30/1/11

oxyro N1.360



Μεγαλο παληκαρι ο Κοντρερας τετοιες ψυχαρες σπανιζουν..να σαι γερος να θυμασαι τον πατερα σου, τα συλλυπητήριά μας Πάμπλο και καλή δύναμη!









paok-oxyro -
Αρηθ - ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από την ΣΚΟΥΛΙΚΟΦΩΛΙΑ πήρε αυτό που ήθελε κράτησε δυνάμεις και σε ρυθμό ρελαντί έφυγε αήττητος, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ενόψει του οποίου, δεν έχασε κάποιον παίκτη...
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ενημερώθηκε από ανθρώπους του στη Χιλή πως απεβίωσε ο πατέρας του. Ο Πάμπλο χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στους συμπαίκτες του πως
«θα παίξω για να τον τιμήσω»


ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.


Μάκης Χάβος:

"Έχετε ενημερωθεί όλοι για τον θάνατο που έπληξε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα σας παρακαλέσω να μην κάνω κάποια δήλωση για το ματς."

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

«Πριν από ο,τιδήποτε άλλο θέλω να πω ότι οι καρδιές μας είναι με τον Πάμπλο και την οικογένειά του. Είναι απίστευτο 20 λεπτά πριν από έναν αγώνα να μαθαίνεις κάτι τέτοιο. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και το έδειξε καθώς είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τέτοια ψυχολογία σε ένα ντέρμπι. Με την κίνησή του αυτή μας έδωσε το έναυσμα να παίξουμε γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Ξέρω ότι θα είναι περήφανος για μας όπως και εμείς είμαστε περήφανοι για εκείνον».

Για τον αγώνα:

«Ηταν ένα αργό παιχνίδι, λίγο βαρετό για τον κόσμο αλλά κάπως έτσι είναι συνήθως τα ντέρμπι. Ολοι θέλουν τη νίκη, οι παίκτες μπαίνουν δυνατά στις φάσεις, δεν παίζεται πολύ ώρα καθαρό ποδόσφαιρο. Ο ένας βαθμός που πήραμε είναι δίκαιος».

Σταύρος Τσουκαλάς

"Δεν μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους το 0-0. Όμως σε ένα τοπικό ντέρμπι ένας βαθμός είναι κάτι. Προχωράμε και κοιτάζουμε τον αγώνα της Τετάρτης. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπήρξαν μάχες, σκληρά μαρκαρίσματα και κάθε ομάδα προσπάθησε για το γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Κρατάμε τον βαθμό. Ήρθαμε, τον πήραμε και συνεχίζουμε. Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με τη νίκη αλλά και ο βαθμός είναι καλός".

Για το ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας έχασε τον πατέρα του:

"Σίγουρα μας επηρέασε πριν το ματς, αλλά την ώρα που μπήκαμε, όπως και ο Πάμπλο, το αφήσαμε πίσω. Συλληπητήρια στον Πάμπλο για τον πατέρα του".

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο:

"Το παιχνίδι τελείωσε και σκεφτόμαστε αυτό με τον Ολυμπιακό. Χωρίς κόσμο ίσως να μας επηρεάσει, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση".

Αρηθ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Πορτίγια (Μενδρινός 79), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (Καστίγιο 63).

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (Φιλομένο 85), Ιβιτς (Κουτσιανικούλης 69), Μουσλίμοβιτς (Αθανασιάδης 77).

Διαιτητής: Κωνσταντινέας
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας
Κίτρινες: Μίσελ (5), Τσιρίλο (37), Χαλκιάς (38), Κοντρέρας (47), Κουτσιανικούλης (75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...