19/1/11

oxyro N1.350




"Φέρε μας το Κύπελλο στον πύργο τον Λευκό!"


Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για το θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, με συνθημα "Φέρε μας το Κύπελλο στον πύργο τον Λευκό!"


Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Τριάντα φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα δημιούργησαν ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"την ώρα της άφιξης του λεωφορείου της αποστολής φωνάζοντας το σύνθημα "Φερνάντο Χάβος οε, οε, οε" με τον Χάβο να χαμογελά.














paok-oxyro -
Προημιτελικος αγώνας Κυπέλλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- ΠΑΟΚ - 1-1

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος και πήρε προβάδισμα πρόκρισης μέσα στον Πειραιά με 1-1 επτα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα. Η κλάση του Βιεϊρίνια, πάγωσαν το Καραϊσκάκη και δίνει στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να περάσει στους ημιτελικούς του Κυπέλλο.
Μπράβο ΠΑΟΚαρα, η πρόκριση θα έρθει στην Τούμπα, πάλι μας έκανε περήφανους αυτή η ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους για την παλικαρίσια εμφάνιση.

Μπάμπης Μιχαηλίδης

"Είδαμε ένα παιχνίδι με πάθος και ένταση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με σωστή αμυντική λειτουργία από τον ΠΑΟΚ και με αντεπιθέσεις. Δυστυχώς στο τέλος του πρώτου μέρους δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε ένα κομμάτι όπου ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ, κάτι που πετύχαμε. Τα παιδιά που ξεκίνησαν και εκείνα που μπήκαν ως αλλαγή έκαναν ότι έπρεπε για να κρατήσουμε το σκορ. Υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι", τόνισε ο κ. Μιχαηλίδης

Για την αποβολή του Χάβου:"Αυτό που ρώτησα κι εγώ τον τέταρτο, είναι πως θα αιτιολογήσει την αποβολή. Ο κ. Χάβος δεν είπε τίποτα. Για μία φάση μίλησε με το σώμα και όχι λεκτικά. Απορώ τι θα γράψει ο τέταρτος γι αυτή την αποβολή".

Αν ο ΠΑΟΚ είναι πλέον φαβορί: "Η λέξη φαβορί σε παιχνίδια ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού δεν αρμόζει. Έχουμε πλεονέκτημα, επειδή θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Τι είπε ο Χάβος στο ημίχρονο: "Στο ημίχρονο ο κ. Χάβος ζήτησε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Αυτό έκαναν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο".

Για την ένταση των παικτών του ΠΑΟΚ: "Η ένταση υπήρχε και από τις δύο πλευρές. Δείτε τη φάση του Σαλπιγγίδη και πείτε μου αν ισχύει αυτό".

Για την κούραση στα τελευταία λεπτά: "Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πάνω από τριάντα παιχνίδια. Είναι φανερό ότι οι παίκτες οι δικοί μας έχουν δεχθεί μεγαλύτερη επιβάρυνση από εκείνους του Ολυμπιακού. Έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είναι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Μάκης Χάβος,

"Δεν του είπα τίποτα κακό, δεν ξέρω γιατί με απέβαλλε, το μόνο που του είπα ήταν βγάλε με δεν έκανα τίποτα".

Μπρούνο Τσιρίλο

"Είναι μια φάση την οποία έχουμε δουλέψει αρκετές φορές στην προπόνηση. Είδα ότι η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν πολύ ψηλά, έκανα την μπαλιά και ο Βιεϊρίνια έκανε το γκολ. Το είχα δει και άλλες φορές, απλά τότε μπορούσα να το κάνω και το έκανα. Έχουμε πολλά παράπονα από το διαιτητή. Δεν δόθηκαν φάουλ που μας έγιναν και γενικά έχουμε παράπονα από τη διαιτησία του σημερινού παιχνιδιού".

Σωτήρης Μπαλάφας

«Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Εχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Σίγουρα ήταν δύσκολο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντα υπάρχει δυσκολία σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι πήραμε αποτέλεσμα. Ακόμα όμως δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι της Τούμπας»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Τοροσίδης, Φωτάκης, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Τριτσώνης (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ : Τρύφωνας (Κέρκυρας) - Μπαλτάς (Αχαίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Νικοπολίδης - Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο (84 Ζαϊρί) - Ιμπαγάσα, Μοντεστό - Ρόμενταλ (71 Φετφατζίδης), Μιραλάς, Ριέρα (62 Χολέμπας) - Πάντελιτς.

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς - Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Λίνο - Γκαρσία, Τσουκαλάς - Φωτάκης (82 Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (75 Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια - Σαλπιγγίδης (86 Μπαλάφας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00