29/1/11

oxyro N1.359




ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 67-86

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από το Ιβανώφειο πετυχαίνοντας μια επιβλητική νίκη με 67-86 κόντρα στους κομπλεξικούς αντιΠΑΟΚτσήδες και σε μια αρνητική παράδοση που είχαμε με τις γριές από τη σεζόν 1998-99 . Έτσι έφτασε τους 23 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση μετά από 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να συνεχίσουμε με το ίδιο υλικό .

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΙΕΣ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ..

Σούλης Μαρκόπουλος

«Ξέραμε τι θα κάνει ο Ηρακλής και κοιτάξαμε να μην τον αφήσουμε να τρέξει. Είχαμε και εμείς προβλήματα. Ο Γκετσέφσκι ήταν να μην παίξει, αλλά τελικά έπαιξε καλά και έκανε και καλή εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα»

Τα δεκάλεπτα: 9-23, 20-45, 41-59, 67-86

Ηρακλής: Πίτερς 5, Κόλεμαν 4, Πάρκερ 26 (2), Δεμερτζής, Παπανικολόπουλος 2, Αγγελακόπουλος, Πέτροβιτς 5, Κοπρίβιτσα, Δέσπος 4, Ηλιάδης, Εϊουταβίτσιους 14 (1), Λαμπρόπουλος 7.

ΠΑΟΚ:
Μάρσαλ 24 (3), Αράπης, Αποστολίδης 2, Δέδας 2, Ντοζίερ 13, Παπαδόπουλος 7 (10 ριμπάουντ), Γκρέι 14 (2), Γιαννακίδης 9 (3), Καλλές, Γκετσέφσκι 15 (2), Καλαμπάκας

Διαιτητές: Τανατζής, Αφεντουλίδης, Σιμιτόπουλος



ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α1 γυναικών

ΠΑΟΚ - Ορμή -
24 - 28

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ορμή με σκορ 28-24 στη Μίκρα.



Oμάδα Κ-17

ΠΑΟΚ - Ηρακλής - 2-1

Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε με σκορ 2-1 την ομάδα του Ηρακλή Tα γκολ για τον ΠΑΟΚ Δερμιτζόγλου και Ανδριόπουλος.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Παν., Παπαδόπουλος Δ.Γ (60' Παπαδόπουλος Β.), Κρινίτσας, Βαγλής, Πολύζος (60' Καρατζάογλου) Παναγιωτούδης, Δερμιτζόγλου, Αποστολίδης (45' Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος Δ.Χ (45' Καραμπάς), Ανδριόπουλος (80' Σαββίδης).



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών

Π. Φάληρο - ΠΑΟΚ
- 6-6

Ο ΠΑΟΚ ανεδείχθη ισόπαλος με το Παλαιό Φάληρο με σκορ 6-6. Ένα δοκάρι του Νίκου Ντούλου στην τελευταία φάση του αγώνα στέρησε τη νίκη από την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.

Τα οκτάλεπτα:
4-3, 1-1, 1-1, 0-1.

Παλαιού Φαλήρου: Δουδέσης 3, Γενηδουνιάς 1, Δικαίος 1, Παπαδόπουλος 1.

ΠΑΟΚ: Βογιατζόγλου 3, Ντούλος 1, Σαρησάββας 1, Κατσουλάκης 1.



ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α1 γυναικών

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου -
69-56

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 69-56.

Απόστολος Δεμερτζής

«Το παιχνίδι ήταν θεωρητικά εύκολο, ξέραμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήμασταν καλοί στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέταρτο «πέσαμε» λίγο. Σημασία έχει η νίκη όμως. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία»

Για το επόμενο δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ, κόντρα στον Αθηναϊκό, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:

« Είναι ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας ματς της σεζόν. Ουσιαστικά εμείς θα προετοιμαστούμε για την νίκη στο παιχνίδι με τη Βούλα. Μπορούμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια και πρέπει να το κάνουμε και με τον Αθηναϊκό. Ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος».

Η παίκτρια Μαρία Αυτζή:

«Απογοητευτήκαμε λίγο από την απόδοσή μας, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η τελευταία περίοδος δεν ήταν καλή για εμάς, καθώς μας βγήκε η κούραση αλλά κρατάμε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε».


Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-25, 58-36, 69-56.

ΠΑΟΚ:
Γκριν 8, Τζέφερσον 10, Αυτζή 8, Καζαντζίδου 17, Γιαννοπούλου 7, Σταυρίδου 10, Σκιαδοπούλου 4, Καζαντζή, Αγγελίδου, Σταμολάμπρου, Σπανίδου 5.

Ολυμπιακός Βόλου:
Λιμπερίδου, Ταντουρόφσκα 6, Ζήτη 3, Μαγκλάρα 17, Κουτσουνούρη 17, Ξενοκώστα, Κυριτσάκα 11, Κυριακίδου 2, Πασχαλίδη



ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ανδρών

Διομήδης Άργους - ΠΑΟΚ - 27-29

O ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη στο Άργος επί του πρωτοπόρου Διομήδη με 27-29, και έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι ξαναμπαίνοντας στη μάχη του τίτλου.

Στέλιος Σεϊρεκίδης

«Μίλησε η ψυχή του ΠΑΟΚτση. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι και βουλώσαμε στόματα με την σημερινή μας απόδοση. Όσοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν στο παιχνίδι του τίτλου και έβγαλαν συμπεράσματα θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Είχαμε ψυχή σε όλο το παιχνίδι. Λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της άμυνας τέλεια. Για τον Κόμινεκ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το παιδί είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Ο Αποστολίδης ήταν σήμερα πολυεργαλείο. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Έχει την αίσθηση του κυνηγού και κερδίζει συνεχώς πόντους στην ομάδα».

Για την κόκκινη κάρτα του Μίτροβιτς, σχολίασε:

«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κόκκινη. Οι διαιτητές βγάζουν με μεγάλη ευκολία τις κάρτες στον ΠΑΟΚ φέτος. Έστω και έτσι όμως κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τους ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν τόσο μακριά για να δούνε την ομάδα τους, επισήμανε:

«Είναι τρελοί οι οπαδοί μας. Αξίζουν χίλια μπράβο που στηρίζουν την ομάδα τους παντού. Υπήρχαν στιγμές μέσα στο γήπεδο που δεν έπεφτε καρφίτσα και άκουγες μόνο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο που ο Μίτροβιτς παρακολούθησε τα δέκα τελευταία λεπτά από την κερκίδα. Ήθελε να νιώσει το συναίσθημα του οπαδού. Το χάρηκε με την ψυχή του και ας αποβλήθηκε».

Διομήδης Άργους: Χρυσόπουλος, Κρεμαστριώτης, Τζόρτζεβιτς, Γρηγοράκης, Μούγιος, Τάσκοβιτς 3, Γιόχανσον 1, Μάλλιος 2, Τρουπής 8, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 4, Ντορντίγεβιτς 4, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 3, Τσούλος

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας 1, Σαουλίδης 2, Μίτροβιτς 4, Μαραγκός 2, Ιωαννίδης 3, Σεβαστίδης 7, Περβανάς, Πετρίδης 1, Αποστολίδης 7, Χατζηγιαννίδης, Κοκκώνης 2, Καράγγελος, Τσίλης.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Μπέτμαν



Oμάδα
Κ-20

Άρης - ΠΑΟΚ
- 1-1

Στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Superleague K-20, ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1

Νίκος Κολομπούρδας

«Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για παιχνίδι και γι’ αυτό και ο αγώνας πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες. Αυτό δεν μας βοήθησε γιατί η ομάδα μου δεν μπόρεσε να παίξει όπως έχει μάθει και έπρεπε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη νίκη. Κρατάμε την ισοπαλία που σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη θα μετρήσει σαν νίκη για μας.»

Άρης: Διούδης, Οικονομόπουλος, Μπακής, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής (86' Βουλτσίδης), Γιαννιώτας, Καραγιάννης (70' Κουρέζος), Τοπούζης, Αγγελούδης, Γιώρης (78' Καπνίδης).

ΠΑΟΚ: Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης (58' Λαμπάκης), Ιντζίδης, Αγγελίδης, Κάτσε (55' Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Κίτσιου, Σκέμπης (55' Σάρρος), Κοτούλας, Μωυσιάδης.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...