13/11/08

oxyro N707




paok-oxyro - ΑΠΟ paok-mania

Κάλεσμα του ΣΦ ΠΑΟΚ Κύπρου.

Ο Σύνδεσμος ΣΦ ΠΑΟΚ Κύπρου είναι γεγονός και πλέον στεγάζεται και μάλιστα προσκαλεί όλους τους Κύπριους Παοκτσήδες να βρεθούν στο σύνδεσμο και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Σπίτι του ΠΑΟΚτσή στην Κύπρο

Το πιο σημαντικό βήμα για τη γιγάντωση του ΠΑΟΚτσήδικου κινήματος και στην Κύπρο έγινε. Το οίκημα του νεοσύστατου Σωματείου Φίλων ΠΑΟΚ Κύπρου είναι πραγματικότητα και λειτουργεί στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά 27Γ στη Λευκωσία (Λυκαβηττός) και ήδη αποτελεί στέκι των φίλων της λαοφιλέστερης και ιστορικότερης ομάδας του ελληνικού βορρά στη Μεγαλόνησο και καθημερινό σημείο αναφοράς.

Η λειτουργία του «σπιτιού» των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Κύπρο είναι ένα από τα πιο καθοριστικά βήματα στη διαδικασία επανίδρυσης και επαναλειτουργίας Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κύπρου, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Κύπρο έχουν πάρει πολύ ζεστά το όλο θέμα και επένδυσαν χρόνο και ιδρώτα για να μετατρέψουν το οίκημα σε πραγματικό στολίδι, αντάξιο του ονόματος του Συλλόγου και του ΛΑΟΥ μας.

Το νέο οίκημα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κύπρου αποδείχτηκε «γουρλίδικο» καθώς δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ, μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κύπρου παρακολούθησαν για πρώτη φορά εκεί, το περασμένο σαββατοκύριακο, τους νικηφόρους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Πανιώνιο και της καλαθοσφαιρικής με το Αιγάλεω. Το κλίμα ήταν και παραμένει εορταστικό και πλέον όλοι μετρούν τις ώρες και τα λεπτά για το επικείμενο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής.

Στο μεταξύ, οι εξελίξεις τρέχουν και μέρα με τη μέρα το όνειρο γίνεται όλο και πιο χειροπιαστό. Σύντομα αναμένεται να πιστοποιηθεί από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, η αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Σωματείων, όπως προβλέπουν οι νόμοι της χώρας. Με την έγκριση του Καταστατικού και την έκδοση του Πιστοποιητικού Εγγραφής, το Σωματείο μας θα αποκτήσει υπόσταση και νομικά. Μόλις γίνει αυτό, η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή θα προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου επίσημου Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κύπρου.

* Την ερχόμενη Κυριακή 16 Νοεμβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν τους ΠΑΟΚτσήδες της Κύπρου στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά 27Γ, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομαδάρας μας εκεί που είναι η θέση της: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Για πληροφορίες: +30 96789808

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Το link του ΣΦ ΠΑΟΚ Κύπρου: http://www.paok-cyprus.com

Υγ: Φωτογραφίες από τον χώρο του συνδέσμου θα παρουσιάσει το Paokmania.gr μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...