25/1/11

oxyro N1.357



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΤΟΥΜΠΑ ΙΡΑΚ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΒΙΕΤΝΑΜ


Ενημερώνουμε το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τιμωρήθηκε με την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών , επειδή στο ματς με το Βόλο οι ένστολοι τρομοκράτες δεν κατάφεραν τελικά να μας σκοτώσουν με τα δακρυγόνα τους .
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ωραιοκάστρου καλεί όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. να βρεθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 στο γήπεδο της Τούμπας , για να δείξουμε στους τρομοκράτες με τα κουστούμια και τις γραβάτες και στους έμμισθους υπερασπιστές τους , ότι δεν ανεχόμαστε την τρομοκρατία τους .

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΟΧΙ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

ΤΟ ΟΤΙ Ο ολυμπιακος ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ.
Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΙ "ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ" ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ conn-x tv ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ "ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ" ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ (superleague, επο) ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΔΑΦΝΟΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ.
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ 30.000 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ, ΗΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

Υ.Γ: ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΘΥΡΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 ευρώ πρόστιμο για την χημική επίθεση που δεχτήκαμε στο Βόλο. Η πασοκική λαίλαπα προσπαθεί για ακόμα μία φορά να μας δείξει πως αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία. Όσα λέει η αστυνομία δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, αφού τα επιβεβαιώνει η δικαιοσύνη. Αν η αστυνομία πει ότι πετάει ο ελέφαντας, τότε η δικαιοσύνη θα πει ότι πετάει. Μιλάμε για την ίδια αστυνομία που βάπτισε την τραμπούκικη επίθεση στον Κύπριο φοιτητή πέσιμο στη ζαρντινιέρα, για την αστυνομία που βάπτισε κόρη τρομοκρατών μία κοπέλα που απλά είχε την ατυχία να έχει το λάθος επώνυμο και για την αστυνομία που βαπτίζει τους φόνους τυχαία περιστατικά.

Εμείς σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου απο νωρίς. Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να εκδράμουν μαζικά με λεωφορεία και αμάξια, οι καντίνες να είναι στη θέση τους και όλα να θυμίζουν μέρα αγώνα με κόσμο. Την Τετάρτη 2/2/2011 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα. Θα υποδεχτούμε μαζικά την αποστολή και θα εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρόν έξω απο τη Τούμπα. Όποιο μέλος του συνδέσμου δεν έρθει, δεν δικαιουται εισιτήριο για τον εντός έδρας αγώνα με την CSKA.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ




paok-oxyro - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ..........

Μια αγωνιστική και 80.000 ευρώ πρόστιμο. ΟΙ
ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ έκαναν το έργο τους και με τις πιέσεις που άσκησαν κατάφεραν την τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ.Τρέμουν να αγωνιστούν σε γεμάτη ΤΟΥΜΠΑ οι ΔΕΙΛΟΙ. Μίλησε το παρακράτος των Αθηνών (Ολυμπιακός)
Όσον αφορά τον Δντη της αστυνομίας του Βόλου, ΦΛΩΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ, ΣΤΡΟΥΦΑΚΙ,
πήρες άδεια και δεν πήγες, ΔΕΙΛΕ μόνο με δακρυγόνα είσαι μάγκας.
Τιμωρία εσείς..30000 ΛΑΟ εμείς έξω από την ΤΟΥΜΠΑ... Οι σύνδεσμοι της επαρχίας πρέπει να κάνουν εκδρομές μαζικά ....όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα, θα το δείτε όλοι την Τετάρτη

SOLD OUT ΣΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Κυριάκο Κυριάκου

«Η έκθεση της αστυνομίας είναι αστεία. Ζητήσαμε να δώσει το παρόν ο αστυνομικός διευθυντής του Βόλου και αυτός απουσίασε. Τι να πούμε; Ότι εδώ και δυο μέρες παίζει σποτ στο ConnX-TV που διαφημίζει τη ρεβάνς του κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον κόσμο του; Μας έχετε τιμωρήσει ήδη και δεν το ξέρουμε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου