23/11/08

oxyro N718






paok-oxyro
Ο ΠΑΟΚ νίκησε τα τυριά., «Καθάρισε» ο Μπακαγιόκο, έμεινε στη δεύτερη θέση
ΠΑΟΚ-Λάρισα- 1-0
Το φιλμ...
3' Δυνατό σουτ του Σαρμιέντο εξώ από την περιοχή, με δυσκολία ο Χαλκιάς απέκρουσε τη μπάλα.
11' Ο Κωνσταντινίδης μπήκε στην περιοχή της Λάρισας, όμως άνοιξε τη μπάλα και μπλόκαρε ο Κοτσόλης.
13' Ο Πάρα στριφογύρισε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ξέφυγε από τον Αραμπατζή, σούταρε, αλλά ο Χαλκιάς μπλόκαρε.
29' Ο Σαρμιέντο έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Πάρα με γυριστή κεφαλιά, απείλησε τον Χαλκιά, που μπλόκαρε σταθερά.
47' Καλό χαμηλό σουτ του Μουσλίμοβιτς μέσα από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο Κοτσόλης.
53' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Αναστασάκο στη θέση του τραυματία Μουσλίμοβιτς.62' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Λάκη στη θέση του Κωνσταντινίδη.
72' Αλλαγή για τη Λάρισα με τον Κατσιαρό στη θέση του Σολάνο.
74' ΓΚΟΛ 1-0: Κόρνερ από δεξιά για τον ΠΑΟΚ, μπέρδεμα στην άμυνα της Λάρισας, ο Μπακαγιόκο με κοντινή προβολή μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0!
77' Αλλαγή για τη Λάρισα με τον Ρομπέρ στη θέση του Κυριακίδη.
79' Κίτρινη στον Βενετίδη
80' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Μπαλάφα στη θέση του Μπακαγιόκο.
81' Κίτρινη στον Μπαλάφα
83' Αλλαγή για τη Λάρισα με τον Τσίγκα στη θέση του Βέμπερ.
87' Κίτρινη στον Αραμπατζή
90' Κίτρινη στον Νταμπίζα
Φερνάντο Σάντος:"Είχαμε προειδοποιήσει τους παίκτες μας ότι η ομάδα της Λάρισας είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Αυτό φάνηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καλύτερη. Αυτό γιατί εμείς αφήναμε χώρους από τους προσωπικούς μας αντιπάλους και αυτό επέτρεψε στην Λάρισα να κρατάει την μπάλα στα πόδια της όπως της αρέσει. Όταν την είχαμε εμείς στα πόδια μας δεν είχαμε υπομονή, χάναμε την μπάλα πολύ εύκολα και έτσι η Λάρισα ήταν καλύτερη από μας στο πρώτο ημίχρονο.Στο ημίχρονο μιλήσαμε στους ποδοσφαιριστές μας και ψάξαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Να μειώσουμε τις αποστάσεις και να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν θα είχαμε την μπάλα στα πόδια μας.Αυτό φάνηκε ειδικότερα στα 10΄ πρώτα του δευτέρου ημιχρόνου. Το παιχνίδι ισορρόπησε με μας να καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και φυσιολογικά τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης ήταν πολύ δύσκολα για μας.Η Λάρισα βγήκε μπροστά αλλά οι ποδοσφαιριστές μου παίξανε καλά κλέβοντας μπάλες από τον αντίπαλο ενώ κρατούσαν την μπάλα στην κατοχή τους με ηρεμία. Κερδίσαμε τρεις βαθμούς και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως έχουμε ξεκινήσει και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τέτοια πράγματα. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς. Σίγουρα είναι κάτι δύσκολο για αυτό και θα πρέπει να συνεχίσουμε ως ομάδα. Με την ίδια θέληση και προσπάθεια. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές φαίνεται ποιες ομάδες είναι ενωμένες και ποιες όχι".
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ακριβός (Αθηνών), Βλάχος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Μπαλάφας, Αραμπατζής - Βενετίδης, Νταμπίζας
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης (62΄ Λάκης), Μάρκος Αντόνιο, Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (80΄ Μπαλάφας), Μουσλίμοβιτς (53΄ Αναστασάκος), Μαλεζάς, Ιβιτς, Βερόν, Σνάουτσνερ.
ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης (77΄ Ρομπέρ), Σολάνο (71΄ Κατσιαρός), Πάρα, Σαρμιέντο, Ιγκλέσιας, Βέμπερ (84΄ Τσίγκας), Ζουράφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...