13/11/08

oxyro N710


ΠΑΟΚ - ΟΧΥΡΟ
Οποιοσδήποτε ανθρωπος εχει αναγκη απο ΑΙΜΑ H AΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ οφείλουμε να τον στηρίζουμε από την σελίδα μας αλλά και να τον προβάλουμε όλοι μας....γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι....

Ανάγκη για αιμοπετάλια
Ο 15χρονος Νίκος Καραντάνης που πάσχει από λευχαιμία, χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια. Η ομάδα αίματός του είναι Α - και όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει αίμα στο Ιπποκράτειο, καθημερινά από τις 08:00 ως και τις 13:00.
ΑΠΟ PAOK GATE 4
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Η μικρή ενός έτους Κατερίνα, κόρη γνωστού οπαδού του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας (όγκο στο κεφάλι). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ιπποκράτειο όπου υποβάλλεται σε βαριάς μορφής χημειοθεραπεία 3 μηνών. Έπειτα θα χρειαστεί να ξαναμεταβεί σε νοσοκομείο, στο Tubingen της Γερμανίας για το επόμενο στάδιο της θεραπείας και η ανάγκη για χρήματα είναι τεράστια καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διακοπεί η συνέχιση της . Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεισφέρει όπως μπορεί για να σωθεί η μικρή Κατερίνα.Μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμόΕθνική Τράπεζα: 767/704891-28 Σαλονικίδου Ελένη ή να έρθετε και να το αφήσετε στα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4, καθημερινά μετά τις 19:00, Π.Π.Γερμανού 39 τηλ: 2310 231 258 Τηλέφωνα επικοινωνίας: Συρόπουλος Κώστας 6930462124 , 0049-178-828-9501 (τηλ. γερμανίας)

ΑΠΟ PAOK UTRAS
SOS: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ !!
Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για μερικές φιάλες αίματος, ανεξαρτήτως ομάδας αλλά αρνητικού Rhesus. Στο όνομα Μπέτα Νίκη, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου της Πτολεμαϊδας. Παρακαλείται θερμά, όποιος φίλος μπορεί, και ιδίως συναγωνιστές της ασπρόμαυρης περιοχής της Εορδαίας, να βοηθήσει.Επίσης, όποιος πιστεύει ότι η αναπαραγωγή του μηνύματος σε ΠΑΟΚτσήδικο (και όχι μόνο) site, forum, ραδιοφωνική εκπομπή κ.ο.κ. μπορεί να φανεί χρήσιμη, να το κάνει.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00