31/1/11

oxyro N1.361



Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε πιο φτωχή

Αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Φεβ. 2011 κοπή βασιλόπιτας της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ορεστιάδας λόγω του ξαφνικού θανάτου από ανακοπή καρδιάς, του Σάκη (γνωστός ως Τσέκος), οργανωτικού μέλους της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Ριζίων.
Ένα παλικάρι 30 ετών έφυγε από κοντά μας τόσο γρήγορα. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε πιο φτωχή. Δεν θα τον ξαναδούμε κρεμασμένο στα κάγκελα του Ναού μας. Αυτός όμως θα μας βλέπει όλους από εκεί πάνω και παρέα με τα τόσα άλλα αδικοχαμένα αετόπουλα, θα πανηγυρίζει σε κάθε επιτυχία της ομάδας μας.
Κουράγιο στην οικογένεια του (άφησε πίσω του ένα μικρό παιδί). Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΣΑΚΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ....

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

paok-oxyro
Tα συλλυπητήριά μας
και καλή δύναμη στην οικογενεια του Σακη ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.



Ομάδας χόκεϊ επί πάγου του ΠΑΟΚ

Για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος
χόκεϊ επί πάγου στην Αθήνα ο απολογισμός της ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν....

1ος αγωνας
ΠΑΟΚ - LG Makdows - 7-1

2ος αγωνας ΠΑΟΚ -
LG Makdows - 4-6

Σαββατο με
Warriors

Κυριακη με Άλμπατρος

Οι δύο αγώνες
θα διεξαχθούν στο παγοδρόμιο Athens Heart στον Ταύρο και θα ξεκινήσουν στις 09.45.



Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

«Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει ένα καθοριστικό αγώνα. Στον δρόμο μας προς την κατάκτηση του κυπέλλου βρέθηκε η ομάδα που αντιπροσωπεύει την σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα που στην υπηρεσία της και στις διαταγές της υπακούει το ελληνικό κράτος και οι αρχές του ποδοσφαίρου.
Η ομάδα που «όλως τυχαίως»ευνοείται από την τιμωρία του Π.Α.Ο.Κ. για τα γεγονότα του Βόλου. Εκεί όπου η αστυνομία εκτέλεσε άψογα το καθήκον της και τις διαταγές που είχε για να δημιουργήσει επεισόδια με άμεσο επακόλουθο την τιμωρία μας.

Η οργή του κόσμου είναι ανεξέλεγκτη. Αδυνατούμε να την ελέγξουμε και να εγγυηθούμε για οτιδήποτε. Πόσο μάλλον όταν είναι ορατό το ενδεχόμενο για νέα σφαγή και πρόκληση από τις Φιλιππινέζες με την σφυρίχτρα. Ποιος θα μπορέσει σε αυτήν την περίπτωση να ελέγξει τον ήδη εξοργισμένο κόσμο;

Από την μεριά μας σαν σύνδεσμοι οφείλουμε και θα προσπαθήσουμε ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην δημιουργηθεί κάτι επιβαρυντικό για την ομάδα μας.
Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουν την νίκη και την πρόκριση.

Επειδή μας στερούν την δυνατότητα να τους συμπαρασταθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφασίσαμε να δώσουμε το παρών στην τελευταία προπόνηση την Τρίτη στις 5μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλοι θα είμαστε εκεί.
Την νίκη και την πρόκριση εμείς ή κανείς !!!! ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ»




Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε αναλάβει μαζί, Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος, το δύσκολο έργο της επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη κλίμακα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η προσπάθειά μας έχει ελάχιστους συμμάχους και πολλούς εχθρούς.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης είναι εξαιρετικά δύσκολες. Δεν ανησυχούμε φυσικά για τους φιλάθλους μας, που έχουν αποδείξει ότι πρώτοι απ΄ όλους προστατεύουν την ομάδα με κάθε κόστος.

Ανησυχούμε όμως, επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ειρηνική συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες που στόχο έχουν τη δημιουργία αναταραχής. Μπορεί επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα στο Βόλο, να τεθεί σε ισχύ το γνωστό σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων μας, αν κι έχουμε κάνει τα πάντα για να το αποτρέψουμε.

Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν την βιωσιμότητα και την συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007.

Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ



VOLLEY

Καλαμαριά - ΠΑΟΚ - 2-3


Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-2 σετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γιάννης Μέλκας

"Αν διαβάσετε την στατιστική αυτού του αγώνα δεν θα καταλάβετε τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι που το έκριναν τα πρόσωπα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήταν καλή η υποδοχή μας ειδικά στα δύο πρώτα σετ και αυτό έβγαλε εκτός ρυθμού τον πασαδόρο μας, τον Γουίντερ", είπε ο Μέλκας που επισήμανε πως "εκεί μπήκε ο Βασίλης (σ.σ. Πλίκας), πήρε την ομάδα στις πλάτες του και πήραμε την νίκη. Εκεί χρειαζόταν ο Έλληνας αθλητής, όχι γιατί ο Γουίντερ δεν τα πήγε καλά αλλά γιατί δεν είχε ηρεμία. Με τον Πλίκα ανέβηκε και ο Μπόγιτς. Το παιχνίδι βρισκόταν στην κόψη του ξυραφιού και η Καλαμαριά θα μπορούσε να κερδίσει. Συγχαρητήρια και σε αυτήν την ομάδα και στους παίκτες της".

Τα σετ: 25-14, 25-21, 22-25, 14-25, 13-15

Απόλλων Καλαμαριάς (Πάτρας): Άλεξιτς 9 (6/9 επ., 3 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 17 (12/27 επ., 4 μπλοκ, 67% υπ. - 44% άριστες), Παπαϊακώβου 6 (4/5 επ., 2 άσοι), Παπαδημητρίου 13 (12/18 επ., 1 άσο), Μποζίδης, Γκορμπάτκοφ 23 (18/37 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Καραγιάννης -λ (43% υπ. - 26% άριστες)/ Βαρθολομαίος -λ, Ντραγκίεφ 1, Γκιτζέκος, Γκεοργκίεφ, Μαυροβουνιώτης

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Γουίντερ, Μπόγιτς 24 (22/37 επ., 2 μπλοκ, 45% υπ. - 27% άριστες), Καραγιάννης 9 (6/10 επ., 2 μπλοκ), Στέινμπεργκ 16 (11/23 επ., 4 μπλοκ, 1 άσο), Λινς 9 (8/22 επ., 71% υπ. - 41% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 72% υπ. - 38% άριστες / Πλίκας 1, Ωρολογάς, Παπαδημητρίου 1

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου