22/11/08

oxyro N716


paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Ολύμπια 77-70
Νικηφόρο ντεμπούτο
Ο ΠΑΟΚ νίκησε 77-70 την Ολύμπια Λάρισας στην Πυλαία, για την 7η αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Γιώργου Καλαφατάκη στον πάγκο της ομάδας.
Γιώργος Καλαφατάκης: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλους. Μίλησα μαζί τους αρκετά χθες και σήμερα και διαπίστωσα πως υπήρχε μεγάλη ανασφάλεια λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας κυρίως όσον αφορά το δικό τους μέλλον. Η ψυχολογική διάσπαση βγάζει την ομάδα από τους στόχους της. Οι προσδοκίες όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλες, η φανέλα της ομάδας είναι βαριά, η δυναμική του κόσμου είναι τεράστια κι όταν η εικόνα δεν είναι αυτή που πρέπει, σαφώς και την πληρώνουν όλοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε καθαρή σκέψη κι ούτε καλή ψυχολογία, επικράτησε κομφούζιο. Δυστυχώς δίνουμε εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι και η πίεση είναι τεράστια. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως το πρόβλημά μας δεν ήταν στην επίθεση αλλά στην άμυνα και μου έκανε εντύπωση πως ένας παίκτης που θεωρείται καθαρά επιθετικός, ο Κυρίτσης, έκανε τρομερή αμυντική δουλειά πάνω στον King. Θέλει μαγκιά για να το κάνεις αυτό. Δεν μ’ ενδιέφερε ούτε το σκορ, ούτε το πώς θα παίξουμε, αλλά μόνο να κερδίσουμε. Από βδομάδα θα κάνουμε την προσπάθεια που χρειάζεται για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και βέβαια το άγχος δημιουργείται στους γηπεδούχους πάντα. Παρά την πίεση όμως καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν στέκομαι στις λεπτομέρειες, γιατί για να ζητήσεις από τους παίκτες, πρέπει να δουλέψεις πρώτα μαζί τους. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι συγκλονιστικός, έχει τελείως διαφορετικό ΄΄μενταλιτέ΄΄, το ονειρευόμουν χρόνια να δουλέψω στην ομάδα και είμαι τυχερός που επιλέχθηκα από τον Πρόεδρο κι είμαι προπονητής σ’ αυτή την ομάδα. Στις θέσεις 2 και 3 έχουμε πολύ αξιόλογους και ποιοτικούς παίκτες, Diarra, Βασιλειάδη, Κυρίτση, Gregory. Ο Diarra όμως είναι πολυχρηστικός, σήμερα έπαιξε τουλάχιστον για 20 λεπτά στο τέσσερα. Μίλησα με τα παιδιά και πιστεύω θα καταλάβουν, βέβαια όταν αξίζεις πάντα αισθάνεσαι άσχημα αν δεν παίξεις, αλλά γι’ αυτό ήρθα εδώ και πληρώνομαι, είναι δικό μου θέμα να διαχειριστώ με τον καλύτερο τρόπο το υλικό».
Tα δεκάλεπτα: 24-24, 37-44, 60-53, 77-70.
ΠΑΟΚ (Γιώργος Καλαφατάκης): Ουέσον 5, Δεμερτζής, Χαρίσης 15 (3), Βασιλειάδης 25 (2), Κυρίτσης 5, Τσιάρας 3 (1), Ντιαρά 14 (3), Μουλαομέροβιτς 3, Γκρέγκορι 2, Σίμτσακ 1, Τομάσεβιτς 4, Μαρμαρινός.
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Καστλ 4, Κινγκ 16 (4), Σούλτσε 10 (2), Μπέλσερ 9 (2), Γιαννουλάκος, Μπατής 9 (2), Αριγκμπάμπου 2, Κολώκας 10, Κούρτοβιτς, Παπαϊωακείμ 10.

ΑΠΟ goalday
Μεγάλη πρόκριση ο ΠΑΟΚ! ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Τεράστια πρόκριση στον 4ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία μέσα στην έδρα της Ρωσικής Σουνγκούλ με 25-25. Και στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (23-23) στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα δύο εκτός έδρας γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησαν για τη πρόκριση. Μία πρόκριση που ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ο «δικέφαλος του βορρά» έχανε με πέντε γκολ διαφορά δέκα λεπτά πριν από την λήξη, ενώ στην τελευταία φάση αγωνίστηκε με δύο παίκτες λιγότερους λόγω αποβολών και κράτησε την ισοπαλία!
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 9-10, 13-13, 17-16, 22-17, 25-25
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κότσιφας, Μυσιρλής 2, Μπαλάσκας1, Χουρχουμης, Σαουλίδης 1, Κοκκώνης 2, Μαραγκός 2, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 1,Τσακίρης 6, Ναουμίδης 2, Ευαγγελίδης 5
ΣΟΥΝΓΚΟΥΛ (Σεγκέι Τιάκτεφ): Ουσάκοφ Β., Τσελίσεφ 1, Καπούστιν 1, Κουνγκούροφ, Μάμρο 1, Σταρίκοφ 3, Σετόφ 5, Κλασγίριν, Ρουτνίτσκι, Ουσάκοφ Σ. 4, Σταρίκοφ, Ζουμπρίτσκι 3, Γκολούμπεφ, Μοροζόφ 7.Διαιτητές: Μολαδβία, Σίμπρου- Σουπονίκοφ (Μολδαβία), Δίλεπτα: 2-7, Πέναλτι: 6/6, 5/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου