με μια επικίδυνη ομάδα του αντιΠΑΟΚΤΣΗ Πηλαδάκη μπορεί να έχουμε σημαντικές απουσίες αλλά για ακόμη μια φορά καλούμαστε όλοι μας να είμαστε εκεί στις 19.00 για να γεμίσει ο ναός αλλά να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς αλλά και να μπορέσουν οι παίχτες μας να πάρουν το πριμ νίκης που προς τιμήν τα παιδιά θα τα δώσουν όλα τα χρήματα στην μικρή Κατερίνα Συροπούλου ( χίλια μπράβο σε όσους σκεφτήκαν και πραγματοποιούν την κίνηση ).
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ...
Στο πλευρό της μικρής Κατερίνας Συροπούλου, που σε ηλικία μόλις ενός χρόνου δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή, στέκονται οι ποδοσφαιριστές μας. Με ποιον τρόπο; Αποφάσισαν να συνεισφέρουν στον έρανο που γίνεται, προσφέροντας ένα πριμ νίκης, το οποίο υπολογίζεται σε περίπου 20.000 ευρώ. Χρήματα που είναι απαραίτητα ώστε η μικρή να ταξιδέψει στη Γερμανία και να υποβληθεί σε εγχείρηση και στη συνέχεια να συνεχίσει και τη θεραπεία της (υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες). Ουσιαστικά σε αυτήν την προσφορά αγάπης συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Η εκστρατεία ξεκίνησε από τους φιλάθλους του «δικέφαλου» μέσα από τα οπαδικά σάιτ. Ο πατέρας, άλλωστε, της μικρής είναι και αυτός φίλος της ομάδας. Στη συνέχεια «αγκαλιάστηκε» και από τον επίσημο ΠΑΟΚ, που με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του έκανε έκκληση για βοήθεια. Ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε με τον πατέρα της μικρής, που κατάγεται από τη Βέροια, και υποσχέθηκε και αυτός από την πλευρά του κάθε δυνατή βοήθεια. Οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου» δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι. Αλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη γονείς. Αποφάσισαν, λοιπόν, να προσφέρουν και οι ίδιοι συμβολικά, αλλά και ουσιαστικά, ένα από τα πριμ νίκης που θα κατακτήσουν σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζουν αυτό το πριμ να το δικαιούνται από αύριο, έχοντας κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τη Λάρισα, ώστε να συνεισφέρουν άμεσα στον έρανο που γίνεται. Οι γονείς της μικρής Κατερίνας την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουν νέο αριθμό λογαριασμού για να ξεπεραστούν κάποια θέματα που προέκυψαν με αυτόν που ήδη υπήρχε. Ο Κώστας Συρόπουλος δεν είχε λόγια χθες να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας, αλλά και τους ανθρώπους του «δικέφαλου» για την πρωτοβουλία που πήραν και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. Η έκκληση για βοήθεια Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η μικρή, ενός έτους Κατερίνα, κόρη γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε βαριάς μορφής χημειοθεραπεία. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο στο Tubingen της Γερμανίας για το επόμενο στάδιο της θεραπείας και η ανάγκη για χρήματα είναι τεράστια, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί η συνέχισή της. Οποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει για να σωθεί η μικρή Κατερίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...