4/11/08

oxyro N696


ΑΠΟ PAOK GATE 4
VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=JjqY9Zh5X1w
Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης στάθηκε πάλι στο ύψος της αναδεικνύοντας το εγκληματικό έργο και την ανικανότητα της. Οι δυνάμεις των Υ.Α.Τ, επιδόθηκαν σε αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών για ακόμα μία φορά. Όπως και πέρυσι οι αστυνομικοί, χωρίς κανέναν ουσιώδη λόγο προέβησαν σε εκτόξευση καρκινογόνων δακρυγόνων, εκτοξεύοντας τα με πυροβόλα όπλα σημαδεύοντας στο ύψος του προσώπου, τα οποία έφταναν ακόμα και στις εισόδους των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Κυανός Σταυρός, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία εκατοντάδων ασθενών. Οι εγκέφαλοι της αστυνομίας δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν χημικά μέχρι και στο πούλμαν της ομάδας κατά την άφιξη της αποστολής αδιαφορώντας για την παρουσία ακριβοπληρωμένων επαγγελματιών παικτών και να πυροβολήσουν με πλαστικές σφαίρες εναντίον πλήθους στο οποίο βρίσκονταν μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι. Σαν να μην έφταναν αυτά, ανάγκασαν και φέτος χιλιάδες φιλάθλων να εισέρθουν από μια μισόκλειστη πόρτα. Η αστυνομία παρόλη τη γενική κατακραυγή εναντίον της, κατά την περσινή χρονιά για γεγονότα παρόμοια με τα φετινά , συνεχίζει το απάνθρωπο και αντικοινωνικό έργο της, θυμίζοντας εποχές της επταετίας. Όσον αφορά τις κάμερες θα θέλαμε να δούμε τα πλάνα της αστυνομικής ασυδοσίας να προσκομίζονται στα αρμόδια όργανα για την επιβολή κυρώσεων και για να μάθουμε επιτέλους τα ονόματα και τα πρόσωπα των αρμόδιων για αυτά τα επαναλαμβανόμενα αίσχη.
ΥΓ: Θετική και πάλι η παρουσία του Γιάννη Αθανασιάδη, ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν κοντά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και του δικού μας Φώτη Κυριακόπουλου.
ΥΓ2: Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στα αθηναϊκά αθλητικά ΜΜΕ μόνο τους γελοίους καλεσμένους- εκπροσώπους των ομάδων του τέως ΠΟΚ.
ΥΓ3:Οι εικόνες με τους ευτραφείς άντρες(;) των ματ, να χτυπούν ανελέητα στο πρόσωπο και το κεφάλι εγκλωβισμένα ανήλικα παιδιά, προκαλούν το κοινό αίσθημα και δημιουργούν αισθήματα μίσους και οργής στης νέα γενιά των μικρών οπαδών του ΠΑΟΚ εναντίον της αστυνομίας, η οποία σε λίγα χρόνια θα τους βρει απέναντι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου