30/11/08

oxyro N723


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ








ΠΑΟΚ-θρασθβουλος-1-2
Κατάληψη στη Φυλή
Τα 18 πούλμαν με τους φίλους του «δικέφαλου» είχαν φτάσει από νωρίς, στο γήπεδο μπηκαν μετα που αρχισε ο αγωνας, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι μεμονωμένοι οπαδοί από την Αθήνα, με αποτέλεσμα ο αριθμός να φτάσει τους 3.000.
Στην ΓΑΔΑ ο Ζαγοράκης
Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία οπαδών, μετέβη στην Γενικη Αστυνομική διεύθυνση Αττικής προκειμένου να πείσει τους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας να απελευθερώσουν τον φίλο του «δικεφάλου». Τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού οι αρχές δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του «Ζαγόρ» αλλά και του νομικού εκπρόσωπου της ομάδας.
Η πλευρά του «δικεφάλου» ισχυρίστηκε ότι το άτομο που συνελήφθη δεν είναι εκείνο που χτύπησε με πέτρα τον αστυνομικό και ότι οι οπαδοί προκλήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις γι` αυτό και αντέδρασαν έτσι. Τελικά η αστυνομία δεν δέχθηκε να απελευθερώσει τον οπαδό ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (30/11) θα περάσει από αυτόφωρο. Μάλιστα ο συγκεκριμένος φίλαθλος κινδυνεύει με φυλάκιση, αφού η όλη διαδικασία θα κινηθεί βάσει του νόμου «Ορφανού».
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης): Κωστάκης, Μίχος, Βεντούρα, Σωτήρχος, Τσιώλης (33' Άλβες), Ροκάστλ, Λιάπακης, Ουέλινγκτον (69' Κατσίκης), Ρόκας, Μαυρογενίδης (59' Κόζλεϊ), Καραμαλίκης
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής (62' Δάρλας), Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Βερόν, Γκαρσία, Λάκης (89' Αθανασιάδης), Κονσεϊσάο, Αναστασάκος, Μπακαγιόκο (73' Μπαλάφας)
Διαιτητής: Γ.Δαλούκας (Αθηνών)
Βοηθοί: Σ.Τρύφωνας (Κέρκυρας), Δ.Γκάγκας (Λάρισας)
Κίτρινες κάρτες: Άλβες (Θρασύβουλος), Μαλεζάς, Μάρκος Αντόνιο, Βερόν (ΠΑΟΚ)
Κόκκινες κάρτες: Άλβες (Θρασύβουλος), Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)
paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...