3/11/08

oxyro N695







paok-oxyro -Έμεινε στο 1-1 το παιχνίδι του Καυταντζογλείου Ηρακλή-ΠΑΟΚ

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4`: Ο Κοντρέρας ανατρέπει τον Ρατόν μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Παπασταμάτης καταλογίζει σωστά πέναλτι
4` ΓΚΟΛ: Ο Ντιέ εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας του Χαλκιά και ανοίγει το σκορ για τον Ηρακλή
12`: Αναγκαστική αλλαγή για τον «γηραιό» με τον Γιάντση να περνάει στη θέση του τραυματία Ρατόν
15`: Ο Κονέ σεντράρει από δεξιά, ο Γιάντσης παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλήγει ψηλά, άουτ
22`: Ο Μάρτος σεντράρει από δεξιά, κεφαλιά του Παπαστεργιανού, όμως η μπάλα φεύγει άουτ


39`: Ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΟΚ. Ο Κονσεϊσάο, κινείται έξω από την περιοχή του Ηρακλή, σουτάρει με το αριστερό, η μπάλα χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Κοβαλέφσκι, ενώ ο Μπακαγιόκο στην επαναφορά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο επόπτης υποδεικνύει τον παίκτη του «δικεφάλου» σε θέση οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση
44`: Μακρινό σουτ του Μπακαγιόκο, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κοβαλέφσκι
45`+: Δυνατή-συρτή εκτέλεση φάουλ του Κονσεϊσάο (λίγο έξω πό την περιοχή), η μπάλα περνάει από τα σώματα, όμως ψύχαραιμα ο Κοβαλέφσκι μαζεύει σταθερά.
71`ΓΚΟΛ: Ο Κονσεϊσάο εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Μαλεζάς πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νικάει τον Κοβαλέφσκι για το 1-1.
83΄ Σουτ του Κατσαμπή έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ
84`: Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Εκτέλεση κόρνερ του Κονσεϊσάο από τα αριστερά, ο Μουσλίμοβιτς ανενόχλητος παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως παρότι ο Κοβαλέφσκι είναι εξουδετερωμένος στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ
91`: Αγγίζει το γκολ ο ΠΑΟΚ. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος αφού «αδειάζει» τον Κατσιαμπή με ωραία τρίπλα στη συνέχεια βγαίνει τετ α τετ με τον Κοβαλέφσκι, όμως το πλασέ του στην κλειστή γωνία του Κοβαλέφσκι φεύγει άουτ.


ΗΡΑΚΛΗΣ: Κοβαλέφσκι, Περπερίδης (74' Αγρίτης), Γιαννούλης, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ντιε, Μάρτος, Κονέ (60' Γκαρσία), Μάρκες, Παπαστεργιανός, Κίκο Ρατόν (12' Γιάντσης).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ιβιτς, Μπακαγιόκο (86' Μπαλάφας), Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο, Κωνσταντινίδης (58' Λάκης).

Σάντος: «Αξίζαμε τη νίκη»
ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: «Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Η ομάδα ζημιώθηκε γιατί μπήκε πολύ άσχημα, με μικρή συγκέντρωση και δεχθήκαμε το γκολ. Για 15-20 λεπτά που ακολούθησαν χάσαμε την συγκέντρωση μας, χάσαμε την ηρεμία όταν είχαμε την μπάλα. Μετά το 20-25 η ομάδα ήταν καλύτερη, ισορρόπησε το παιχνίδι. Ποτέ δεν κυριάρχησε ξεκάθαρα, αλλά τα τελευταία 15 λεπτά ήταν πιο ισορροπημένο το παιχνίδι, δημιουργήσαμε φάσεις κι ένα γκολ που δεν μέτρησε. Στην ανάπαυλα αυτό που είπα στους παίκτες είναι να βρούμε την συγκέντρωση μας. Κάναμε καλό δεύτερο μέρος, ελέγξαμε τον ρυθμό, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο Ηρακλής προσπάθησε με αντεπιθέσεις, αλλά με βάση αυτά που δείξαμε και τις φάσεις που είχαμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ. Μας κόστισε όμως το κακό ξεκίνημα και ο Ηρακλής το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Αν πάρουμε τα πράγματα με βάση την εικόνα των πρώτων λεπτών, μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε ένα πόντο, αλλά αν δούμε το παιχνίδι γενικά με τις ευκαιρίες και την εικόνα του δευτέρου μέρους, μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο όμως μετρούν τα αποτελέσματα, πήραμε ένα βαθμό και προχωράμε. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν έμεινα ικανοποιημένος, γιατί χάσαμε την συγκέντρωση μας, αλλά από εκεί και πέρα βελτιωθήκαμε. Θεωρώ ότι είχαμε ξεκάθαρα στο μυαλό μας την αξία του Ηρακλή και το είπα στους παίκτες καθ’ όλη την εβδομάδα, ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αξία του Ηρακλή. Είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες. Έτυχε να μην μπούμε συγκεντρωμένα όπως σε άλλα παιχνίδια κι αυτό μας κόστισε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...