21/11/08

oxyro N716


paok-oxyro - ΑΠΟ /paokvolleynews
Ισόπαλο 2-2 το φιλικό ΠΑΟΚ- Απόλλων Καλαμαριάς.
Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καλαμαριά που διεξήχθη στο paok sports arena. Αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες, καθώς και οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές στα σχήματα της ομάδας, ενώ πρέπει να σημειωθεί πώς δεν έπαιξε ο Μπέργκμαν, ο οποίος πήγε στο γήπεδο αλλά, όπως τόνισε και ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει. Τα σέτ με πρώτο τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ: 23-25, 25-13, 30-28, 19-25.
Στα ακρα οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Μπέργκμαν. Δεν υπέγραψε τον ορο που εθεσε ο ΠΑΟΚ για την λυση συμβολαίου
Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Μπέργκμαν. Ο αθλητής συναντήθηκε εκ νέου με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΑΣ, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει το συμφωνητικό που του πρότεινε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το οποίο δεν θα μετακινηθεί σε άλλη ομάδα, με την λύση του συμβολαίου. Αν παρόλα αυτά μεταγραφόταν σε άλλη ομάδα θα έπρεπε να επέστρεφε τις 20 χιλιάδες ευρω που εισέπραξε στον ΠΑΟΚ. Ο Μπέργκμαν αρνήθηκε, και έτσι δεν λύθηκε το συμβόλαιο του. Ο Κώστας Δεληκώστας τον θεωρεί ξένο σώμα, ο παίκτης πήγε στο φιλικό, χωρίς να μιλήσει καθόλου με τον προπονητή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται καθοριστικά. *Αντίθετα ο Στήβ Κέιρ έλυσε το συμβόλαιο του, εισέπραξε και τον μισθό του Δεκεμβρίου και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο paok sports arena όπου και βρέθηκε με πολιτική περιβολή.*Στην αναμονή είναι ο ΠΑΟΚ για την απάντηση του Λότμαν. Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ματς με τον Ηρακλή με κεντρικούς τους Ντίνα και Πανατακίδη, και ακραίο τον Χατζηλιάδη.

paok-oxyro
Ο Γιώργος Καλαφατάκης νέος προπονητής του ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Καλαφατάκης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κ. Καλαφατάκης θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί (11π.μ) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αμέσως μετά, στη 1μ.μ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.
Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Αργύρη Πεδουλάκη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρης Δρόσος, ενημέρωσε τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας για την απόφασή του, αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Στους καλαθοσφαιριστές μίλησε και ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Μπουντούρης, που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.
o Δημήτρης Δρόσος τονισε.
«Είναι γνωστή η αξία του προπονητή και το τι έχει κάνει. Γι` αυτό δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Τον ήθελα από το καλοκαίρι»
ο Καλαφατάκης επεσήμανε: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι απαιτητικοί και πικραμένοι. Υπόσχομαι το καλύτερο δυνατό εγώ και οι παίκτες, ούτως ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Δε νομίζω να χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια. Να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, ούτε πίστωση χρόνου ζητάμε. Ξέρω που ήρθα, ξέρω την ομάδα και τους παίκτες, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι αύριο με την Ολύμπια. Να δώσουμε το κάτι παραπάνω όλοι μας για να συνεχίσουμε όσο καλύτερα στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ παίζει με έξι παίκτες, έκτος παίκτης είναι ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι πρόκληση. Έχω αναλάβει δύσκολες δουλειές και τις έχω φέρει εις πέρας .Στα αγωνιστικά δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά άμεσα, μπορείς να αλλάξεις την ψυχολογία, να πάρεις κάτι περισσότερο από τους παίκτες. Ήρθα για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, δε φοβάμαι τις προκλήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει λαό, έχει παίκτες, έχει διοίκηση. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη διαδρομή, είναι μαραθώνιος. Άμα γίνουμε η ομάδα που θέλουμε, μπορούμε να ανατρέψουμε κάποια δεδομένα, χρειάζεται υπομονή, άλλο υπομονή, άλλο πίστωση χρόνου. Κοιτάμε μπροστά. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, μπορεί να βγάλει πολλά μέσα στο γήπεδο, αρκεί να πάρεις το 100% και να βρεθεί η χημεία και η ομοιογένεια. Δεν είναι μόνο το καλό ρόστερ, αλλά να υπάρχει και δέσιμο μεταξύ των παικτών. Αυτή η ομάδα είναι καλή, θέλει δουλειά και θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερο. Τα αποτελέσματα θα δείξουν».
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΙΣ 17.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...