9/11/08

oxyro N702






VIDEO EΔΩ
http://www.youtube.com/watch?v=tydhjtwcJME&eurl=http://www.paokmania.gr/
paok-oxyro - ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0 ΜΕ 25.000 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ...
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ SOLD OUT !!!

Φτερούγισμα... κορυφής. Για ακόμα μία φορά η Τούμπα ήταν κατάμεστη
ο «δικέφαλος» του Βορρά παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα
Το φιλμ...5' Σέντρα του Εστογιανόφ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ρεκόμπα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, το διαγώνιο σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
7' Ο Μπακαγιόκο μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου, σούταρε, αλλά ο Κρέσιτς μπλόκαρε εντυπωσιακά, ενώ ο Μουσλίμοβιτς ερχόταν σαν τρέιλερ.
22' Δύο απανωτές πτώσεις του Μουσλίμοβιτς μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, ύστερα από δυνατές μάχες με τους αμυντικούς, όμως σε καμία δεν φάνηκε να υπάρχει πέναλτι.
27' Κίτρινη στον Εστογιανόφ
28' Ο Ρεκόμπα με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Εστογιανόφ τετ α τετ με τον Χαλκιά, όμως ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ έσωσε την ομάδα του.
30' Κόρνερ του Κονσεϊσάο από αριστερά, κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς, η μπάλα λίγο άουτ.
33' Ο Κονσεϊσάο μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου, μαρκαρίστηκε από τον Μάκο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.
36' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Ίβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, αν και ο Κρέσιτς έπεσε στη σωστή δεξιά γωνία.
43' Κίτρινη στον Δάρλα
57' Ωραία κάθετη μπαλιά του Ίβιτς στον Μουσλίμοβιτς, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κρέσιτς μπλόκαρε.
59' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία στη θέση του Λάκη.
61' Αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Μπάρκογλου στη θέση του Σκούφαλη.
68' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρεκόμπα, ο Χαλιάς έδιωξε σωτήρια.
69' Ο Εστογιανόφ έκανε το σουτ, ο Χαλκιάς μπλόκαρε.
70' Στην κόντρα ο ΠΑΟΚ, ο Κονσεϊσάο έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά, ο Μουσλίμοβιτς πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, αλλά ο Κρέσιτς έσωσε τον Πανιώνιο.
70' Αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Ντελούρα στη θέση του Αντερσον.
71' Κίτρινη στον Βερόν
72' Ο Κονσεϊσάο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπακαγιόκο στόπαρε και προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κρέσιτς, αλλά ο πορτιέρο του Πανιωνίου μπλόκαρε.
75' Αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Γουνδουλάκη στη θέση του Ρεκόμπα.
76' Απίστευτο τετ α τετ του Κονσεϊσάο, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Κρέσιτς, αλλά ο Κοντοές τον ανέκοψε την τελευταία στιγμή και μάλιστα ο Πορτογάλος τραυματίστηκε μόνος του.
85' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Μπαλάφα στη θέση του Ίβιτς.
88' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Αραμπατζή στη θέση του Μπακαγιόκο.
93' ΓΚΟΛ 2-0: Γρήγορη εκτέλεση φάουλ στο κέντρο του γηπέδου από τον Γκαρσία, ο Μουσλίμοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Κρέσιτς και πλάσαρε εύστοχα.
Διαιτητής:
Παμπορίδης (Κιλκίς)
Κίτρινες:
Δάρλας, Βερόν, Χαλκιάς - Λάνγκαμπ, Εστογιάνοφ

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (88΄ Αραμπατζής), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βερόν, Ιβιτς (86΄ Μπαλάφας), Λάκης (59΄ Γκαρσία), Σνάουτσερ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης (62΄ Μπάρκογλου), Ρεκόμπα (75΄ Γουνδουλάκης), Γκονσάγκα (70΄ Ντελούρα), Κουτσόπουλος, Μάκος, Εστογιάνοφ, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ.
ΔηλώσειςΦερνάντο Σάντος

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία των παικτών του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. «Δύο καλές ομάδες, που κατεβήκανε με θέληση να νικήσουν. Έγινε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες ήταν καλά οργανωμένες, ο ΠΑΟΚ έχανε εύκολα και βιαστικά την μπάλα από πόδια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ευνοηθεί ο Πανιώνιος, που με τους παίκτες που διαθέτει δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για μας. Βέβαια δεν έκανε ξεκάθαρη φάση, πλην αυτήν με τον Εστογιάνοφ. Εμείς είχαμε μία με τον Μουσλίμοβιτς, μετά καταφέραμε και βάλαμε ένα σημαντικό γκολ» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε: «Στην ανάπαυλα είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και να είναι κοντά μεταξύ τους οι γραμμές. Θεωρώ ότι βελτιωθήκαμε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο σε αυτόν τον τομέα. Και από εκεί και πέρα είχε κριθεί το ματς, ο Πανιώνιος προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά δεν τον αφήσαμε να μας απειλήσει. Είναι μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος, προσπάθησε, τα έδωσε όλα, αλλά τελικά η ομάδα που έκανε ευκαιρίες ήμασταν εμείς. Είχαμε 3-4 να τελειώσουμε το ματς πιο νωρίς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά η γενική εικόνα δείχνει δίκαια νικητή τον ΠΑΟΚ. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου έπαιξαν πολύ καλά, ιδίως στο δεύτερο μέρος, τους άξιζε 100% η νίκη».
Λίνεν:
Μοναδική ατμόσφαιρα…
Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι μοναδική, περάσαμε ένα ωραίο βράδυ, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, κέρδισε 2-0,Οπαδός του ΠΑΟΚ έπαθε εγκεφαλικό
Με ασθενοφόρο αποχώρησε ένας 35χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που καθόταν στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του «δικέφαλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...