4/1/11

oxyro N1.337



Γυναικείο ποδοσφαιρο

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης - 3-0

Ο ΠΑΟΚ πέρασε χωρίς απώλειες και το εμπόδιο του Εργοτέλη (3-0) συνεχίζοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Σπύρου, Τσιάκα, Μουρατίδου, Τσελέκογλου (77' Παράσχου), Βλασιάδου, Γκατζογιάννη, Χατζηγιαννίδου, Αδαμάκη, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου

Εργοτέλη: Αποστολάκη, Πρασσά, Ξερά, Λαζανά, Καλλίστη, Σιδηρά, Τριβιζάκη, Κυδωνάκη, Παπαματθαιάκη, Σημαιάκη, Αραβιάκη

ΓΚΟΛ: 42' Γκατζογιάννη, 80' Αδαμάκη, 88' Dimitrijevic

KΙΤΡΙΝΕΣ: 86' Σιδηρά





5o Loutraki Christmas Cup


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού - 2-0

Οι έφηβοι του ΠΑΟΚ επέστρεψαν από το τουρνουά του Λουτρακίου με το τρόπαιο, μετά την επιβλητική εμφάνιση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό της διοργάνωσης.
Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Άγγελος Ζαζόπουλος:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή και άνετη επικράτηση τους στο τελικό αλλά και στην γενικότερη αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Πιστεύω η νίκη αυτή να τους δώσει δύναμη και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και να τους χαρίσει ακόμη πολλούς τίτλους μέσα στη χρονιά γιατί πραγματικά το αξίζουν»

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Βάρης, Βασαϊτης, Τσελεπίδης, Χατζηαναγνώστου, Κιόρτσης, Κατσούμπας, Λάμπρου, Καραντασιάδης, Τσολακίδης, Τουμανίδης, Κουτσομήτρος, Μαυρομάτης, Στεφανίδης, Τάταλας, Πόζογλου, Κουλούρης, Χαλκιάς.




Ηλυσιακός - ΠΑΟΚ - 66-77

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε του Ηλυσιακού στην Αθήνα με 66-77

Σούλης Μαρκόπουλος

"Δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση μετά από όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά συγκεντρωθήκαμε και υπό την πίεση ότι παίζαμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα μετά βρήκαμε ρυθμό, βγάλαμε εκτός ρυθμού τον Ηλυσιακό και πήραμε τη νίκη πιο εύκολα από περιμέναμε. Έχουμε αδυναμίες στην διάρκεια που πρέπει να δείχνουμε στο παιχνίδι μας, αλλά και ορισμένες φορές οι επιλογές μας στην επίθεση δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Κρατήσαμε την διαφορά περισσότερο με την καλή μας άμυνα".

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει με το Λάζαρο Παπαδόπουλο:

"Ο Λάζος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, αγωνίζεται για τον ΠΑΟΚ και αυτό έκανε και σήμερα. Δεν μας έχει πει τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα".

Δέδας: "Ημασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Γιώργος Δέδας

"Είχαμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δει ότι ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που όσα παιχνίδια είχε χάσει τα είχε χάσει στο τέλος. Ημασταν λοιπόν προετοιμασμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε τρίποντα και σουτ στον αιφνιδιασμό από την Ηλυσιακό και του επιτρέψαμε να πάρει μια διαφορά. Στην συνέχεια όμως πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, αναγκάσαμε τον αντίπαλό μας να υποπέσει σε λάθη, αρχίσαμε να λειτουργούμε σωστά στην επίθεση και πήραμε μια διαφορά την οποία καταφέραμε χάρη στην εμπειρία μας να κρατήσουμε μέχρι το τέλος".

Δεκάλεπτα: 24-17, 37-43, 47-62, 67-77

Ηλυσιακός:
Πράουελ 6, Καρύδας, Γουέμπ 11 (3), Κυρίτσης 14 (2), Χατζής 9 (1), Παπαντωνίου, Κανονίδης, Γκραντ 1, Τόντιτς 2, Κασελάκης 4, Μπάξτερ 15 (2), Γαλιώτος 4.

ΠΑΟΚ:
Μάρσαλ 19 (2 τριπ., 9 κλεψίματα), Αράπης, Αποστολίδης 7 (1 τριπ., 7 ασιστ), Δέδας 14 (4), Ντοζίερ 4, Γκρέι 16 (1), Παπαδόπουλος 10, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 7 (7 ριμπάουντ), Καλαμπάκας



Oμάδα Κ20 του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ηρακλή - 2-2

Νίκος Κολομπούρδας

«Δεν είμασταν καλοί και δεν τηρήσαμε τα στανταρ που θα μας έδιναν την νίκη έπειτα από την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Αν και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες θα χαρακτήριζα το αποτέλεσμα δίκαιο γιατί δεν είμασταν όπως θα πρεπε τόσο στον αμυντικό τομέα που κάναμε εύκολα λάθη όσο και στον επιθετικό όπου η ανάπτυξη μας ήταν κακή. Η προσπάθεια ήταν καλή αλλά η προσπάθεια είναι το minimum που πρέπει να δίνει κάποιος όταν παίζει για τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε με Αστέρα Τρίπολης πάντα για τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κωνσταντινίδης (38λ.τρ. Νικολαΐδης), Καραντασιάδης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Σάρρος (68 Προβατίδης), Κίτσιου, Πετρίσεβιτς, Μωυσιάδης, Κωτούλας, Σκέμπης (46 Πέλκας).

Ηρακλής: Αθανασιάδης, Κουτσιώλης, Ποτίδης, Κώτσιας, Παπαστεριανός, Στάμου, Ευσταθίου, Καρανδρέας (66 Πετανίδης), Τσίτας, Νατσιόπουλος, Στεργιανάς (46 Θαριό



Oμάδα (Κ17) του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού Βόλου - 3-1
Σε εξ αναβολής αγώνα που διεξήχθη στην Νέα Μεσημβρία o ΠΑΟΚ νίκησε με σκορ 3-1 τον Ολυμπιακού Βόλου.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Βαγλής (75’ Τζεβελέκης), Κρηνίτσας, Δουρμούσης, Καρατζάογλου (60’ Πολύζος), Παναγιωτούδης, Πόποβιτς (85’ Νικολαϊδης), Κωνσταντινίδης Παν., Ταουσιάνης (80’ Σαββίδης), Παπαδόπουλος Δημ. Χ. (60’ Ανδριόπουλος).

Σκόρερ: Παπαδόπουλος Δημ. Χ.(15’), Ταουσιάνης (50’), Ανδριόπουλος (75’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00