13/11/08

oxyro N709


Σίφουνας ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ HANDBALL
Εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 38-19 των Βριλησσίων στη Πυλαία, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.
Τα δεκάλεπτα: 8-1, 12-8, 17-10 (ημίχρονο), 21-13, 28-17, 38-19
ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κότσιφας, Μισυρλής 4, Παλάσκας, Σαουλίδης 4, Μαραγκός, Πετρίδης 6, Γουργούμης, Στάνκοβιτς 1, Ναουμίδης 3, Ευαγγελίδης 4, Κοκκώνης 8, Ιωαννίδης 3, Πίτσιος, Τσακίρης 5.
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Βαμβακάς Π., Τούτσης 1, Τσιγκογιαννόπουλος 2, Βαμβακάς Χ. 3, Γαλάνης 2, Λιάλιος, Τζαβάρας 1, Κορμάζος 3, Χατζημικές 1, Χατζηκωνσταντίνου 4, Φλώρος, Ντούσικος 1, Ζήσης 1. Διαιτητές: Βλάχος- Κάργατζης, Δίλεπτα: 6-8, Πέναλτι: 3/4-2/4

paok -oxyro - ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων γύρω από την αναμέτρηση της Κυριακής και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Αναλυτικά είπε τα εξής:
Για το ντέρμπι της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης»

«Κανένας μας, ούτε εμείς οι ίδιοι, δεν περίμενε όταν ξεκινούσε το φετινό πρωτάθλημα, ότι θα φτάναμε αήττητοι στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα παίζαμε ένα ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή όμως που άρχισε το πρωτάθλημα, βλέπαμε κάθε αγώνα ξεχωριστά,το πιστέψαμε και τώρα μ’ αυτή την ψυχολογία θα πάμε να παίξουμε το ντέρμπι κορυφής. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην βαθμολογία, πιστεύουμε όμως στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα τον κοιτάξουμε στα μάτια Εμείς έχουμε άγχος όπως σε κάθε παιχνίδι, αλλά το περισσότερο άγχος θα το έχει ο Ολυμπιακός καθώς αυτός είναι ο γηπεδούχος και δεν έχει περιθώρια να χάσει βαθμούς. Θα παίξουμε όπως πάντα, δεν θέλουμε να χάνουμε σε κανένα παιχνίδι και μακάρι να μπορέσουμε να κρατήσουμε το αήττητο και να το επεκτείνουμε κι άλλο».
Για το πως αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
«Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, γιατί πρωτίστως μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του κάθε αντιπάλου και προσπαθούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Δεν θα πάμε στον Πειραιά για να παίξουμε μόνο αμυντικά, σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο στον αγώνα, θέλουμε άλλωστε να δείξουμε περισσότερα πράγματα και στον επιθετικό τομέα. Όλα τα παιχνίδια όμως είναι ξεχωριστά, γι’ αυτό δεν λέει τίποτα το ότι παίζει η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση».
Για το αν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα διαφοροποιήσει τους στόχους της ομάδας

«Οι στόχοι της ομάδας δεν θα αλλάξουν, άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα. Υπάρχουν ακόμη 20 αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Είναι νωρίς, λοιπόν, να μιλήσουμε για οτιδήποτε αυτή την στιγμή. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και οι στόχοι είναι δεδομένοι. Το κυριότερο: δεν αλλάζουν. Ασφαλώς και θα είναι ένα αποφασιστικό βήμα για τους στόχους μας, αν κερδίσουμε την Κυριακή, αλλά δεν κρίνεται τίποτα από έναν αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση καθώς όλη η Ελλάδα θα δει το παιχνίδι και εκεί θέλουμε να δείξουμε την αξία μας ως ομάδα. Το φετινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό όταν προηγηθήκαμε και στο τέλος χάσαμε. Φέτος είμαστε πολύ καλύτεροι και σίγουρα πιο έμπειροι ως ομάδα. Δεν νομίζω ότι αν προηγηθούμε αυτή την φορά θα την πατήσουμε όπως πέρυσι».
Για την καθιέρωση του στην ομάδα και το θέμα του συμβολαίου του

«Δεν πιστεύω ότι έχω καθιερωθεί ακόμη στην βασική ενδεκάδα. Έχω δρόμο μπροστά μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση. Αυτοί είναι που θα κρίνουν αν και πότε θα γίνει η πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...